Windows 7 SP1?

poruka: 45
|
čitano: 13.453
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 SP1?".
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 SP1?
rocko9 kaže...

Samo da vam kazem da ako zelite window 7 i igrati igrice tesko ja imam 7 i skoro nijedna igrica neprihvaca sedmicu bok.

bok i tebi :D

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rocko9 kaže...

Samo da vam kazem da ako zelite window 7 i igrati igrice tesko ja imam 7 i skoro nijedna igrica neprihvaca sedmicu bok.

nauči se koristit windowsima...

od 40 igra koje sam skinuo ama baš svaka radi na sedmici...

ne, lažem ne radi saboteur i to nije do sedmice nego do ATI grafike...

0 0 hvala 0
17 godina
rocko9 kaže...

Još puno palente, špinata i ugljikohidrata, ne pisat nebuloze i pravit se prepametan pa će možda i tebi igre proradit na sedmici...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 12:45 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mindstorm kaže...
rocko9 kaže...

nauči se koristit windowsima...

od 40 igra koje sam skinuo ama baš svaka radi na sedmici...

ne, lažem ne radi saboteur i to nije do sedmice nego do ATI grafike...

ma pusti dite od 9 i po godina pa nezna crac**rat igru

17 godina
neaktivan

meni jedina igra koja nije radila na win 7 je warcraft 2 (dos) lol

sve drugo vrti bez problema.

starcraft,diablo i diablo 2 i druge

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
16 godina
rocko9 kaže...

Samo da ti kazem da imam 7 otkako je posla od alfa i beta verzija, preko RC i konacno zadnjeg builda i SVE igre su radile kako na beta i rc verzijama tako i na finalnoj verziji. A ako imas smece od kompa naravno da ti nece raditi jer ti win 7 zahtjeva 700mb rama da radi normalno tako da je za preporuciti min 3 gb rama i solidnu grafiku da bi pokrenuo te igre sto kod tebe "nece" da rade. Barem drugi put probaj malo prije nego se ovako prospes na forumu...

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma daj, koji su to češće korišteni programi?! Explorer, systray.. šta? I te trice da zauzimaju toliko memorije? glupost... Ne vjerujem da će mi win sami odlučiti učitati u memoriju firefox, thunderbird i photoshop pa da ih "brže pokrene" kad ih zatrebam. RAM treba ostati na raspolaganju aplikacijama koje stvarno i služe nečemu, a ne da ga poždere operativni sustav, koji bi trebao biti podloga na kojoj se izvršavaju (korisne) aplikacije. S druge strane, izgleda da su win7 najbolje izdanje windowsa u zadnjih 10 godina, ne računajući cijenu, sigurnost IE i tako neke sitnice.

(sori, nisam citirao: Zaratustra: "Ta priča sa potrošnjom memorije je besmislena. Odavno je poznato da Vista, a samim tim sedmica koriste više memorije zbog bržeg učitavanja češće korištenih programa. Zašto imati 4 GB memorije ako su ti 3,5 GB konstantno slobodne?")

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 9:41 (soupman).
15 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

stavija sam nedavno sedmicu i rade sve igre tako da nije sigurno do nje ko zna koji je ku.... on zajeba

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 SP1?

Windows 7 SP1, new features: You can no longer install anything not approved by Microsoft.Osmijeh

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Windows 7 SP1, new features: You can no longer install anything not approved by Microsoft.Osmijeh

Šta nije to Mac? :)

Random chance seems to have operated in our favor.
17 godina
zbuzanic kaže...

Probao Win 7 i potrošio cca 6 sati na konfiguriranje i podešavanje, preloši su. Ne znam kako je memory management bolji, ali sve živo sam pogasio, a Win7 i dalje troši preko 1GB, nema veze jel memorija skupa ili nije, imam 4 GB, ali trebam memoriju za obrađivanje drugih stvari, a ne da mi ju OS poždere radi fency searcha ili tako nekog sranja koje uopće ne koristim. Osim toga žderu struju ko da imaš usisavač, a ne komp. Nepotrebno... nita pametno, razbacali su stvari po menu-ima, totalno šugavo da moraš 5 klikova napravit za nešto što je prije bio klik /dva. Ugasio sam bez brige onaj UAC drek. Dobro da se hvale prodajom Win7 jer ih i mi sada dilamo klijentima i dalje uredno downgradeamo na Windows XP, samo jednu XP OEM licencu smo koristili za 37 downgradea :) Nažalost, XP može sve što i W7, a jednostavno previše troši i previše para traži za poslovnog korisnika (jači laptop da bi radila normalno). Kada srežu tu potrošnju i kada će normalno žderat struju na laptopu tada će biti prihvatljiv za poslovne korisnike. Do tada djeca mogu uživati u fancy bojama i razbacanim menuima, to je kao feature da imaš kaj pričat sa frendovima, kao, ma di je ona opcija, ne mogu ju nać, bila je tu prije... i tako :)))

6 sati? Sta si ti to radio majke ti!? Win7 na 4GB rama radi ko metak. I sa Photoshopom, i sa Visual Studiom, u pozadini IIS, mySQL, MS SQL... antivirus bla bla... i doslovno leti. 

I'm going woo woo
17 godina
soupman kaže...

Ma daj, koji su to češće korišteni programi?! Explorer, systray.. šta? I te trice da zauzimaju toliko memorije? glupost... Ne vjerujem da će mi win sami odlučiti učitati u memoriju firefox, thunderbird i photoshop pa da ih "brže pokrene" kad ih zatrebam. RAM treba ostati na raspolaganju aplikacijama koje stvarno i služe nečemu, a ne da ga poždere operativni sustav, koji bi trebao biti podloga na kojoj se izvršavaju (korisne) aplikacije. S druge strane, izgleda da su win7 najbolje izdanje windowsa u zadnjih 10 godina, ne računajući cijenu, sigurnost IE i tako neke sitnice.

Ram i je na raspolaganju aplikacijama. Ovo iz rama (prefetch) se mice i oslobadja mjesto tim tvojim bitnim programima. Prefetch radi u low priority modu tako da se ni ne osjeti. U ostalom, meni se photoshop pokrece junacki brzo bas radi prefetcha, kao i visual studio i tako dalje i tako dalje...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
soupman kaže...

(sori, nisam citirao: Zaratustra: "Ta priča sa potrošnjom memorije je besmislena. Odavno je poznato da Vista, a samim tim sedmica koriste više memorije zbog bržeg učitavanja češće korištenih programa. Zašto imati 4 GB memorije ako su ti 3,5 GB konstantno slobodne?")

Već sam više puta upozoravao da je vrlo bitno informirati se o nečemu, prije nego nešto napišeš, pa tada do ovakvih komično glupih konstatacija, nebi dolazilo ovako često.

Dakle, ta memorija je realno slobodna. Čak i da je sva memorija apsolutno puna (nečega), sustav oslobodi memoriju po potrebi. Što je najzabavnije, memorija ne može biti prazna, jer je uvijek puna nečega (beskorisnog sadržaja), samo je pitanje kakvom je OS smatra i kako je pročita.

Alokacija memorije nije ništa drugo nego definiranje što se u određenim segmentima memorije nalazi, koliko prostora zauzima i čemu pripada.

Tako da je sasvim bespredmetno raspravljati o "punoj" ili "praznoj" memoriji ili "korištenju memorije od strane OS-a" u smislu u kojem se ovdje spominje. Po tome je Linux beskoristan OS, jer naime, uvijek prikazuje "do vrha punu" memoriju.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
zbuzanic kaže...

Probao Win 7 i potrošio cca 6 sati na konfiguriranje i podešavanje, preloši su. Ne znam kako je memory management bolji, ali sve živo sam pogasio, a Win7 i dalje troši preko 1GB, nema veze jel memorija skupa ili nije, imam 4 GB, ali trebam memoriju za obrađivanje drugih stvari, a ne da mi ju OS poždere radi fency searcha ili tako nekog sranja koje uopće ne koristim. Osim toga žderu struju ko da imaš usisavač, a ne komp. Nepotrebno... nita pametno, razbacali su stvari po menu-ima, totalno šugavo da moraš 5 klikova napravit za nešto što je prije bio klik /dva. Ugasio sam bez brige onaj UAC drek. Dobro da se hvale prodajom Win7 jer ih i mi sada dilamo klijentima i dalje uredno downgradeamo na Windows XP, samo jednu XP OEM licencu smo koristili za 37 downgradea :) Nažalost, XP može sve što i W7, a jednostavno previše troši i previše para traži za poslovnog korisnika (jači laptop da bi radila normalno). Kada srežu tu potrošnju i kada će normalno žderat struju na laptopu tada će biti prihvatljiv za poslovne korisnike. Do tada djeca mogu uživati u fancy bojama i razbacanim menuima, to je kao feature da imaš kaj pričat sa frendovima, kao, ma di je ona opcija, ne mogu ju nać, bila je tu prije... i tako :)))

6 sati? Sta si ti to radio majke ti!? Win7 na 4GB rama radi ko metak. I sa Photoshopom, i sa Visual Studiom, u pozadini IIS, mySQL, MS SQL... antivirus bla bla... i doslovno leti. 

slazem se ja s tim da "leti" al sam ak imas malo jaci comp jer sta je je xp je jos najbolji za one sa slabim compom ma da je stvarno u ku***, al opet win 7 mi je best kao i mnogima sve mi radi normalno.....naravno uvjek svak ima nes sto mu se ne sviđa kod svega toga....i meni na 2gb rama 800mhz radi sve sasvim odlicno a windovs trosi max. 500mb.....btw nisan bas najbolje upucen u to o sp1 al me zanima samo znali iko kad to izlazi ili je mozd i izaslo a ja propustia?

mito
16 godina
neaktivan
xxxmitoxxx kaže...

.....btw nisan bas najbolje upucen u to o sp1 al me zanima samo znali iko kad to izlazi ili je mozd i izaslo a ja propustia?

Pogledaj datum zadnjeg posta! Skoro godinu dana!

SP1 je u RC fazi - možeš ga skinuti ,ali ,kad izađe finalna verzija ,prije njene instalacije morat ćeš ga maknuti (ili reinstalirati windowse)!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 16:38 (kizo2703).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice