Windows 7 na 150 milijuna

poruka: 53
|
čitano: 9.262
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 na 150 milijuna".
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 na 150 milijuna
krayzie kaže...

Ja ne razumijem da nikome nije palo na pamet da ljudi mozda nemaju para, da neki ljudi rade u skladistu za 15 kn po satu i jednostavno im je previse dati vise od pola place za win7. Vidim da ti ne predstavlja dati toliku lovu za windowse, dat pare za hrpu softwarea, platit HRT-u pretplatu i pored svega toga otic u kino te uzet ekstra velike kokice i kolu, otic u vip i kupit htc-ov mobitel itd. Drago mi je zbog tebe al u ovoj drzavi si u manjini.

U potpunosti se slažem, većina ljudi u Hrvatskoj niti nema novaca za originalne Windowse sa plaćama 2-3 tisuće kuna. Pa biraj, hoćeš li jest ili kupit origigi software..

16 godina
K4i53r kaže...
JoeFly kaže...
K4i53r kaže...

Da ne odgovaram svima pojedinacno, odgovor se odnosi na sve koji koriste piratski software.

Nije bitno da li imate ili nemate redovni update sa piratskom verzijom windowsa. Vec u tome da li nesto kradete ili ne? Ali izgleda da je to vasem mentalitetu isto. Ok ako je onda eto proslijedite svoje kartice tekuceg racuna, kreditne, revolving i pinove meni doma. Pa vi radite za placu, a ja cu vam je trositi i necete se ljutiti, biti cete zadovoljni.

Biti cete zadovoljni sto radite, a ja kradem od vas.

Nisam za kradju, ali mrzim ovakve dvolicne moralizatore, jer apsolutno ne virujen da i ti sam nisi nikad poslusao piratsku MP3-cu ili pogledao piratski film ...

Nisam dvolican, filmove volim gledati u kinu i cesto idem u kino, sto zbog boljeg zvuka sto kvalitete slike, naravno i na kucnom kinu gledam filmove iz videoteke, kaoi na maxtv iz njihove videoteke. U zivotu sam pogledao par piratskih filmova i nisu me odusevili snimci kamerom iz zadnjeg sjedista u kinu, ili artefakti zbog loseg ripanja, a o skripanju zvuka da ne govorim. Placam pretplatu za HRT tako da putem neta slusam sve potaje koje me interesiraju, a ako mi je neki cd toliko dobar, onda ga kupim. Eto sorry ako sam te uvrijedio svojim postupcima, ali tako je.

Piratski filmovi nisu samo snimci kamerom, nego i DVD ripovi. Znaci gledao si piratske filmove, a opet ovdje držiš prodiku o krađi ? Nema apsolutno nikakve razlike u tvojoj izjavi "pogledao sam par piratskih filmova" i one "probao sam par piratskih windowsa". Znaš kako se kaže, ko je bez grijeha nek prvi baci kamen ... , nitko ga ne baca osim tebe, i onda kazes: nisam dvolican ...

P.S. Svoje račune redovno plaćam ali HRT pretplata nije nikakvi porez, to je čista pljačka ... tj. porez na budale.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 10:01 (JoeFly).
15 godina
neaktivan
krayzie kaže...
K4i53r kaže...
JoeFly kaže...
K4i53r kaže...

Da ne odgovaram svima pojedinacno, odgovor se odnosi na sve koji koriste piratski software.

Nije bitno da li imate ili nemate redovni update sa piratskom verzijom windowsa. Vec u tome da li nesto kradete ili ne? Ali izgleda da je to vasem mentalitetu isto. Ok ako je onda eto proslijedite svoje kartice tekuceg racuna, kreditne, revolving i pinove meni doma. Pa vi radite za placu, a ja cu vam je trositi i necete se ljutiti, biti cete zadovoljni.

Nisam za kradju, ali mrzim ovakve dvolicne moralizatore, jer apsolutno ne virujen da i ti sam nisi nikad poslusao piratsku MP3-cu ili pogledao piratski film ...

Nisam dvolican, filmove volim gledati u kinu i cesto idem u kino, sto zbog boljeg zvuka sto kvalitete slike, naravno i na kucnom kinu gledam filmove iz videoteke, kaoi na maxtv iz njihove videoteke. U zivotu sam pogledao par piratskih filmova i nisu me odusevili snimci kamerom iz zadnjeg sjedista u kinu, ili artefakti zbog loseg ripanja, a o skripanju zvuka da ne govorim. Placam pretplatu za HRT tako da putem neta slusam sve potaje koje me interesiraju, a ako mi je neki cd toliko dobar, onda ga kupim. Eto sorry ako sam te uvrijedio svojim postupcima, ali tako je.

Ja ne razumijem da nikome nije palo na pamet da ljudi mozda nemaju para, da neki ljudi rade u skladistu za 15 kn po satu i jednostavno im je previse dati vise od pola place za win7. Vidim da ti ne predstavlja dati toliku lovu za windowse, dat pare za hrpu softwarea, platit HRT-u pretplatu i pored svega toga otic u kino te uzet ekstra velike kokice i kolu, otic u vip i kupit htc-ov mobitel itd. Drago mi je zbog tebe al u ovoj drzavi si u manjini.

Ne koristim vip i nemam htc mobitel, vec obicni LG Cookie, za one opcije koje meni trebaju kod mobitela sasvim dovoljan. Shvacam ja da se nema novaca, ali da li je tebi palo na pamet da u tom slucaju pokusas koristiti linux? On je free kao i ogromna kolicina dobrih programa koji mogu konkurirati Microsoftu. Ne moras imati Windows 7 mozes i Ubuntu 10.04 sa OpenOfficeom. To je slucaj kod mene. Doma na kucnom racunalu imam Originale od Microsofta i ostalih proizvodjaca softwera koji sam ranije spomenuo, ali na laptopu koristim linux (nije da mi nije palo na pamet sve one programe instalirati i na laptop).

15 godina
neaktivan
sliver kaže...
krayzie kaže...

U potpunosti se slažem, većina ljudi u Hrvatskoj niti nema novaca za originalne Windowse sa plaćama 2-3 tisuće kuna. Pa biraj, hoćeš li jest ili kupit origigi software..

U tome slucaju izaberi linux... Nista manje kvalitetan operativni sustav, kao ni aplikacije za njega, a opet si kompatibilan sa Microsoftom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 15:54 (K4i53r).
15 godina
neaktivan
JoeFly kaže...
K4i53r kaže...
JoeFly kaže...
K4i53r kaže...

Piratski filmovi nisu samo snimci kamerom, nego i DVD ripovi. Znaci gledao si piratske filmove, a opet ovdje držiš prodiku o krađi ? Nema apsolutno nikakve razlike u tvojoj izjavi "pogledao sam par piratskih filmova" i one "probao sam par piratskih windowsa". Znaš kako se kaže, ko je bez grijeha nek prvi baci kamen ... , nitko ga ne baca osim tebe, i onda kazes: nisam dvolican ...

P.S. Svoje račune redovno plaćam ali HRT pretplata nije nikakvi porez, to je čista pljačka ... tj. porez na budale.

Ne gledam DVD ripove, mislim da sam bio dovoljno jasan po tome pitanju. Pogledati par filmova ukupnog trajanja par sati prije vise od 6 godina i par godina koristiti ilegalne programe nije isto.

16 godina
protjeran
K4i53r kaže...
sliver kaže...
krayzie kaže...

U tome slucaju izaberi linux... Nista manje kvalitetan operativni sustav, kao ni aplikacije za njega, a opet si kompatibilan sa Microsoftom.

Evo bas sam u kupio Battlefield bad company 2 za 349kn pa me zanima oce li mi radit u linuxu:D

16 godina
Windows 7 na 150 milijuna

Čitam poruke i prva stvar je ta da ste od teme otišli predaleko, jer tema je win 7 a vi o tome ko gleda dvd,ko dvd ripove,ko koristi koji mobitel... 

a druga stvar dajte naučite citirati. citirajte zadnji post a ne 5-6 prije njega,pa treba pol sata samo da odskrolam do kraja stranice.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo bas sam u kupio Battlefield bad company 2 za 349kn pa me zanima oce li mi radit u linuxu:D

Ako si spreman platiti 349 kn za igricu, koju ces jednom do dva puta zaigrati, onda mozes i 1500 kn za windowse koje ces koristi kudikamo duze. Za tvoju informaciju, postoji nesto sto se zove wine, cedega i sl... Sarkazam je ok, ako ga znas koristiti. Ovako si samo ispao blesav.

17 godina
Pirati su jedna vrsta ilegalne reklame :) w7 rula, ni jedan problem s njom. Jos da kuha i pere gdje bi sreci bio kraj :)
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
16 godina
K4i53r kaže...
JoeFly kaže...
K4i53r kaže...
JoeFly kaže...
K4i53r kaže...

Ne gledam DVD ripove, mislim da sam bio dovoljno jasan po tome pitanju. Pogledati par filmova ukupnog trajanja par sati prije vise od 6 godina i par godina koristiti ilegalne programe nije isto.

Gore u postovima spominjes mentalitet onih koji kradu, al meni je puno gori ovaj mentalitet ljudi koji samostalno definiraju granicu govoreci "to nije isto". Ispadas smjesan kad tako povlacis granicu. Sta ima veze jesi li pogledao jedan, dva ili milijun filmova, takodjer je nebitno da li se to dogodilo prije 1, 2, 6 ili milijardu godina. Poanta je da je kradja kradja ... bila onda vrijednosti 30, 300 ili 1000 kn.

A sad mi molim te objasni kako je gledanje ilegalnog filma drugacije recimo od koristenja crackiranog winrar-a ?

Ponavljam: Apsolutno se slazem da treba koristiti legalne stvari koliko si god to u mogucnosti, no moralizirati drugima o piratluku (ako i sam znas da si koristio piratske stvari) je licemjerno do bola. Tocka. EOD.

P.S. Nisam jos upoznao covjeka koji na svojim racunalima, bar u nekom razdoblju, nije imao par desetaka ilegalnih mp3-ca, pa tako ne vjerujem da ih i ti nisi imao ... Ukoliko imas, to potvrdjuje moju gore tezu o licemjerstvu, ukoliko nemas, cestitam ti si vjerojatno najdosadnije bice na zemlji koji sve radi "by the rule"  ... ali ne vjerujem, bio bih spreman dati i ruku u vatru za ovu prvu tvrdnjuNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 8:49 (JoeFly).
15 godina
neaktivan

JoeyFly... meni nije jasan tvoj mentalitet. Prvo ako sam gledao prije 6 godina par komada filmova koji su bili sripani, a vec 6 godina ne, onda imam pravo propagirati legalnost, za razliku od tebe koji najvjerojatnije imas sve ilegalno. Tebi je dosada biti posten, radije lopov ok tvoja stvar.

To sto nisi upoznao covjeka koji nema legalnih programa ili legalne glazbe govori dovoljno u kojim se krugovima kreces. 99% stvari se moze obaviti u linuxu jednao kvalitetno kao i u windowsima, samo sto vecina ekipe nije mentalno sposobna malo promisliti kako bi to nadrugi nacin dobili, pa im je jednostavnije ispiratizirati sve sto se moze.

I za kraj - Znanje ne boli... Nemoj se plasiti pokusati nauciti nesto novo... a ruke si cuvaj trebat ce ti jos...

16 godina
K4i53r kaže...

JoeyFly... meni nije jasan tvoj mentalitet. Prvo ako sam gledao prije 6 godina par komada filmova koji su bili sripani, a vec 6 godina ne,

onda imam pravo propagirati legalnost,

> Naravno da nemas ... to bi imao da nikad nista nisi ilegalno koristio. To sta si sada "na strani pravde" ne znaci da imas drugima pravo moralizirati o tome. Uostalom mozda ce i ostali za 6 godina doci na tvoje (znas vecina je ovdje na forumu djece od 10-17 godina koji uopce ne shvacaju razliku izmedju piratskog i legalnog ... idu linijom manjeg otpora).

za razliku od tebe koji najvjerojatnije imas sve ilegalno.

> Ja imam laptop od firme (Ericsson) na kojemu nema ilegalnih stvari, ... u biti ima nesto ilegalnih mp3-ca hrvatske muzike koje ionako ne drzim nikad od par tjedana.

Tebi je dosada biti posten, radije lopov ok tvoja stvar.

> Covice ti sve krivo svacas, nisam implicirao na to da je postenjacina dosadan a lopov "zabavan", nego da si dosadan sa svojom slikom i vizijom idealnosti u koju nitko na ovom forumu ne viruje ...

To sto nisi upoznao covjeka koji nema legalnih programa ili legalne glazbe govori dovoljno u kojim se krugovima kreces.

> Krecem se u krugu IT profesionalaca koje ti nazivas "sumnjivim i kojekakvim krugovima".

Takvih mutnih je 99% krugova na svijetu ... U kojin se ti to krugovima molim te kreces a da nitko iz tog kruga ne koristi nista ilegalno (barem u kucnoj uporabi) ??  ... Jel taj tvoj krug mozda neki sveti odred pravednosti ? Daj molin te ... Moji krugovi su mutni i lopovski a tvoji su neki idealno bozanski ... To je neka prica kao ona o Ivici i Marici

99% stvari se moze obaviti u linuxu jednao kvalitetno kao i u windowsima, samo sto vecina ekipe nije mentalno sposobna malo promisliti kako bi to nadrugi nacin dobili, pa im je jednostavnije ispiratizirati sve sto se moze.

> Ovo uopce nije bila tema nase raspave ... sto se moze na linuxu sto na windowsu i sto je lakse ispiratizirati ... Promasio si ceo fudbal ...

I za kraj - Znanje ne boli... Nemoj se plasiti pokusati nauciti nesto novo... a ruke si cuvaj trebat ce ti jos...

> Nemoj me molin te bost sto se tice znanja, jer se tu vatas za slabu slamku ...

15 godina
neaktivan
JoeFly kaže...
K4i53r kaže...

JoeyFly... meni nije jasan tvoj mentalitet. Prvo ako sam gledao prije 6 godina par komada filmova koji su bili sripani, a vec 6 godina ne,

onda imam pravo propagirati legalnost,

> Naravno da nemas ... to bi imao da nikad nista nisi ilegalno koristio. To sta si sada "na strani pravde" ne znaci da imas drugima pravo moralizirati o tome. Uostalom mozda ce i ostali za 6 godina doci na tvoje (znas vecina je ovdje na forumu djece od 10-17 godina koji uopce ne shvacaju razliku izmedju piratskog i legalnog ... idu linijom manjeg otpora).

za razliku od tebe koji najvjerojatnije imas sve ilegalno.

> Ja imam laptop od firme (Ericsson) na kojemu nema ilegalnih stvari, ... u biti ima nesto ilegalnih mp3-ca hrvatske muzike koje ionako ne drzim nikad od par tjedana.

Tebi je dosada biti posten, radije lopov ok tvoja stvar.

> Covice ti sve krivo svacas, nisam implicirao na to da je postenjacina dosadan a lopov "zabavan", nego da si dosadan sa svojom slikom i vizijom idealnosti u koju nitko na ovom forumu ne viruje ...

To sto nisi upoznao covjeka koji nema legalnih programa ili legalne glazbe govori dovoljno u kojim se krugovima kreces.

> Krecem se u krugu IT profesionalaca koje ti nazivas "sumnjivim i kojekakvim krugovima".

Takvih mutnih je 99% krugova na svijetu ... U kojin se ti to krugovima molim te kreces a da nitko iz tog kruga ne koristi nista ilegalno (barem u kucnoj uporabi) ??  ... Jel taj tvoj krug mozda neki sveti odred pravednosti ? Daj molin te ... Moji krugovi su mutni i lopovski a tvoji su neki idealno bozanski ... To je neka prica kao ona o Ivici i Marici

99% stvari se moze obaviti u linuxu jednao kvalitetno kao i u windowsima, samo sto vecina ekipe nije mentalno sposobna malo promisliti kako bi to nadrugi nacin dobili, pa im je jednostavnije ispiratizirati sve sto se moze.

> Ovo uopce nije bila tema nase raspave ... sto se moze na linuxu sto na windowsu i sto je lakse ispiratizirati ... Promasio si ceo fudbal ...

> Nemoj me molin te bost sto se tice znanja, jer se tu vatas za slabu slamku ...

Koliko ti je znanje vidim po cistoj hrvatskoj gramatici koju koristis. Nemam volju da te poducavam, stoga procitaj prvo sve od pocetka pa onda komentiraj...

16 godina

Kad vec govorimo o gramatici ne kaze se "Nemam volju da te poducavam" to je srbizam ... kaze se "nemam volju poducavati te". Ti ces mene uciti gramatici, koja li bijede. ... Kako se ono kaze ... vidim trn u tudjem oku a nevidim  balvan u svom ...

Inace mislim da je postivanje gramatike na forumu gdje je sve puno kroatiziranih engleskih rijeci i tehno zargona cisti debilizam. A tome sto ti sad zugas o gramatici samo potvrdjuje moje misljenje da si mega isfrustrirani tip, tako da uopce vise ne mislim raspravljati s tobom, ako uopce i razumijes o cemu raspravljamo, jer do sad nisam dobio takav dojam.

Za kraj, jedna od stvari koje sam u zivotu naucio jest da se samo lazni moralizatiori exponiraju, ljudi koji stvarno zive po pravim principima su tihi i zive svoj zivot, bez potrebe da ikome dokazuju da su moralni, dok se ovi lazni, busaju u prsa i deru na sav glas, ja sam moralan, ja propagiram legalnost i sl ...

P.S. Super mi je zabavan ovaj tvoj argument procitaj sve od pocetka ... Ka ono u stilu nisi dobro svatio.  Mozda bi ti trebao procitati sve ponovo, jer ocito nisi bio na nastavi kad se predavalo "razumjem sto citam".

15 godina
neaktivan
K4i53r kaže...

Frende neka stave normalne cijene windowsa pa ću i ja kupiti original inače nema šanse da trošim 2000kn na nešto što ne vrijedi toliko samo kako bi microsoft mogao zarađivati milijarde i biti sve pohlepniji. Preskup je život da bi se još i na windowse trošilo kad se može 2000kn bolje uložit.

BC2 ingame:Croat-hunter
17 godina
neaktivan

Ajde, ako se za neku igru zbog multiplayera bez problema daje i preko 400kn, zašto je za neki OS 2000kn premalo?

I usput, što se tiče Win7, zar je neophodno uzimati Ultimate izdanje, ako se računalo koristi manje-više za igranje i net? Naravno, mislim na kupljeni Win7.

Death walks behind you.
15 godina
neaktivan
sasa kaže...
PlayMaker10 kaže...

haha pritaskih ima bar 5 puta vise a malo sam i rekaoracunaj da 80% kucnih racunala ima piratsku verziju.. ja neznam osobu koja ima original windowse.

možda na balkanu. u EU, SAD-u, Aziji i sl. nije tako. i kućni korisnici koriste original OS-eve.

jedan moj poznanik, ne bas komp freak, je u singapuru navalio na novi laptop i udavio prodavaca da ga zeli bez W 7, ne bi li mu tako skinuo cijenu. prodavac se izbezumio, nije mu bilo jasno sta ovaj hoce, nije se nikad sreo sa takvim nečim....Smijeh

Sta radi Chuck Norris u prokljucaloj vodi? -Ladi jaja.
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...
I usput, što se tiče Win7, zar je neophodno uzimati Ultimate izdanje, ako se računalo koristi manje-više za igranje i net? Naravno, mislim na kupljeni Win7.

roll zar postoji ikoja druga verzija osim ultimate i ono možda čovjeku treba offline domain joining, Software Restriction Policies, audio recording via TS, branchcache

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan
K4i53r kaže...

JoeyFly... meni nije jasan tvoj mentalitet. Prvo ako sam gledao prije 6 godina par komada filmova koji su bili sripani, a vec 6 godina ne, onda imam pravo propagirati legalnost, za razliku od tebe koji najvjerojatnije imas sve ilegalno. Tebi je dosada biti posten, radije lopov ok tvoja stvar.

A što, ti imaš nekakvih alergoloških problema i na spomen piratskog softvera ili multimedije dobivaš ospice ili kaj? Ne kužim..

Kako smo odrastali u vrijeme bivše nam Yuge gdje ništa nije bilo dostupno i svemu iz Italije, Mađarske i Austrije smo se divili i čudili ko picek glisti, nekako smo se naviknuli da stvari moramo nabavljati 'sivim kanalima', pa tako se, kad su došli prvi kućni kompovi najprije mjenjalo i presnimavalo kazete za Spectrum i C64, kasnije diskete za Amige i Atarije - što besplatno od frendova, što od lokalnih kvartovskih pirata po kakvih 5kn za disketu. Tako smo mi gameri koji smo krajem 80-tih počeli imali kolekcije igara i demoa - drugog načina nije ni bilo, da ne govorim da smo jedva starce nagovorili da nam kupe i te kompove - tada je jedna A500 došla oko 1000 DEM (kod švercera naravno). I to su radili SVI - svi iz mog razreda, većina iz škole, ekipa iz kvarta i drugih škola, kasnije ekipa u srednjoj isto.. To je zapravo toliko raširen modus operandi da smo ga prihvatili pod normalno (na žalost).

Zatim je došao PC - Pentiumi MMX i lokalni su pirati prešli na CD-e sa ripanim zip instalacijama sa disketa i sl. Naravno, zadnjih nekoliko godina imamo i broadband internet i PB, BTJunkie i sl. pa su čak i pirati ostali bez zarade - svima je sve dostupno potpuno besplatno ;)  Kako od mojih frendova - a imam ih hvala bogu puno (sa raznih strana) ne postoji NITKO (ok možda samo netko sa ovog foruma..) tko ne koristi piratski softver, multimediju i sl. jednostavno nemam motivaciju prestati ga i sam koristiti. Naravno, kupujem i originale ponekad - imam kolekciju DVD-a, sad sam prešao na blu-ray filmove, imam kolekciju MMO-a itd.

Koliko ti imaš godina? Koliko su ti starci mogli priuštiti raznih stvari (jer lako je drugima solit pamet ako sve dobiješ na srebrnom pladnju - onda bih i ja imao sve same originale)?

To sto nisi upoznao covjeka koji nema legalnih programa ili legalne glazbe govori dovoljno u kojim se krugovima kreces. 99% stvari se moze obaviti u linuxu jednao kvalitetno kao i u windowsima, samo sto vecina ekipe nije mentalno sposobna malo promisliti kako bi to nadrugi nacin dobili, pa im je jednostavnije ispiratizirati sve sto se moze.

A u kakvim se ti krugovima krečeš molim te lijepo? Jer ja sasvim razumijem čovjekovu tvrdnju - ne poznam niti ja baš puno ljudi koji koriste legalan softver ni multimediju.

K vragu, imam u ekipi inžinjere, doktore, građevinare i odvjetnike, pa čak i MUPovce i SVI od reda deru na desetke/stotine piratskih igara, gledaju na stotine/tisuće filmova, serija itd.

Nakon svih onih velikih racija na pirate kad je policija zapljenjivala hrpetine DVD-a, većinu toga su si podjelili policajci za svoje doma i svoje frendove. Kaj misliš da je to nešto neobično?

Kakva je onda tvoja ekipa? Možda neki ljudi totalno nezainteresirani za kompjutere i multimedijalne sadržaje pa nemaju niti potrebu za konzumacijom istih? Ili si samo jako licemjeran pa tu propovjedaš nekakvo 'poštenje i pravdu' što se piratskog sadržaja tiče, a u biti imaš putra na glavi u nekim drugim stvarima kolko hoćeš hehe..  Neka baci prvi kamen tko nije nikada zgrješio u bilo čemu!

Sorry na postu, ali uvijek mi dignu živac ovakva moraliziranja a pogotovo da kakti postoje ljudi koji nemaju NIŠTA piratskog doma (a da se svakodnevno služe kompom) - riiiiiiight! Viče

P.S. čast izuzecima s ovog foruma, ali (tužna) realnost je da su oni ipak u debeloj manjini..

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan

Dado_ZG78

Buduci da vecina uvijek cita samo onaj zadnji post, sto zbog ljenosti, a sto zbog ne zainteresiranosti, vec imaju samo zelju za pisanjem bilo cega.

Ponovno kazem, citajte od pocetka.

Ako to niste u stanju sorry.

Legalno koristim win i na ostalim racunalima linux.

Ako vam jenormalno krasti od Microsofta, recite mi onda kako daja uzmem vas tv, pc ili nesto trece, jer necetese ljutiti...

Ako toliko pljujete po Microsoftu i ne date mu pare za os, sto ga onda koristite?

16 godina
K4i53r kaže...

Dado_ZG78

Buduci da vecina uvijek cita samo onaj zadnji post, sto zbog ljenosti, a sto zbog ne zainteresiranosti, vec imaju samo zelju za pisanjem bilo cega.

Ponovno kazem, citajte od pocetka.

Ako to niste u stanju sorry.

Kao da sebe opisujes ...

17 godina
neaktivan
K4i53r kaže...

Ako vam jenormalno krasti od Microsofta, recite mi onda kako daja uzmem vas tv, pc ili nesto trece, jer necetese ljutiti...

Ovakve i slične usporedbe su mi zaaaakon! Smijeh

Evo stari što ću ti reči na to:

Ako ću ikada imati samo 1% Microsoftovih prihoda, slobodno mi uzmi sve što želiš - neću se ljutiti, obečajem! Belji se

M$ je jedna od najmoćnijih kompanija na svijetu i ima ogroman profit uz sve te silne piratske kopije koje kolaju internetom. Dapače, M$ je voljan tolerirati masu piratskih kopija dokle god mu to osigurava sveopću prisutnost na ukupnoj masi računala spojenih na web, a bitno im je uglavnom da firme i obrti imaju legalan softver (jer s tim stvaraju nove vrijednosti).

Nekako teško da tu postoji paralela između mene i M$-a (da bar postoji).

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
K4i53r kaže...

Ovakve i slične usporedbe su mi zaaaakon! Smijeh

Evo stari što ću ti reči na to:

Ako ću ikada imati samo 1% Microsoftovih prihoda, slobodno mi uzmi sve što želiš - neću se ljutiti, obečajem! Belji se

M$ je jedna od najmoćnijih kompanija na svijetu i ima ogroman profit uz sve te silne piratske kopije koje kolaju internetom. Dapače, M$ je voljan tolerirati masu piratskih kopija dokle god mu to osigurava sveopću prisutnost na ukupnoj masi računala spojenih na web, a bitno im je uglavnom da firme i obrti imaju legalan softver (jer s tim stvaraju nove vrijednosti).

Nekako teško da tu postoji paralela između mene i M$-a (da bar postoji).

Dvolican si... ok ti je krasti od Microsofta, jer oni imaju mnogo novaca, e Dado to je zato sto tamo rade pametni ljudi koji su sposobni proizvesti nesto, ti to vjerujem nisi pa ti je ok tako "posudjivati" dok vjerujm kada bi ti sam proizveo nekuaplikaciju da ne bi tolerirao "posudjivanje" iste vec bi sepjenio i razvlacio po sudu...

Kuzim ja da je vecina mentaliteta ukradi, pa vise necu gubiti vrijeme na tipkanje ovdje i pokusavati vas uvjeriti u drugacije.... kradite i dalje...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice