Windows 7 SP1?

poruka: 45
|
čitano: 13.458
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 SP1?".
17 godina
Windows 7 SP1?

Meni je Microsoft već poslao SP2. Jedinica me ne zanima  Smijeh

Btw, nije fotošopirano ili slične radnje, jednostavno nakon isntalacije nekih update-a se je to pojavilo. Prijatelju se to pojavilo nakon šta mu se je instalirao neki service pack za Microsoft Office.

A pošto sedmica već sada radi odlično, kako li će tek radit nakon kojeg service pack-a....

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 13:25 (doktor1).
Moj PC  
8 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

Nije da ti ne vjerujem ;), ali jel mozes slikati mobitelom ekran?

0 1 hvala 0
17 godina
Windows 7 SP1?

Neznam u čemu je razlika, ali evo slike. Pa nisam mulac da se tu glupiram sa takvim pi*darijama. Tko će vjerovat neka vjeruje, tko ne  ne mora. Ja znam šta mi piše...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 13:43 (doktor1).
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

da pogađam, gusarska verzija? Belji se

everybody lies

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

Koja je razlika da li je slikao s mobitelom ili printscreen?

Ako je u photoshopu sređeno, onda može isto tako otvoriti tu sređenu sliku i slikati s mobitelom, lol

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 SP1?

Evo i video dokaz!! A pošto me je James Cameron zaposlio za specijalne efekte u Avataru vjerovatno sam i ovo krivotvorio...

I da se razumjemo. ne tvrdim da imam SP2, nego pokazujem kako Winodwsi malo lelujaju..... Windowsi jesu piratski, ali te Winse ima još određeni broj ljudi, ali oniu nisu završili na "SP2" kao i ovi moji!

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 14:11 (doktor1).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Windows 7 SP1?

ja imam za windows 8, sp2.

nema potpisa
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows 7 SP1?

neznam dali resource hacker radi na sedmici, na visti se to može sa tim programom u pola min napraviti

0 1 hvala 0
17 godina
Windows 7 SP1?

Da, to mi je primarna stvar. Ići hackirat Windowse da si napišem da imam SP2!! Jupi. To je to.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Windows 7 SP1?
doktor1 kaže...

Da, to mi je primarna stvar. Ići hackirat Windowse da si napišem da imam SP2!! Jupi. To je to.

ako je nisi hakirao onda si skinuo več gotovu hakiranu verziju....

sp2 za win sedam nema

a evo i resource hacker radi na sedmici

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 14:25 (mindstorm).
17 godina
protjeran
Windows 7 SP1?

hahaha, koja marketinska banda... bas me zanima kakve ce ispravke donijeti sp1, posto kod mene, original 7ica radi vec par mjeseci bez ijednog reboota :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

Ja sam zasad zadovoljan 7-icom a svaki SP je dobrodosao jer to znaci da netko ipak nesto radi po pitanju dodatne stabilnosti, sigurnosti itd.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

4 0 hvala 0
17 godina
mindstorm kaže...
doktor1 kaže...

ako je nisi hakirao onda si skinuo več gotovu hakiranu verziju....

sp2 za win sedam nema

a evo i resource hacker radi na sedmici

Jel se ti praviš lud ili šta!? Nisam je hackiro, istu tu verziju maju i drugi ljudi ali im ne piše da imaju SP2 (znači nije bila hackirana) i znam da nema SP2 za sedmicu, nisam kreten (i napiso sam to). A što se tiče tog hackera uopće me ne zanima, dali radi ili ne.

A u SP1 će ubacit sve updateove skupa i napisat SP1 Osmijeh 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 14:42 (doktor1).
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

Hvala doktore,

mislio sam da oces reci da imas legit WIN7 i da ti se to dogada pa sam zato bio sumnjicav.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

meni se sedmica vec par put "srušila". Nestane taskbar i dalje nista ne reagira, mogu samo restart na kučištu.

valjda ce sp1 popravit sve bagove...

btw. imam original, nije pirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Neznam u čemu je razlika, ali evo slike. Pa nisam mulac da se tu glupiram sa takvim pi*darijama. Tko će vjerovat neka vjeruje, tko ne  ne mora. Ja znam šta mi piše...

Meni jedan od ranijih buildova prikazivao da imam SP1.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

E da maknemo sve nedoumice. Ja imam original Win 7 na lapu (genuine HP verzija uz laptop), svaki dan updateam i definitivno ni SP1 još nije vani a ne SP2. Ili je bug, ili netko nekoga tu p*** u mozak.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

Fail!

kako je nastao win7 kako je nastao win7
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Zoidberg kaže...

Nije da ti ne vjerujem ;), ali jel mozes slikati mobitelom ekran?

FioPro kaže...

Koja je razlika da li je slikao s mobitelom ili printscreen?

Ako je u photoshopu sređeno, onda može isto tako otvoriti tu sređenu sliku i slikati s mobitelom, lol

Ma svejedno.. Patch Tool ili Clone Stamp Tool u PS-u pravi čudo bilo da radiš ekran ili sliku sa mobitela.. Čovjek je rekako ko hoće da vjeruje nek vjeruje.. ko neće...

17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

Ne znam kako to da neki (kao ove slike gore) imaju Service Pack 2. Situacija na mojem računalu je sljedeća:

Slikano Win Snipping Toolom. Slikano Win Snipping Toolom.
Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

1 0 hvala 0
16 godina
Creative kaže...

Ne znam kako to da neki (kao ove slike gore) imaju Service Pack 2. Situacija na mojem računalu je sljedeća:

Imaš 4GB rama i 32-bitni os...

Kupi (khm) si 64-bitni...

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 21:40 (DamageHigh).
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Creative kaže...

Imaš 4GB rama i 32-bitni os...

Kupi (khm) si 64-bitni...

Imam 2x po 2GB rama koje su mi u servisu stavili kad su mi utori (3x po 1GB) rama oksidirali i uništili rame i ploču. Na računalu ne koristim nikakve napredne aplikacije niti se igram pretjerano pa mi nije niti važno tih 0.5GB rama.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

Što nije bilo govora da bi SP1 izašao već na proljeće (što mi se učinilo prebrzo)?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

A šta ste se toliko napalili na to što je stavio da ima SP2... ako ga to veseli... mislim, stvarno...

samo hrpa postova bez veze....

a sta ce biti novoga u SP1 (od novih fićura)?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sasa kaže...

A šta ste se toliko napalili na to što je stavio da ima SP2... ako ga to veseli... mislim, stvarno...

samo hrpa postova bez veze....

a sta ce biti novoga u SP1 (od novih fićura)?!

Prema onome što govore - (gotovo) ništa. Svi dosadašnji updateovi, nekoliko tweakova i fixeva za postojeće stvari u sedmici koje nisu funkcionirale baš najbolje u nekim slučajevima (prema feedbacku sakupljenog od korisnika).

Navodno da će biti uvedena još i podrška za USB 3.0.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Windows 7 SP1?

Koga, na kraju krajeva, briga šta ti imaš na računaru? Možeš i SP3 što se mene tiče...

0 1 hvala 0
17 godina
Windows 7 SP1?

Probao Win 7 i potrošio cca 6 sati na konfiguriranje i podešavanje, preloši su. Ne znam kako je memory management bolji, ali sve živo sam pogasio, a Win7 i dalje troši preko 1GB, nema veze jel memorija skupa ili nije, imam 4 GB, ali trebam memoriju za obrađivanje drugih stvari, a ne da mi ju OS poždere radi fency searcha ili tako nekog sranja koje uopće ne koristim. Osim toga žderu struju ko da imaš usisavač, a ne komp. Nepotrebno... nita pametno, razbacali su stvari po menu-ima, totalno šugavo da moraš 5 klikova napravit za nešto što je prije bio klik /dva. Ugasio sam bez brige onaj UAC drek. Dobro da se hvale prodajom Win7 jer ih i mi sada dilamo klijentima i dalje uredno downgradeamo na Windows XP, samo jednu XP OEM licencu smo koristili za 37 downgradea :) Nažalost, XP može sve što i W7, a jednostavno previše troši i previše para traži za poslovnog korisnika (jači laptop da bi radila normalno). Kada srežu tu potrošnju i kada će normalno žderat struju na laptopu tada će biti prihvatljiv za poslovne korisnike. Do tada djeca mogu uživati u fancy bojama i razbacanim menuima, to je kao feature da imaš kaj pričat sa frendovima, kao, ma di je ona opcija, ne mogu ju nać, bila je tu prije... i tako :)))

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ta priča sa potrošnjom memorije je besmislena. Odavno je poznato da Vista, a samim tim sedmica koriste više memorije zbog bržeg učitavanja češće korištenih programa. Zašto imati 4 GB memorije ako su ti 3,5 GB konstantno slobodne?

:)
15 godina
protjeran
zbuzanic kaže...

Probao Win 7 i potrošio cca 6 sati na konfiguriranje i podešavanje, preloši su. Ne znam kako je memory management bolji, ali sve živo sam pogasio, a Win7 i dalje troši preko 1GB, nema veze jel memorija skupa ili nije, imam 4 GB, ali trebam memoriju za obrađivanje drugih stvari, a ne da mi ju OS poždere radi fency searcha ili tako nekog sranja koje uopće ne koristim. Osim toga žderu struju ko da imaš usisavač, a ne komp. Nepotrebno... nita pametno, razbacali su stvari po menu-ima, totalno šugavo da moraš 5 klikova napravit za nešto što je prije bio klik /dva. Ugasio sam bez brige onaj UAC drek. Dobro da se hvale prodajom Win7 jer ih i mi sada dilamo klijentima i dalje uredno downgradeamo na Windows XP, samo jednu XP OEM licencu smo koristili za 37 downgradea :) Nažalost, XP može sve što i W7, a jednostavno previše troši i previše para traži za poslovnog korisnika (jači laptop da bi radila normalno). Kada srežu tu potrošnju i kada će normalno žderat struju na laptopu tada će biti prihvatljiv za poslovne korisnike. Do tada djeca mogu uživati u fancy bojama i razbacanim menuima, to je kao feature da imaš kaj pričat sa frendovima, kao, ma di je ona opcija, ne mogu ju nać, bila je tu prije... i tako :)))

ma kojih "preko jedan gigabajt" ?

normalna sedmica troši možda gigabajt, moja troši 300-400mb jer sam ugasio preko 30 nepotrebnih servisa

a šta onda koristiš majke ti ako ti sedmica puno troši, vistu ? ili XP ?

vista ždere ko blesava a XP je u banani, ne ždere puno ali šteka, malo je prestar i danas je previše gamadi za njega na netu...

nisi ti očito dosta radio u sedmici da biš vidio kako je deset puta bolja od bilo kojeg windowsa do sada, ako pogasiš procese i malo pročačkaš po virtualnoj memoriji i registry-u bit če i sto puta bolja....

kažeš imaš 4gb rama i nemožeš radit jer ti ždere memoriju, neki drugi poput mene na 3gb rama vrte najzahtjevnije igre bez frke

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 11:32 (mindstorm).
16 godina

Bit' će da je do tebe, ne do Windowsa 7.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice