Western Digital SiliconEdge Blue

poruka: 4
|
čitano: 1.414
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Western Digital SiliconEdge Blue".
18 godina
neaktivan

ovo je vec dobro - trim integriran u samom disku. znaci podrzan je i na drugim OS-evima, a ne samo na windows platformi.

ali, ja i dalje cekam intelove nove ssd-ove sa slc memorijom (extreme) pa da se vide neke usporedbe pisanja/brisanja.

ima li netko na forumu ssd?? ima li problema sa podacima (nestajanje ili nesto slicno)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Western Digital SiliconEdge Blue
sasa kaže...

ovo je vec dobro - trim integriran u samom disku. znaci podrzan je i na drugim OS-evima, a ne samo na windows platformi.

Integrirana je podrška za TRIM, i dalje ti treba OS koji zna poslati TRIM komandu disku, znači Win 7. Za ostale OS-ove ima utilityja koji omogućuju da se "ručno" inicira TRIM, ali WD kaže da performanse nikad neće pasti toliko da treba raditi taj manualni TRIM.

18 godina

Još su bezobrazno skupi za prosječne kućne korisnike, nažalost  :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Western Digital SiliconEdge Blue
sasa kaže...

ali, ja i dalje cekam intelove nove ssd-ove sa slc memorijom (extreme) pa da se vide neke usporedbe pisanja/brisanja.

ima li netko na forumu ssd?? ima li problema sa podacima (nestajanje ili nesto slicno)?

imam intel g2 80gb dva mjeseca i nakon prvog straha i nelagode poslije svih izvještaja i najavljivanja mogućeg gubitka podataka, mogu reći da je to jako napuhano. disk je brz i stabilan i uz poznavanje tehnologije(to nije hard disk) neće biti problema...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice