prije par dana stavljen na lumiu 640 sa w10, rezolucija ne valja, nema hr jezik, obavijesti kasne, uglavnom drekec

prije par dana stavljen na lumiu 640 sa w10, rezolucija ne valja, nema hr jezik, obavijesti kasne, uglavnom drekec

+ UI je zbrda-zdola (na telefonu i tabletu, na desktopu je OK), live tile se ne osvjezava (stalno pise da imas neprocitane poruke), ...
Napravili su gresku sto su staru, stabilnu, verziju (4.5) zamjenili ovom betom (6.0).
Trebali su betu stavit na zaseban kanal ili samo Insiderima pustit, a ne u production/public 
Imam ovu verziju instaliranu vec mjesec dana i nisam imao nikakvih problema, UI je sjajan kakav je prije bio, obavijesti odmah dolaze. Jedina mana mi je sto u action baru prikazuje samo zadnju poruku od neke osobe a ne sve.(mozda ima u opcijama negdje da se podesi)
Da nema "nikakvih problema", nebi imala beta u nazivu. 
UI je brz (puno brzi nego prije), al je sve razbacano i nelogicno.
Mislim OK, za jednu betu ocekujes greske, al problem je sto su tom betom zamjenili stabilnu ver 
Viber? Šta je to?
Htjedoh napisati "Thumb up za WP!" ali nakon projašnjih komentara više nisam siguran... No ako je ovo beta, valjda će i prava verzija doskora.