Windows 7 RC samo što nije

poruka: 90
|
čitano: 11.155
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 RC samo što nije".
16 godina
neaktivan

slmgr.vbs /dlv

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 RC samo što nije
kizo2703 kaže...

slmgr.vbs /dlv

Iz kojeg je to seta komandi? 
Nisam sistemac (iako administriram Server, ali ne po pitanju licenci) pa nisam znao za to. Što bi bio taj trusted time? :S
Dapače, taj datum službeni Server 2008 niti nema...
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 1:55 (naxeem).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
kizo2703 kaže...

slmgr.vbs /dlv

Iz kojeg je to seta komandi? 
Nisam sistemac (iako administriram Server, ali ne po pitanju licenci) pa nisam znao za to. Što bi bio taj trusted time? :S
Dapače, taj datum službeni Server 2008 niti nema...
 Nisam ni ja ,a tek ću se prijepodne čut s frendom koji je ,iako me i on pital skoro isto i rekel da će znat kad se digne i popriča sa svojim dečkima u M$u!!
17 godina
neaktivan

Nakon dvije godine reinstaliram Winse s tim vražjim RC-om misleći da je datum do kada valja upravo to, a oni o nekom gašenju svako dva sata... ne gasim svaka dva mjeseca... mrš MS...

16 godina
neaktivan

Da ,sad uvode sva novija i perfidnija sranja! Sistem je aktivan do 01.06. a već 01.03. će počet je... Još kad ovi veliki dobavljači kod nas nabiju cijene ko do sad Ultimate retail vezija će koštat i 3 ,3 i pol hiljade u maloprodaji!! Pa ti kupi!!

Zato sam i pital jel možda znaš kaj im znači taj trusted datum ,možda se počne tek od njega isključivat!

Upravo si me pretekel ,da VEĆ ,a možda dečki iz Paradoxa smisle nekakav lijek za to dotad!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 2:34 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To nije "tek", nego VEĆ! :(

17 godina
neaktivan

evo procitajte ovaj ćlanak pa vidite kad namjeravaju izaći windowsi i language packovi za njega

http://windows7news.com/2009/04/30/windows-7-release-23-october/

MBO GIGABYTE GA-946GM-S2 CPU INTEL PENTIUM DUAL CORE E2180 @ 2,00Ghz GPU SAPPHIRE RADEON HD 4670 512MB GDDR4 RAM 2*512MB, 1 GB

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Neda mi se citat, kad ce izac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja ču ipak čekat kraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cezar234 kaže...

Neda mi se citat, kad ce izac

po najavam bi izašo u 8. mjesecu 2009 a language pack za hrvatski 101 dan nakon izlasaka sedmice

MBO GIGABYTE GA-946GM-S2 CPU INTEL PENTIUM DUAL CORE E2180 @ 2,00Ghz GPU SAPPHIRE RADEON HD 4670 512MB GDDR4 RAM 2*512MB, 1 GB
16 godina
neaktivan

Lako za to kad izlazi finalna verzija! Zakaj bi se morali žurit s kupovinom ,a kak sam prije rekel sigurno će i cijene kod nas biti opake! Stvar je u tome da će se RC od 01. 03. 2010. počet isključivat svaka dva sata ,iako mu je "rok trajanja" do 01. 06. tak da nas natjeraju da ih idemo kupit. Recimo ,u Visti toga nije bilo. I dan danas ko ima RC verziju i važeći ključ može ju bez ikakvih problema instalirat i radit na njoj!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 11:16 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znaci ovi rc koji je izaso tek on ce se poslije 01. 03. 2010 pocet gasit, do tada sve normalno ide?

e i zna li mozda neko jel radi net na starijim kompovima, meni na beti nije prepozno mreznu karticu pa nisam mogo na net... jel to popravljeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NeoN kaže...

znaci ovi rc koji je izaso tek on ce se poslije 01. 03. 2010 pocet gasit, do tada sve normalno ide?

e i zna li mozda neko jel radi net na starijim kompovima, meni na beti nije prepozno mreznu karticu pa nisam mogo na net... jel to popravljeno?

Da ,dotad će radit normalno. Onda počinje cirkus svaka dva sata!!

Koja je to mrežna i kakva ti je konfiguracija? Meni radi i na kanti iz 2001. bez ikakvih problema!
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Lako za to kad izlazi finalna verzija! Zakaj bi se morali žurit s kupovinom ,a kak sam prije rekel sigurno će i cijene kod nas biti opake! Stvar je u tome da će se RC od 01. 03. 2010. počet isključivat svaka dva sata ,iako mu je "rok trajanja" do 01. 06. tak da nas natjeraju da ih idemo kupit. Recimo ,u Visti toga nije bilo. I dan danas ko ima RC verziju i važeći ključ može ju bez ikakvih problema instalirat i radit na njoj!

A što je ovaj trusted time? Koliki je na RC verziji od jučer? Vista RC ne radi iza lipnja 2007. 
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
NeoN kaže...

Da ,dotad će radit normalno. Onda počinje cirkus svaka dva sata!!

Koja je to mrežna i kakva ti je konfiguracija? Meni radi i na kanti iz 2001. bez ikakvih problema!
 imas "Moj PC" mrezna je na toj maticnoj... komp je star 4-5 god i sve mi fino ide beta osim sto nisam mogo na net
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
A što je ovaj trusted time? Koliki je na RC verziji od jučer? Vista RC ne radi iza lipnja 2007. 
 Dobro ,moja greška!! S Vistom nikad nisam bil na ti!! Niko nema pojma ,a valjda će mi frend to saznat danas kad se probude oni biseri u Kaliforniji! To je čini još jedna nova piz.....ija! Nemam još RC ,on veli da je mu skidanje pri kraju ,ali neće ga danas instalirat a niti ja.
Inače ,x64 je 3,119.30 ,a x32 je 2,413.73 MB. To su podaci sa TechNeta!

Idem na grah!!

@Neon :trebalo bi radit bez problema, jedina grafička ,kolko ima njezine memorije? Za aero ti treba 128 ,preporuka je barem 256 MB!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 15:14 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

ima 128 mb... ma ne brine mene graficka jer mi je u beti islo normalno, ionako ne mislim igrat igre tako da...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je li itko skinuo Windows 7 RC s techneta? Ako je, kakvi su utisci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na torrentima ima Windows 7 RC 7100. Je li to isto ono što će biti javno 5. svibnja ili nije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa ako je rc ondaj....je ali torrenti....;)

za build nezz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mandak kaže...

Na torrentima ima Windows 7 RC 7100. Je li to isto ono što će biti javno 5. svibnja ili nije?

Već smo prekjučer mi to dobili na MSDN i Technetovci također i već je rečeno da je isti uz malo duži datum isticanja.
17 godina
neaktivan

Znači, može se skidati ono na torrentima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da.

17 godina
neaktivan
Windows 7 RC samo što nije - već je

Zainteresirani mogu početi skidati RC s Microsoftovih stranica.

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Jedno pitanje, upravo skidam 7icu i ona je u ISO fajlu, sada dali je moguce snimiti sa ashampoom boot dvd da mogu instalirati ili da koristim neki drugi program?

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Independent kaže...

Jedno pitanje, upravo skidam 7icu i ona je u ISO fajlu, sada dali je moguce snimiti sa ashampoom boot dvd da mogu instalirati ili da koristim neki drugi program?

ako nije potreban restart prilikom instalacije mozes, ne sjecam se vise dal se meni restartalo
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan

A ako je potreban? Koji program da koristim?

btw. koja su ti misljenja o 7iciSmijeh

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
Independent kaže...

ako nije potreban restart prilikom instalacije mozes, ne sjecam se vise dal se meni restartalo
 Ma kakav restart! To nema nikakve veze s tim.
Taj iso file možeš zapržiti bilo kojim alatom za prženje koji to naravno podržava(ashampoo, nero, ultraiso, poweriso itd...) jednostavno odabereš burn image to disc i gotovo!!

Koristi Neru ili ultraISO!! moja preporuka. i prži na x4 brzini!! pozz
Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 17:40 (Bellatrix).
17 godina
Bellatrix kaže...
Aki kaže...
Independent kaže...

Ma kakav restart! To nema nikakve veze s tim.
Taj iso file možeš zapržiti bilo kojim alatom za prženje koji to naravno podržava(ashampoo, nero, ultraiso, poweriso itd...) jednostavno odabereš burn image to disc i gotovo!!

Koristi Neru ili ultraISO!! moja preporuka. i prži na x4 brzini!! pozz
 ne, mislim da je on mislio dal ga moze mountati kao virtual drive, da netreba prziti ^^ ako nije onda definitivno moze i ja sam ga krivo shvatio
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan

Može.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice