WePad s Androidom

poruka: 7
|
čitano: 1.952
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WePad s Androidom".
17 godina
neaktivan
WePad s Androidom

"Vrlo bitan podatak – masa uređaja, nije nam predstavljen, a kao ni potencijalna cijena i datum izlaska."

Piše u pdf-u 800g tj. 850g u verziji s 3G

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
WePad s Androidom
A što je s multitouch-om? Samo da on ne izostane, jer će bit još jedan tablem sa manom preko koje, ja, ne mogu preći...
Još kad bi cijena bila manja od iPad-ove, bio bi pun pogodak!
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: WePad s Androidom

a da li ce izaci neki tablet sa dvi prikljucom? Recimo neki sto ce se koristiti umjesto PC-a (a pirkopcas monitor i tastaturu?).. Mozda sad jos nisu toliko "jaki" ali za godinu-dvije bi mogli biti sigurno

17 godina
odjavljen
WePad s Androidom

Jedan bitan detalj: "tabletnog računala koje puca na mjesto iPada u našim srcima". Prvo, onaj tko ima iPad u srcu, taj neće uzeti neki drugi tablet, tako da ova konstantacija nema nikakvu svrhu osim promoviranja Apple u članku koji direktno nema veze s Apple-om. Drugo, i bez toga bi vjerojatno tema kliznila u flame war, a s tim pogotovo.

Što se samog tableta tiće, bitan podatak koji nedostaje je cijena. Uz pristojnu cijenu bi mogao biti pristojna zamjena za netbook.

Multitouch čak i nije toliko kritičan uz kvalitetno riješeno upravljanje intuitivnim gestama.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
shiljak kaže...

a da li ce izaci neki tablet sa dvi prikljucom? Recimo neki sto ce se koristiti umjesto PC-a (a pirkopcas monitor i tastaturu?).. Mozda sad jos nisu toliko "jaki" ali za godinu-dvije bi mogli biti sigurno

Lenovo Ideapad U1 Hybrid?

17 godina
neaktivan
WePad s Androidom

Tako je zaslon dijagonale 11,6 inča i razlučivosti 1366*768 točaka, a srce je umjesto moćnog ARM-a manje moćni, ali i jeftiniji  Intelov Atom N450 na 1,66 GHz s grafičkim čipsetom GMA 3150 koji nema velikih prijatelja među onima koji grfiku ištu.

Sta to znaci???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nije teško pretpostaviti da je grfiku = grafiku, a ovo ištu, jedino šta mi pada na pamet je išću = traže.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice