slmgr.vbs /dlv
slmgr.vbs /dlv
Nakon dvije godine reinstaliram Winse s tim vražjim RC-om misleći da je datum do kada valja upravo to, a oni o nekom gašenju svako dva sata... ne gasim svaka dva mjeseca... mrš MS...
Da ,sad uvode sva novija i perfidnija sranja! Sistem je aktivan do 01.06. a već 01.03. će počet je... Još kad ovi veliki dobavljači kod nas nabiju cijene ko do sad Ultimate retail vezija će koštat i 3 ,3 i pol hiljade u maloprodaji!! Pa ti kupi!!
Zato sam i pital jel možda znaš kaj im znači taj trusted datum ,možda se počne tek od njega isključivat!
Upravo si me pretekel ,da VEĆ ,a možda dečki iz Paradoxa smisle nekakav lijek za to dotad!!
To nije "tek", nego VEĆ! :(
evo procitajte ovaj ćlanak pa vidite kad namjeravaju izaći windowsi i language packovi za njega
http://windows7news.com/2009/04/30/windows-7-release-23-october/
Neda mi se citat, kad ce izac?
ja ču ipak čekat kraj
Neda mi se citat, kad ce izac
po najavam bi izašo u 8. mjesecu 2009 a language pack za hrvatski 101 dan nakon izlasaka sedmice
Lako za to kad izlazi finalna verzija! Zakaj bi se morali žurit s kupovinom ,a kak sam prije rekel sigurno će i cijene kod nas biti opake! Stvar je u tome da će se RC od 01. 03. 2010. počet isključivat svaka dva sata ,iako mu je "rok trajanja" do 01. 06. tak da nas natjeraju da ih idemo kupit. Recimo ,u Visti toga nije bilo. I dan danas ko ima RC verziju i važeći ključ može ju bez ikakvih problema instalirat i radit na njoj!
znaci ovi rc koji je izaso tek on ce se poslije 01. 03. 2010 pocet gasit, do tada sve normalno ide?
e i zna li mozda neko jel radi net na starijim kompovima, meni na beti nije prepozno mreznu karticu pa nisam mogo na net... jel to popravljeno?
znaci ovi rc koji je izaso tek on ce se poslije 01. 03. 2010 pocet gasit, do tada sve normalno ide?
e i zna li mozda neko jel radi net na starijim kompovima, meni na beti nije prepozno mreznu karticu pa nisam mogo na net... jel to popravljeno?
Lako za to kad izlazi finalna verzija! Zakaj bi se morali žurit s kupovinom ,a kak sam prije rekel sigurno će i cijene kod nas biti opake! Stvar je u tome da će se RC od 01. 03. 2010. počet isključivat svaka dva sata ,iako mu je "rok trajanja" do 01. 06. tak da nas natjeraju da ih idemo kupit. Recimo ,u Visti toga nije bilo. I dan danas ko ima RC verziju i važeći ključ može ju bez ikakvih problema instalirat i radit na njoj!
ima 128 mb... ma ne brine mene graficka jer mi je u beti islo normalno, ionako ne mislim igrat igre tako da...
Je li itko skinuo Windows 7 RC s techneta? Ako je, kakvi su utisci?
Na torrentima ima Windows 7 RC 7100. Je li to isto ono što će biti javno 5. svibnja ili nije?
pa ako je rc ondaj....je ali torrenti....;)
za build nezz...
Na torrentima ima Windows 7 RC 7100. Je li to isto ono što će biti javno 5. svibnja ili nije?
Znači, može se skidati ono na torrentima?
Da.
Zainteresirani mogu početi skidati RC s Microsoftovih stranica.
Jedno pitanje, upravo skidam 7icu i ona je u ISO fajlu, sada dali je moguce snimiti sa ashampoom boot dvd da mogu instalirati ili da koristim neki drugi program?
Jedno pitanje, upravo skidam 7icu i ona je u ISO fajlu, sada dali je moguce snimiti sa ashampoom boot dvd da mogu instalirati ili da koristim neki drugi program?
A ako je potreban? Koji program da koristim?
btw. koja su ti misljenja o 7ici
Može.