Virtual WiFi iz Microsofta

poruka: 14
|
čitano: 2.287
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Virtual WiFi iz Microsofta".
18 godina
neaktivan

hm... Date Published: 23 August 2005

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

da, istina, stara stvar... jos iz doba kad su wifi kartice bile novost i skupe... danas je jednostavnije uzet jos jednu nego se bakcat sa tim... prije par godina sam ga pokusa koristit, pokaza se dosta nestabilan (zapravo sama veza), brzo sam odusta...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 17:12 (wifi).

0 0 hvala 0
17 godina

Moze li se skidat sa vise mreza od jednom? Tako na primjer ako se spojim na moju od 4 Mb i susjedovu od 4 mogu li skidat sa 8 Mb/s?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

wtf?

skinuo, instalirao, nemam pojma

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pa ovo postoji već skoro 4 godine ako ne i više. Mislim da je još u beta fazi testiranja ako uopće više iko radi na ovome.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 18:25 (mfrankovic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Virtual WiFi iz Microsofta
acarnoje kaže...

Moze li se skidat sa vise mreza od jednom? Tako na primjer ako se spojim na moju od 4 Mb i susjedovu od 4 mogu li skidat sa 8 Mb/s?

Nemoze, signal se mijenja iz trenutka u trenutak tak da nemozes, jer npr. jednu sekundu radi na jednom routeru a drugu na drugom, tak da imas istu brzinu.

slikovito, to radi ovak : -.-.-.-.-.-.-.

a to sto ti mislis ovak bi trebalo radit

----------------------

...........................

18 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
acarnoje kaže...

Nemoze, signal se mijenja iz trenutka u trenutak tak da nemozes, jer npr. jednu sekundu radi na jednom routeru a drugu na drugom, tak da imas istu brzinu.

----------------------

pa trebalo bi radit
maksimalna propusnost  802.11g veze je 54 mb/s
to je u idealnim uvjetima 27mb/s na jednoj i drugoj vezi
iji u normalnim uvjetima da mu brzina bude i 5 mb/s po vezi radilo bi

16 godina
protjeran
dantex kaže...
netko,netkovic kaže...
acarnoje kaže...

----------------------

pa trebalo bi radit
maksimalna propusnost  802.11g veze je 54 mb/s
to je u idealnim uvjetima 27mb/s na jednoj i drugoj vezi
iji u normalnim uvjetima da mu brzina bude i 5 mb/s po vezi radilo bi

Da, ali racunaj da propusnost svakog routera je 4 mb/s.

Znaci da objasnim, npr. imamo jedan router sa 4mb/s i jedan sa 3 mb/s , jednu sekundu ce skidat sa ovog prvog znaci 4  mb/s, a drugu sa ovog drugog 3 mb/s sto zajedno u jednoj sekundi ne daje 7 mb/s.

17 godina
neaktivan

I download size nije 2.02 MB bego 12.02MB....

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 20:36 (Makavelii).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
netko,netkovic. grijesis, nece radi jednu sekundu tamo,jednu vamo, nego ce u stvari samo jedna konekcija bit prema internetu, ali si u pravu sto se tice brzine, nemoze postic duplu ako se spojina dvije antene.
celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

el nije frekvencijsko skakanje kada je malo spojen na jedan , a malo na drugi router?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

el nije frekvencijsko skakanje kada je malo spojen na jedan , a malo na drugi router?

http://www.google.com i ukucaj "frequency hopping". Nema veze s "malo-vamo-malo-tamo".
Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!
16 godina
protjeran
s1m0n kaže...
netko,netkovic kaže...

http://www.google.com i ukucaj "frequency hopping". Nema veze s "malo-vamo-malo-tamo".

hvala

17 godina
odjavljen

Teoretski ako download client to podržava možeš skidati s dvije konekcije. Takve stvari nisu zaživile u praksi kod malih korisnika jer nije bilo potrebe, ali se može koristiti. Treba ti ili download manager koji može jedan segment skidat s jedne mreže, a drugi s druge. Pitanje je da li to postoji, i da li Windows dopušta, ali je tehnološki moguće. Druga opcija je da preko jedne mreže skidaš, a druge surfaš. To bi se možda mogli isforsirat preko nekog firewall-a, a opet ovisi o Windowsima. Ako imate dva izlaza na net, Windows pušta konekciju preko onog koji ima veći prioritet. Međutim pitanje je ako nekom programu zabranimo pristup tom adaptoru, da li ga Windows automatski preusmjeri prema sljedećem po prioritetu.

Tko zna dobro programirati bi ovo mogao riješit na Linuxu - ako već nije riješeno.

Što se brzine tiće, zaboravljate na jedan faktor. Prijenos u WiFi ne radi tako da se podatci koji stižu s 1Mbit/s veze šalju brzinom 1Mbit/s na 54Mbit/s vezu, već router sakupi paket određene veličine koji onda pošalje brzinom 54Mbit/s, tako da je konekcija 12/13 vremena idle.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice