Veći Eee PC

poruka: 7
|
čitano: 1.444
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veći Eee PC".
17 godina
neaktivan
Veći Eee PC

Oni velićinu neetboka povečavaju do veličina pravih laptopa, a na preformansama ili nižoj cijeni ne prorede ništa ne prorade???Neodlučan

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Veći Eee PC

Ovo više stvarno nema smisla.

Intel Core2Quad Q9400, Gigabyte EP45-UD3, Radeon 4870 1GB, WD Caviar Black 640GB, 2x2 GB Kingmax PC6400, Corsair VX550W, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veći Eee PC

bezveze,  ne kuzim dokad ce povecavat dimenzije netbooka??? Netbook bi trebao biti jednostavan, jeftin i malen. i tocka

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Veći Eee PC

Ima smisla. Jeftini lagani 12" prijenosnik. Ovi laptopi će biti u cijenovnom razredu od 400-500$, dugotrajni rad (>5 sati), skoro pa normalna tipkovnica, <1.3 kg mase, čitljiv ekran.. Sve u svemu sub-notebook killer, tj. uređaj skoro-pa sličnih performansi (subnotebooci su uvijek kilavi) i 3-4x jeftiniji.

Normalno netko će reći da za 500$ imaš pravi notebook ali tko voli nostati 3 kg teškog krljavca po gradu ili na putovanju.. ono slobodno. Dali ste ikada sjeli sa laptopom 3-4 sata i radili u vlaku ili avionu sa njime? Vjerujem da niste jer su vam se vjerojatno koljena i pogotovo međunožje usijali dok sa netbookom to skoro pa i nije problem.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Veći Eee PC
Mayo kaže...

Ima smisla. Jeftini lagani 12" prijenosnik. Ovi laptopi će biti u cijenovnom razredu od 400-500$, dugotrajni rad (>5 sati), skoro pa normalna tipkovnica, <1.3 kg mase, čitljiv ekran.. Sve u svemu sub-notebook killer, tj. uređaj skoro-pa sličnih performansi (subnotebooci su uvijek kilavi) i 3-4x jeftiniji.

Normalno netko će reći da za 500$ imaš pravi notebook ali tko voli nostati 3 kg teškog krljavca po gradu ili na putovanju.. ono slobodno. Dali ste ikada sjeli sa laptopom 3-4 sata i radili u vlaku ili avionu sa njime? Vjerujem da niste jer su vam se vjerojatno koljena i pogotovo međunožje usijali dok sa netbookom to skoro pa i nije problem.

Bio sam kod frenda i on ima neku verziju EEE, stavim na koljena i čačkam pa to se usijalo nakon 10min kao "peč".
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
18 godina
protjeran
RE: Veći Eee PC

Imao sam 904ha koji ima ugrađen celeron i to neka 3-4 sata na koljenima i nisam osjetio nikakvu "peć" a atom procesori su još manji i još manje griju dok nadolazeži ARM procesori za netbooke su parktično "hladni".

17 godina
protjeran
Veći Eee PC

Ja cekam da izadje Eee PC sa 17" ekranom, onda kupujem Namigiva

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice