tolko o propadanju i ostalim seljo pričama ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
M$ Zadovoljno trlja ruke
Signature is assuming direct control
Protiv 7-mice nema šanse, ovaj postotak uzima od XP-a. Windows 8 nema ništa revolucionarno što bi privuklo korisnike Windows 7.
Protiv 7-mice nema šanse, ovaj postotak uzima od XP-a. Windows 8 nema ništa revolucionarno što bi privuklo korisnike Windows 7.
po meni najveca mana mu je da covjek nakon 20 godina druzenja s windowsima i racunalima, prvi put kad se susretne s tim cudom, osijeca se ko da se probudio retardiran. A korisnici ne vole se tako osijecati. Bar ne vecina.
Ovo je iskaz bahatosti MS-a. Mislim, kolko glup moras biti da ako Korisnik hoce "a", ti mu silom guras "b" i tvrdis da kaj on zna, "b" je ono kaj on treba i zeli.
Prezentacijski sloj bi morao biti uniforman. ako se zele ponuditi neke "revolucionarne" djidje midje, to mora biti diskretno i nenametljivo.
Za Xp sam smatral da je nakaradna slikovnica dok je izasao, ali ovo je leteci cirkus. Za normalnu informaticarsko/programersku "rabotu" smatram najprikladnijima Classic sucelja i teme. sve drugo samo ometa.
Evolucija OS-a bi morala biti vezana na kernel/driver model/stabilnost/efikasnost. Sjetite u kaj se pretvoril ACDSee ili Nero! Hebala ih da ih hebala nova "revolucionarna" sucelja... Uostalom vec se jednom MS gadno zahebo... kak se zval proser kvazi strucnjaka za psihologiju dizajna? Microsoft Bob? ne? proguglajte...
P.S. ili samo bacite oko na ovaj sad vec malo stariji clanak http://betanews.com/2012/08/31/windows-8-suffers-from-the-microsoft-bob-effect/
Samobor je lepa varoš
tolko o propadanju i ostalim seljo pričama ...
Primoravaju ljude da pređu na vistu ovaj 8-micu raznim podlim i niskim potezima npr. uskračivanje dx 11.2 za win7.
A nema nikakvih prepreka da on ne bude i na 7-mici
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Ljudi ne kupuju windows 8 zbog revolucije nego zato jer dolazi s novim racunalima.
Ja vec imam 2 komada a gadi mi se.
Ljudi ne kupuju windows 8 zbog revolucije nego zato jer dolazi s novim racunalima.
Pokloni siromašnom kolegi forumašu.
Ja kupio osmicu i ne mogu shvatiti zašto ti se gadi? Zato što je to moderno? Stabilni, brzi, funkcionalni, što mi treba više.. i da, meni lijepo izgledaju..