Windows 7 prije Božića

poruka: 35
|
čitano: 6.067
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 prije Božića".
17 godina
RE: Windows 7 prije Božića
SupremeCommander kaže...

Probao, imam trenutno instalirano, clean instalacija, najnoviji driveri, rusi se barem jednom dnevno. Uz to imam i neke problem sa djeljenjem diskova, printera, itd... Vista sa i bez SP1 je radila na tom istom stroju mjesecima bez ikakvih problema i rusenja.

Sto se rusi? Pada ti komp sa stola?

Objasni malo uzrok "rusenja"!
17 godina
Luka kaže...
SupremeCommander kaže...

Probao, imam trenutno instalirano, clean instalacija, najnoviji driveri, rusi se barem jednom dnevno. Uz to imam i neke problem sa djeljenjem diskova, printera, itd... Vista sa i bez SP1 je radila na tom istom stroju mjesecima bez ikakvih problema i rusenja.

Sto se rusi? Pada ti komp sa stola?

Objasni malo uzrok "rusenja"!
Smijeh 
Gledam TV (media centar), i usred gledanja, blue screen i/ili restart. Samo od sebe.
Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Ne znam kaj je kod problem. Sedmicu imam od builda 7000 i nije još nijedamput srušila , a imam ju instalirane na tri PC-a doma ,na poslu je na cijeloj mreži (20 PC-a),nigdje nikakvih problema sa shareom ,svi driveri koji rade na Visti rade još bolje na njoj ,a sad već i većina hardvera ima drivere baš za nju. AutoCAD i SQL rade bolje i brže nego u Visti ,na laptopima na kojima se Vista nije ni dala pokrenut leti!
Radi i na kanti sa P III i 512MB rama bolje od XPa!
U čemu je onda kod tebe problem?!
Media Center? A da ti nije to do napajanja?
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 13:13 (kizo2703).
17 godina
s1m0n kaže...

A za dijeljenje printera i diskova problem potraži u svojem neznanju a ne u OS-u.... 7-ica se punoooo bolje snalazi na mreži od Viste bilo da je u domainu ili wokrgrupi i bez obzira na OS na drugoj strani (od Win 2000 i XP-a na dalje a da ne govorim kako dobro se slaže sa 2008 R2).
 Pa uvijek je problem u neznanju. Treba neku zakrpu stavit, deinstalirat nesto, iskljucit pojedini servis itd... Nevinašce
Evo ovakva je situacija, pa ako neko moze pomoci, slobodno Smijeh
Prvi problem, kad se spojim s modemom (VMC), koristenje procesora ode na 100% i nista se neda radit. Pomoglo iskljucivanje UPnP servisa koji je izgleda zauzimao cijeli procesor samo za sebe.
Sva racunala su spojena na gigabitni switch. Win7 pokazuje dvije mreze, jedna je od VMC-a, mogu je postavit na Private(Home/Work) ili Public, a druga je lokalna. Za tu lokalnu uvijek pise "unidentified network". Probao postavit manual IP, ukljucit DHCP, nista nije pomoglo. Uglavnom, neda mi da promjenim na Home network, stalno je na Public. Tako da uopce nemogu ukljucit onaj novi HomeGroup (iako mi ne treba jer imam samo jedan Win7 u mrezi). Ali ono sto ne radi nikako je pristup djeljenim fileovima i printeru sa Viste (djeljeno na Win7). Trazi username/password, i ne prihvaca onaj koji dobije (ispravan username, bez passworda). Racunala su u workgrupi.
Think locally, act globally...
17 godina
SupremeCommander kaže...
Smijeh 
Gledam TV (media centar), i usred gledanja, blue screen i/ili restart. Samo od sebe.
 Vjerojatno ti je problem sa TV karticom, tj. nekompatibilnosc trenutnih drivera sa 7micom-macom!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice