webOS u pisačima

poruka: 8
|
čitano: 1.680
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "webOS u pisačima".
18 godina
webOS u pisačima

E to je dobra ideja...

Čini se da je HP nedavnom akvizicijom Palma napravio sjajan posao!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
RE: webOS u pisačima

Još malo pa ću imati i džezvu za kavu sa OSom...

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Još malo pa ću imati i džezvu za kavu sa OSom...

Polako, polako... iPod Fridge and iGorenje Home Appliance Control System in Action :)

domicius
16 godina
neaktivan
webOS u pisačima

Zapravo ne mogu reći da jedva čekam webOS printer (prije novi webOS smartphone) ali drago mi je da će HP očito puno toga uložiti u ovaj OS.

domicius
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
webOS u pisačima

Kako se sve to brzo mijenja. Do prije neki dan i Palm i HP su bili bezidejni, cinilo se da Google i Apple gaze i da niceg drugog nece biti, a kad ono...

Odlican potez HP-a, bas mi je drago da se to ovako odvija. Jos kad bi i od Nokije dozivjeli nesto ovako bilo bi jos ljepse.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Kako se sve to brzo mijenja. Do prije neki dan i Palm i HP su bili bezidejni, cinilo se da Google i Apple gaze i da niceg drugog nece biti, a kad ono...

Dobro sad, pitanje je koliko tebi traje dan :) i na što misliš "do prije neki dan" jer ja pratim Palm već poduže vrijeme i ne bih se složio da su do prije neki dan bili bezidejni. Moglo bi se čak tvrditi da su već neko vrijeme jedan od najsvjetlijih primjera, barem što se tiče njihovog OS-a (za koji se zna od siječnja 2009. a prvi put na uređaju je izašao 6 mjeseci nakon toga).

Al da se sve brzo mijenja tu se slažem. Kojom brzinom samo dolaze novi uređaji više niti ne stignem pratiti. Tipa za Nexus One već neki pričaju (s pravom ili ne, u to ne želim sad ulaziti) da je "obsolete". Uređaj koji je dostupan tek od siječnja ove godine!

domicius
16 godina
neaktivan
domicius kaže...
facewithascar kaže...

Dobro sad, pitanje je koliko tebi traje dan :) i na što misliš "do prije neki dan" jer ja pratim Palm već poduže vrijeme i ne bih se složio da su do prije neki dan bili bezidejni. Moglo bi se čak tvrditi da su već neko vrijeme jedan od najsvjetlijih primjera, barem što se tiče njihovog OS-a (za koji se zna od siječnja 2009. a prvi put na uređaju je izašao 6 mjeseci nakon toga).

Palm je bio u osjetnom padu bez obzira na kvalitetu njihovog uredjaja ili OS-a i cinilo se da ce nestati s trzista uz konkurenciju RIM-a, iPhonea i Androida.

16 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
domicius kaže...
facewithascar kaže...

Palm je bio u osjetnom padu bez obzira na kvalitetu njihovog uredjaja ili OS-a i cinilo se da ce nestati s trzista uz konkurenciju RIM-a, iPhonea i Androida.

OK, s tog aspekta da. Ali oni koji su malo bolje upoznati s tematikom znaju da je Palm ostvario svoj plan koji je nastao još puno prije negoli su uopće najavili Palm Pre i webOS. Dakle, Palm je bio u padu godinama prije a sve je ovo očito bio dio plana. Što god se pričalo po javnosti, danas se zna da su vodeći ljudi itekako bili svjesni stanja i objektivne nemoći konkurirati jednom RIM-u, Apple-u, HTC-u ili Google-u. Gledajući unatrag, mislim da su napravili itakako dobar posao. Samo što još nije gotovo. Sada će se napokon i mogućnost konkuriranja s ostalima popraviti kako se nadam.

domicius
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice