Viber za sve Windowse 10

poruka: 8
|
čitano: 1.930
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Viber za sve Windowse 10".
15 godina
Viber za sve Windowse 10

prije par dana stavljen na lumiu 640 sa w10, rezolucija ne valja, nema hr jezik, obavijesti kasne, uglavnom drekec

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Viber za sve Windowse 10

+ UI je zbrda-zdola (na telefonu i tabletu, na desktopu je OK), live tile se ne osvjezava (stalno pise da imas neprocitane poruke), ...

Napravili su gresku sto su staru, stabilnu, verziju (4.5) zamjenili ovom betom (6.0).

Trebali su betu stavit na zaseban kanal ili samo Insiderima pustit, a ne u production/public 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 15:18 (nathan.fake).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Viber za sve Windowse 10

Imam ovu verziju instaliranu vec mjesec dana i nisam imao nikakvih problema, UI je sjajan kakav je prije bio, obavijesti odmah dolaze. Jedina mana mi je sto u action baru prikazuje samo zadnju poruku od neke osobe a ne sve.(mozda ima u opcijama negdje da se podesi)

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Viber za sve Windowse 10

Da nema "nikakvih problema", nebi imala beta u nazivu. 

UI je brz (puno brzi nego prije), al je sve razbacano i nelogicno.

Mislim OK, za jednu betu ocekujes greske, al problem je sto su tom betom zamjenili stabilnu ver 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Viber za sve Windowse 10
Meni odlicno radi, jedino me zivcira sto nema zvuka odlazne poruke i sto je zvuk za notifikaciju standarni microsoftov

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Viber za sve Windowse 10

Viber? Šta je to?

2 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Viber za sve Windowse 10
Radi odlicno.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Viber za sve Windowse 10

Htjedoh napisati "Thumb up za WP!" ali nakon projašnjih komentara više nisam siguran... No ako je ovo beta, valjda će i prava verzija doskora.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice