Veliki interes za iPad

poruka: 100
|
čitano: 14.073
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veliki interes za iPad".
16 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

''U istraživanju se ističe kako je 13% od 3.200 ispitanika izjavilo da će vjerojatno kupiti iPad kad bude u prodaji.''

mnogo ih je.

Neoverclockabilni - Shit happens

3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

... jao pa kako se prave ispitivanja nego tako... statistika i postotci... ne ispitati ce 6 milijardi ljudi ... ccc... 13% je dosta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Veliki interes za iPad
rebelsy kaže...

''U istraživanju se ističe kako je 13% od 3.200 ispitanika izjavilo da će vjerojatno kupiti iPad kad bude u prodaji.''

mnogo ih je.

Na Zemlji živi samo 3.200 stanovnika?

16 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

ocito... posto nas je troje ode odgovorilo ... a da podjelimo pucanstvo od 3200 na zemlje svijeta... hrvatska bi bila menu najmnogoljudnijima na zemlji...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

ocito... posto nas je troje ode odgovorilo ... a da podjelimo pucanstvo od 3200 na zemlje svijeta... hrvatska bi bila menu najmnogoljudnijima na zemlji...

sry zablokao net

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 15:41 (zovitemebuha).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
vjeko kaže...
rebelsy kaže...

mnogo ih je.

Na Zemlji živi samo 3.200 stanovnika?

tako je vjeko,zemlja ima 3200 stanovnika...koji si ti trol...

17 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

ovakva istrazivanja uvijek treba uzeti ko ultimativni uvid u buducnost i svevremensku istinu a ne ko narucenu reklamu.Ali nikad se nezna.U svijetu ima dosta preplatnika na i-glupost.Prvo uzmu iphone pa ga nakon mjesec dana prodaju za 50 posto cijene pa uzmu 2g pa ga opet prodaju pa uzmu 3g 16 pa opet pa 3g 32gb.na kraju jos i uzmu jedan touch iliti iphone bez phona nek se nadje a sto nebi i mega i-touch (ipad) uzeli jer ce biti modne ikone ispijajuci u birtiji svoj omiljeni topli napitak i citajuci fausta, barem to mogu u multitasku (piti i citat u isto vrijeme)

9 0 hvala 0
18 godina
Veliki interes za iPad

Mislim moram odat počast Applu ako uspije prodati jako puno iPada, jer stvarno ovo je jedna ne baš previše korisna stvarčica.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 16:24 (PICART).

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
PICART kaže...

Mislim moram odat počast Applu ako uspije prodati jako puno iPada, jer stvarno ovo je jedna ne baš previše korisna stvarčica.

itekako je korisna ... moze ti posluziti npr. kao kisobran ...

Neoverclockabilni - Shit happens
18 godina
PICART kaže...

Ne bi bilo niti prvi, niti zadnji put da prodaju maglu.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

Ne mogu im oprostiti nedostatak flasha...Viče

www.val.hr
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

ee da je ipad nekak pretvoriti u univerzalni daljenski za upravljanje kućom odmah bi ga kupio

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

Cijena iPhona nakon predstavljanja je bila cca 500$. To je jedini razlog, kojeg je Apple shvatio vrlo brzo.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Veliki interes za iPad

Nebi to kupio ni da je 10kn.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Ja bih možda za 9.99 Kn.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
16 godina
protjeran
the mir kaže...
RoTT kaže...

Ja bih možda za 9.99 Kn.

Ja nebi.

17 godina
neaktivan
RoTT kaže...
the mir kaže...
RoTT kaže...

Ja bih možda za 9.99 Kn.

Ja nebi.

Šala mala ! ! !

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
18 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

Koji će mi to vrag?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Koji će mi to vrag?

To se i ja pitam...

18 godina
RoTT kaže...
Hyperion kaže...

Koji će mi to vrag?

To se i ja pitam...

Možete vi pričati sta hoćete ali je zakon iPad + WiFi + WC =  Cool

16 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

ccc... ovako se pricalo i o iphonu... ali brojke govore za sebe... pogledajte samo prva 2 tjedna prodaje bilo kojeg uredaja i to usporedite sa iphoneom... appleove proizvode ili volis ili nevolis... ili ga nemas mogucnosti kupiti pa pricas gluposti... iako ove zadnje kategorije je postotno najvise kod nas... cast izuzetcima koji stvarno nemogu naci svrhu apple proizvodu za sebe... ipad ce biti itekako koristan gadget... a 90% vas koji ode komentirate uopce ne razumite da je to prvenstveno multimedijalni gadget a ne racunalo... ja cu ga uzeti cim mi se pruzi prilika jer za 2500kn cu radije uzeti ipad nego neki netbook sto sam i htjeo... razlozi su brojni zasto cu uzeti bash ipad... prvenstveno imam iphone te surfanje netom s njim je uzitak i sve doslovno klizi... onda ako pozelim zaigrati sto dok nisam doma ili sam negdje izvan svoga mjesta prebivalista ... na netbooku nemogu zaigrati bash puno igara mislim moze se koja igrica stara 5 godina na high detaljima... ipad sluzi i sluziti ce mi prvenstveno za net, mail, pogledati koji film i wc razonodu za sve ozbiljnije imam PC i laptop...

2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

ja bi ti preporičio da se strpiš do sljedeće verzije iPada

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 399kn

0 0 hvala 0
17 godina
Veliki interes za iPad

Nek stave Flash 10.1 i kupujem... Ovako no way

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

Stara fora. Objavi reklamu o interesu da bi stvorio interes. Slično sa ovim jeftinim hororima - kažu najstrašniji film svih vremena a zapravo je reklama za film najstrašnija ikada snimljena reklama.

Izgleda da im ne ide baš najbolje. Na koncu, tko bi još kupio nekakav uvećani iPhone...

1 0 hvala 0
16 godina
zovitemebuha kaže...

ccc... ovako se pricalo i o iphonu... ali brojke govore za sebe... pogledajte samo prva 2 tjedna prodaje bilo kojeg uredaja i to usporedite sa iphoneom... appleove proizvode ili volis ili nevolis... ili ga nemas mogucnosti kupiti pa pricas gluposti... iako ove zadnje kategorije je postotno najvise kod nas... cast izuzetcima koji stvarno nemogu naci svrhu apple proizvodu za sebe... ipad ce biti itekako koristan gadget... a 90% vas koji ode komentirate uopce ne razumite da je to prvenstveno multimedijalni gadget a ne racunalo... ja cu ga uzeti cim mi se pruzi prilika jer za 2500kn cu radije uzeti ipad nego neki netbook sto sam i htjeo... razlozi su brojni zasto cu uzeti bash ipad... prvenstveno imam iphone te surfanje netom s njim je uzitak i sve doslovno klizi... onda ako pozelim zaigrati sto dok nisam doma ili sam negdje izvan svoga mjesta prebivalista ... na netbooku nemogu zaigrati bash puno igara mislim moze se koja igrica stara 5 godina na high detaljima... ipad sluzi i sluziti ce mi prvenstveno za net, mail, pogledati koji film i wc razonodu za sve ozbiljnije imam PC i laptop...

Al ga i ti sereš...

Apple ima vraški dobar marketing i svaka im čast na tome...i to je sve (i naravno prosječan uređaj)...

iPad će biti koristan gadget? Za što?

Surfanje netom je užitak i sve klizi? A na netbooku ne klizi, nego leti..Još k tome nemaš flash, silverlight....

Ako nešto želiš zaigrati? Ti tvrdiš da ima više dobrih igara za iPad tj iPhone OS nego za windows? Kažeš ne možeš zaigrat nove igrice, pa igraj malo starije na low detaljima i niskoj rezi i opet će igra izgledat bolje nego nedavno izišla igra za iPad...Služit će ti za net: ajd to još ok, ali ponovno nedostatak flasha i silverlighta...

Mail: ajd i to ok..

Pogledati film?? Ma daj molim te..ti ćeš 3 sata držat to čudo u ruci? Ili u najboljem slučaju ga negdje na zid moraš naslonit..ili kupit appelove accessories-e po cijeni specifičnoj apple-u...

Znači jedine stvari za koje bi ti služio su net, mail i eventualno filmovi...i ti si za to spreman dati 2500 kn?

Evo jedna usporedba što dobiješ za 499$ od apple-a, a što od Asusa..usporedba je Asus Eee PC Seashell 1201N i iPad (499$ verzija)...

Nemože se lijepo oblikovat tekst na forumu, pa evo slika:

Usporedba Usporedba
O čem pričamo?

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
16 godina
neaktivan
Veliki interes za iPad

gledaj flash mi doslovno za nista na netu ne sluzi.... youtube... ima aplikacija... flash mi josh treba za zynga poker... i za to postoji aplikacija... silverlight mi netreba nisam ga nikad instalirao niti nemam potrebe... da se razumimo bio sam veci iphone kontrist od dosta ljudi ovdje ... naravno dok ga nisam igrom slucaja dobio... tako te tvoje mane sto si ti naveo meni su glupost 2500 kn bih radije dao za applov kako ga ti zoves poluproizvod nego za asusa... takoder tako kada sam uzimao laptop sam imao limit od 10000kn te sam uzeo acera 5920 koji mi se tada cinio najjaci omjerom konfiguracije i cijene... on leti al mu je plastika prenekvalitetna cak mi je i zao sto sam ga uzeo... tako za ipad kazem ima ljudi koji ce ga kupiti jer ce im sluziti ima ljudi koji ga nece kupiti jer nisu nasli svrhu cemu da im sluzi... ok razumijem to... ali ima ljudi koji ga nemogu kupiti nemaju para, maloljtni su ne rade ili sl. pa ce kenjati kontra njega iz zavisti... opet naglasavam ja sam mu nasao svrhu te cu ga kupiti a sto se tice toga da cekam novi ipad necu jer lako prodam starog nadoplatim i kupim novi... pusica

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 20:27 (zovitemebuha).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zovitemebuha kaže...

gledaj flash mi doslovno za nista na netu ne sluzi.... youtube... ima aplikacija... flash mi josh treba za zynga poker... i za to postoji aplikacija... silverlight mi netreba nisam ga nikad instalirao niti nemam potrebe... da se razumimo bio sam veci iphone kontrist od dosta ljudi ovdje ... naravno dok ga nisam igrom slucaja dobio... tako te tvoje mane sto si ti naveo meni su glupost 2500 kn bih radije dao za applov kako ga ti zoves nego za asusa... takoder tako kada sam uzimao laptop sam imao limit od 10000kn te sam uzeo acera 5920 koji mi se tada cinio najjaci omjerom konfiguracije i cijene... on leti al mu je plastika prenekvalitetna cak mi je i zao sto sam ga uzeo... tako za ipad kazem ima ljudi koji ce ga kupiti jer ce im sluziti ima ljudi koji ga nece kupiti jer nisu nasli svrhu cemu da im sluzi... ok razumijem to... ali ima ljudi koji ga nemogu kupiti nemaju para, maloljtni su ne rade ili sl. pa ce kenjati kontra njega iz zavisti... opet naglasavam ja sam mu nasao svrhu te cu ga kupiti a sto se tice toga da cekam novi ipad necu jer lako prodam starog nadoplatim i kupim novi... pusica

Ma da što će ti nešto univerzalno i besplatno kada možeš skinuti i platiti 100 zasebnih programa. 

Ma čak i da ima i bolji i jeftinijih uređaja ja bi opet uzeo jer je ovo napravio APPLE i ništa drugo nije bitno.

16 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
zovitemebuha kaže...

gledaj flash mi doslovno za nista na netu ne sluzi.... youtube... ima aplikacija... flash mi josh treba za zynga poker... i za to postoji aplikacija... silverlight mi netreba nisam ga nikad instalirao niti nemam potrebe... da se razumimo bio sam veci iphone kontrist od dosta ljudi ovdje ... naravno dok ga nisam igrom slucaja dobio... tako te tvoje mane sto si ti naveo meni su glupost 2500 kn bih radije dao za applov kako ga ti zoves nego za asusa... takoder tako kada sam uzimao laptop sam imao limit od 10000kn te sam uzeo acera 5920 koji mi se tada cinio najjaci omjerom konfiguracije i cijene... on leti al mu je plastika prenekvalitetna cak mi je i zao sto sam ga uzeo... tako za ipad kazem ima ljudi koji ce ga kupiti jer ce im sluziti ima ljudi koji ga nece kupiti jer nisu nasli svrhu cemu da im sluzi... ok razumijem to... ali ima ljudi koji ga nemogu kupiti nemaju para, maloljtni su ne rade ili sl. pa ce kenjati kontra njega iz zavisti... opet naglasavam ja sam mu nasao svrhu te cu ga kupiti a sto se tice toga da cekam novi ipad necu jer lako prodam starog nadoplatim i kupim novi... pusica

Ma da što će ti nešto univerzalno i besplatno kada možeš skinuti i platiti 100 zasebnih programa. 

Ma čak i da ima i bolji i jeftinijih uređaja ja bi opet uzeo jer je ovo napravio APPLE i ništa drugo nije bitno.

opet nebuloze... univerzalno? besplatno? tebi besplatno drugome je piratizacija takoder postoje piratski prozvodi za apple koje i sam koristim nikad nisam platio nista na app storu... to bi po tebi sada znacilo da sam fan boy mozda? kazem opet to je igracka za kline hmm hmm :) a meni koristan uredaj... sve ovisi kako ga gledash...

16 godina
neaktivan
zovitemebuha kaže...
Xanzzu kaže...
zovitemebuha kaže...

opet nebuloze... univerzalno? besplatno? tebi besplatno drugome je piratizacija takoder postoje piratski prozvodi za apple koje i sam koristim nikad nisam platio nista na app storu... to bi po tebi sada znacilo da sam fan boy mozda? kazem opet to je igracka za kline hmm hmm :) a meni koristan uredaj... sve ovisi kako ga gledash...

Definitivno. Ja sam bio pod dojmom da je flash besplatan i da ga se ne treba piratizirati. Također sam bio pod dojmom da se flash koristi za desetke tisuća internet aplikacija od kojih nisu svi igre i video player-i (mada je i to bitno). I da, samo jedan, flash za tisuće stranica koje ga koriste. 

A za što bi koristio ovaj koristan uređaj?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 20:57 (Xanzzu).
18 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Surfanje netom je užitak i sve klizi? A na netbooku ne klizi, nego leti..Još k tome nemaš flash, silverlight....

Ako nešto želiš zaigrati? Ti tvrdiš da ima više dobrih igara za iPad tj iPhone OS nego za windows? Kažeš ne možeš zaigrat nove igrice, pa igraj malo starije na low detaljima i niskoj rezi i opet će igra izgledat bolje nego nedavno izišla igra za iPad...Služit će ti za net: ajd to još ok, ali ponovno nedostatak flasha i silverlighta...

Mail: ajd i to ok..

Pogledati film?? Ma daj molim te..ti ćeš 3 sata držat to čudo u ruci? Ili u najboljem slučaju ga negdje na zid moraš naslonit..ili kupit appelove accessories-e po cijeni specifičnoj apple-u...

Kad si spomenuo gledanje filmova, gore ih nekako treba staviti. Nema USB-a, nema diska, ne podržava divx... gledati filmove na tome? hahahaha

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice