Video preuzima Internet

poruka: 6
|
čitano: 2.412
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Video preuzima Internet".
18 godina
neaktivan
Video preuzima Internet

To samo govori ono što već svi znamo - Internet će zamijeniti televiziju :))

Potpis ;)
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
RE: Video preuzima Internet

normalno da će zamjeniti kad možeš birati što želiš gledati,da hrt i ostali krenu sa kvalitetnijim programom ,naravno treba koju kunu i uložiti a ne samo musti manje bi im padala gledanost,a ovako samo reprize dok na internetu možeš birati,zamisli ovu situaciju za par godina imaš tv sa internetom platiš mjesečnu pretplatu i gledaš što god želši i naravno za sve imaš titlove

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 16:15 (blackalbum).
17 godina
neaktivan
Video preuzima Internet

Ja već neko vrijeme od kako sam kupio LCDtv LG37LH3000 (na kojem sam otključao USB port s kojeg mogu gledat sve video formate i ostalo), preko kompa sa BOXEE programom gledam neke stranice (doduše nisu programi ali...) i sa bežičnom tastaturom se slušim kao daljinski ili Nokiom 5800 kao remote control... meni super za sad!!! Još bolje kad se budu vrtili programi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 17:44 (Dentex).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video preuzima Internet

Meni video streaming sada zauzima više od 90% prometa neta, samo gledam youtube, ili neke druge video saitove, čak i filmove skoro neskidam nego gledam na nekim stranicamaBelji se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video preuzima Internet

bit ce to odlicno...samo mi hrvati kakve veze imamo necemo moci gledat 2 videa odjednom

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
18 godina
Video preuzima Internet

Internet TV

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice