Virusi i trojani na Androidu

poruka: 98
|
čitano: 28.180
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Virusi i trojani na Androidu".
15 godina
protjeran
Re: Virusi i trojani na Androidu
ansha kaže...

Al ga trabunjas.{#}

Mozda i jesi nakratko koristio iOS, ja ih koristim svakodnevno (desire i iphone) i ovo sta pricas naprosto nisu istine. Ne mislim ulazit u nikakvo prepucavanje s tobom nego cisto iznosim svoje misljenje.

Rad u stock android browseru je upravo KATASTROFALAN u odnosu na safari, trzav i lagav scroll i zoom, te nedostatak panninga dok zumiras ga cine takvim, a i puno cesce od safarija neispravno prikazuje stranice.

Tipkovnice necu komentirati jer je to jos najteza glupost koju si rekao, puuuno teze je na desireu pisati bez pogresaka!

Da kod iOSa nije moguce customizirati sve i svasta po svojoj zelji (uz JB naravno, kao sta na androidu trebam rootat) je jako teska nebuloza.

svakodnevno koristis dva smartphona koji zajedno u prodaji kostaju oko/preko 10.000kn, a skoro su jednako funkcionalni? ili su u pitanju ohoho pretplate(na oba moba?!), pa su kostali manje? cini se da se ima viska para ili je velicina (kolicina?) stvarno bitna... vjerojatnije je ovo drugo...

18 godina
neaktivan
bruno1024 kaže...

svakodnevno koristis dva smartphona koji zajedno u prodaji kostaju oko/preko 10.000kn, a skoro su jednako funkcionalni? ili su u pitanju ohoho pretplate(na oba moba?!), pa su kostali manje? cini se da se ima viska para ili je velicina (kolicina?) stvarno bitna... vjerojatnije je ovo drugo...

A zbog čega je tvoj problem što čovjek koristi 2 skupa telefona?

Ne bi bio ni prvi ni zadnji kojeg znam da radi isto.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
bruno1024 kaže...

A zbog čega je tvoj problem što čovjek koristi 2 skupa telefona?

Ne bi bio ni prvi ni zadnji kojeg znam da radi isto.

znas citati? gdje pise da mi je to problem?

boli me đon, moze ih imati i tri, a ja cu to svejedno komentirat, osim ako te to smeta, onda necu.

15 godina
protjeran

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bruno1024 kaže...
ansha kaže...

Ja koristim 3: iPhone 3G, Desire i Omniu 7. :P - Bitna je količina.

18 godina

fino radi i lagan je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ja koristim Lookout i zadovoljan sam za sada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 14:17 (Brajki).

1 0 hvala 1
15 godina
Brajki kaže...

Ja koristim Lookout i zadovoljan sam za sada.

Slažem se s uporabom Lookouta uz napomenu kako sam danas dobio i upgrade.

Uz Lookout sve je sigurnije kada sam online!!  

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice