Veći ekrani u netboocima

poruka: 4
|
čitano: 1.744
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veći ekrani u netboocima".
16 godina
Veći ekrani u netboocima

To su se intelovci prepali amdove konkurentske platforme AMD Athlon Neo pa sad i oni povećavaju limit na veličinu ekrana.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veći ekrani u netboocima

12 inci netbook to mi nimalo nije napeto.Za to postoje ulv laptopi i notebooci.Jos bolja autonomija baterije .Bolji 8 inci ekran da stane u dzep vojnih hlaca i nesto bolje performanse to je nesto sto bi meni vise odgovaralo u ovom segmentu trzista (mozda nisam reprezantivni primjerak ali ja od netbuka ne ocekujem 15 inci monitor i performanse i7 vec ultra prenosivost.A i na tipkovnicama i opcenito kucistu nebi bilo lose da porade no to se ne tice intela vec proizvodjaca) Pristojni punokrvni ulv 1,3-1,5ghz sa ssdom upakiran u 8 (ovih standardnih 10 je meni prevelik) inca bilo bi cist pristojno za ocekivat u buducnosti.

A sto se amda tice hm cisto sumnjam .Do sada nikad nisu ima konkurentni mobilac a kak se cini nit nece u skorije vrijeme.Intel sa 90 % mozda i vise mirno spava barem u ovom segmentu

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 22:44 (Tcherot).

1 0 hvala 0
17 godina
Veći ekrani u netboocima

netbooks su zakon , kome jos treba optički uređaj i vrpetina od 2.8 kg--- imaš netbook 12 " težak 1.2 kg i baterija drži 9 sati pa to je mrak

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Veći ekrani u netboocima

Ne koriste se atomi samo u netbookovima!?

Rašireni su već neko vrijeme u industriji -automatika(PAC), low-cost/fanless industrijski PC, pametni kućni uređaji(perilice, HMI za pametne kuće i razni dr. embedded kontroleri) tzv Web services on devices(WSD), itd...

Eto i tema za BUG ;)

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice