a najbitnije od svega, računala koja vrte 7 neće se morati nadograđivati da bi zavrtila windows 8. to će obradovat mnoge korisnike sedmice koji jedva čekaju da im uleti beta pa da je parkiraju na svoje računalo gdje sad vrte windows 7...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još bitnije je da i dalje nude downgrade na XP kako bi normalni ljudi mogli uživati u blagodatima stabilnog i predpotopnog OS-a.
Još bitnije je da i dalje nude downgrade na XP kako bi normalni ljudi mogli uživati u blagodatima stabilnog i predpotopnog OS-a.
Koliko ja znam downgrade rade firme koje imaju takovo okruženje poslovnih aplikacija iz razloga što im iste ne bi funkcionalno radile pod novijim sustavom.
Koliko ja znam downgrade rade firme koje imaju takovo okruženje poslovnih aplikacija iz razloga što im iste ne bi funkcionalno radile pod novijim sustavom.
Inače ''vijesti'' o izlasku krajem 2012. se ''čuju'' već mjesecima po netu s raznih strana ,od testera i M$ inženjera i svaki put su bile demantirane - vidjet ćemo hoće li i sad! 
Windows 8, neka ne žure i neka ga naprave dobro. :)
Pustimo Vistu koja se porađala 5 - 6 godina.
Sedmica je izašla na vrijeme ,kako je i bila najavljena - RTM je bio najavljen 6 mjeseci prije za 14. VIII 2009. i tako je i izašel i u prodaji je bil 22. X 2009.
Prema tome ,za sada još ništa ne kasni! Verzija je sada negdje preko M3 8050 ,još malo i bit će i Beta!
Evo, predlažem im da Win8 puste u opticaj 21.12.2012. 
Evo, predlažem im da Win8 puste u opticaj 21.12.2012. 
ak će John Cusack bit na predstavljanju ništa im se ne može dogoditi
Oov meni "Svake druge godine drugi OS"ide više na ku*ac.Jer to je lov za parama.Najbolje razdoblje je bilo kad smo svi imali xp i kad se nismo prinuli da svaki drugi dan Microsfot izdaje novi OS.
Oov meni "Svake druge godine drugi OS"ide više na ku*ac.Jer to je lov za parama.Najbolje razdoblje je bilo kad smo svi imali xp i kad se nismo prinuli da svaki drugi dan Microsfot izdaje novi OS.
Skini ga onda!!
I nije svake druge ,nego svake treće! Vista je izašla 2006. ,Sedmica 2009. ,Osmica će 2012.
Da ,naravno da je! M$ je ipak proizvođač software-a kojem je u interesu zarada! 
Tebe nitko ne tjera da kupuješ novi OS ,a uvijek imaš i besplatne alternative!
stoga s nestrpljenjem očekujem 8, a vjerujem da nisam jedini, za sada sam oduševljen 7, vjerujem da će 8 biti još (dosta) bolji.
Da povučen jednu malu paralelu.
Volkswagen izdaje golfa svako 7-8 godina, jel to znači da svako 7-8 godina moraš imat novog golfa? Ja na ulicama još viđan dosta "dvojki i jedinica"
Niko te ne tira da kupuješ novo, uostalom siguran san da ni ne kupuješ, već ti je teško skinit i instalirat, onda nemoj. A postoji i linux koji je besplatan i u mnogočemu konkurentan windowsima.