Windows Blue – novi smjer Windowsa?

poruka: 64
|
čitano: 16.098
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Blue – novi smjer Windowsa?".
16 godina
neaktivan
Re: Windows Blue – novi smjer Windowsa?
nsoul kaže...

Može se pinat, ali govorim o folderima aplikacija , zašto en stavi svaku instaliranu aplikaciju u folder nego sve razbaca.

Za BLue je najavljen cijeli control panel u metro

Da ,istina ,to je sje*ano ,i u postupku je da se složi na pravi način.

Link?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 17:34 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
NiramX kaže...
BlueMax kaže...

U biti win 8 je dobar OS, samo da mu je amputirati taj metro. Na stranu sto sam ja ocekivao puno vise a dobio tweakani win 7 sa tumorom.

Ni Metro nije zapravo toliko loš, naprotiv, jedino što na PC- u nikako ne "sjedne".

meni smeta opcenito ideja o dva sustava, GUI-ja, interfacea, nazovimo to kako hocemo, na jednom uredjaju. To je, a MS je to i potvrdio, podilazenje njihovim tabletima. metro je cisto tablet sucelje. osobno, i da imam MS tablet, osim apsolutne kompatibilnosti meni ne bi bilo drago izjednacavanje tih uredjaja. izjednacavanje se postize kompromisima a ja bi htio beskompromisan tablet i beskompromisan desktop.

17 godina
protjeran
EZY-E kaže...
ivor1024 kaže...

Zanimljivo kolko ljudi mrze win8 jer su pročitali na internetu da su svaki drugi windowsi promašaj (što je do sad bilo relativno točno), a večina ih nikad nije ni probala koristiti win8

da su metro dodali u win7, vjerojarno bi bio hit jer prema povijesti ta verzija windowsa jednostavno mora biti uspješna

Uostalom nisu mi jasni ljudi govore da je 8-ica totalno sr*nje, a u principu je ista ko 7-ica na koju je dodan metro...eventualno mogu reči da im se ne sviđa jer nema start. Jasno je da nekima fali ali to je sve stvar privikavanja. Koristim win8 još od preview edition i start mi uopče netreba, sve se može bez njega

???

LOL, ima ogranicenih na ovome forumu :))))

17 godina
protjeran
ivor1024 kaže...

@EZY-E

mislio sam na start kakav su imale prijašnje verzije windowsa, daj zboji dva i dva

ogranicenim je licnostima tesko razmisljati a ti jos trazis i mtematicke operacije.... pffff :P

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice