Uzlet Windows Phonea u SAD-u

poruka: 43
|
čitano: 5.031
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uzlet Windows Phonea u SAD-u".
13 godina
neaktivan
Re: Uzlet Windows Phonea u SAD-u
apoteka kaže...
Visak kaže...
Govorio je o skrolanju u kontekstu notifikacija. Treba pročitati sve riječi u postu. :-)

notifikacije dolaze na wp, odnosno traka s istima

je, moglo je i prije, al eto...

dok ce na androidu vjecno bit lag trololololo{#}

Na WPu kao nema laga... Jao Isuse koji god primi šteka više od Galaxy Y... Dobro hiperbola mala ali štekaju WPovi, što je je..

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
13 godina
neaktivan
logik kaže...
apoteka kaže...
Visak kaže...
Govorio je o skrolanju u kontekstu notifikacija. Treba pročitati sve riječi u postu. :-)

Na WPu kao nema laga... Jao Isuse koji god primi šteka više od Galaxy Y... Dobro hiperbola mala ali štekaju WPovi, što je je..

WP znaci Windows Phone, a ne nekakav WP ROM za Android. Isprobaj Windows Phone. :)

17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Samo idioti nemogu naći notifikacije na WP-u. Točnije neprilagođeni idioti. Ja syncam 3 maila i 3 instant messengera i sve ih vidim pri vrhu. Kako? Pa hebote...

Nemam pojma di mi je nestao odgovor (pisan na Androidu na mobilnoj verziji Buga), pa evo ponovo.

Tocno je sto pises da tileovi mogu imati "notifikacije", npr SMS i mail. To je krasno ako aplikacija to podrzava. Ja za GTalk koristim Fim chat koji to nema. I kaj sada?

S druge strane, zasto da ja sve stavljam na "main screen" i tamo si radim guzvu? Zamisli da na Win7 sve pinnas na taskbar. Nakon par ikona vise nema mjesta. Nije zato tray izmisljen jos davne 95.

Recimo, kada otvoris SkyPe on se postavi preko cijelog ekrana i vise nikako (na laki nacin) ne mozes vidjeti sat, signal, itd. Dapace, jedini nacin da vidis operatera je iz main screena. Znas kak je to korisno ako si blizu granice, npr Slovenija, i telefon ti se prebaci u roaming dok si na SkyPeu!?

Pod IEom kada dignes menu onda se pojavi sat. Fala Bogu.

13 godina
neaktivan
Drazen kaže...
Smooth Operator kaže...

Nemam pojma di mi je nestao odgovor (pisan na Androidu na mobilnoj verziji Buga), pa evo ponovo.

Tocno je sto pises da tileovi mogu imati "notifikacije", npr SMS i mail. To je krasno ako aplikacija to podrzava. Ja za GTalk koristim Fim chat koji to nema. I kaj sada?

S druge strane, zasto da ja sve stavljam na "main screen" i tamo si radim guzvu? Zamisli da na Win7 sve pinnas na taskbar. Nakon par ikona vise nema mjesta. Nije zato tray izmisljen jos davne 95.

Recimo, kada otvoris SkyPe on se postavi preko cijelog ekrana i vise nikako (na laki nacin) ne mozes vidjeti sat, signal, itd. Dapace, jedini nacin da vidis operatera je iz main screena. Znas kak je to korisno ako si blizu granice, npr Slovenija, i telefon ti se prebaci u roaming dok si na SkyPeu!?

Pod IEom kada dignes menu onda se pojavi sat. Fala Bogu.

Iskljuciti data roaming u postavkama?

13 godina
neaktivan
igrali kaže...
logik kaže...
apoteka kaže...
Visak kaže...

WP znaci Windows Phone, a ne nekakav WP ROM za Android. Isprobaj Windows Phone. :)

Da ne znam razliku između WP skinova za Android i WP-a ne bih bio tu na forumu vjeruj mi.

Dakle isprobao sam neku mid-range Lumiu (ne sjećam se modela) i HTC 8S. Nisam mogao vjerovati svojim očima da ti uređaji imaju tolik lag. Zastajkivanje je prisutno pri prelazu aplikacija i u meniju, a scrollanje gore dolje je sve osim onako glatko kao što sam očekivao da bude.

Pogledao sam onda i videe na YT npr. Lumie 920 i ATIV S-a. Nijedan nije lag-free iako su flagshipovi (zamijetio sam sličnu količinu laga kao na S3), ali Lumia je najglađeg prikaza zbog posebne tehnologije ekrana.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
14 godina
logik kaže...

Dakle isprobao sam neku mid-range Lumiu (ne sjećam se modela) i HTC 8S. Nisam mogao vjerovati svojim očima da ti uređaji imaju tolik lag. Zastajkivanje je prisutno pri prelazu aplikacija i u meniju, a scrollanje gore dolje je sve osim onako glatko kao što sam očekivao da bude.

Pogledao sam onda i videe na YT npr. Lumie 920 i ATIV S-a. Nijedan nije lag-free iako su flagshipovi (zamijetio sam sličnu količinu laga kao na S3), ali Lumia je najglađeg prikaza zbog posebne tehnologije ekrana.

Ja neznam dal ti lazes ili nikad nisi isprobao uredaje, imao sam HTC 8x i nigdje lagga nije bilo, dok na sgs3 koji je visestruko jaci uredaj ima i visestruko vise lagga.

13 godina
neaktivan
logik kaže...

Da ne znam razliku između WP skinova za Android i WP-a ne bih bio tu na forumu vjeruj mi.

Otisla ti graficka...

16 godina
neaktivan
logik kaže...
......

{#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 18:41 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

Nije čovjek jebavao dugo pa mu se muti pred očima.

Stara Lumija 710 radi glađe nego Xperia Sola iz kutije.

De čovječe ne seri.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
logik kaže...
Zastajkivanje je prisutno pri prelazu aplikacija i u meniju, a scrollanje gore dolje je sve osim onako glatko kao što sam očekivao da bude.

Učitavanje je tebi zastajkivanje? Skrolanje nije glatko? Pa ti ne znaš o čemu pričaš.

15 godina
protjeran
logik kaže...
igrali kaže...
logik kaže...
apoteka kaže...
Visak kaže...

https://si0.twimg.com/profile_images/2727748211/c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg

Jesi ti siguran da znaš što znači štekanje?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
14 godina
neaktivan

Neznam zašto se čudite, pa ako vidi značajnu razliku u brzini osvježavja ekrana Lumie 920 i ostalih mobitel s nešto nižmo brzinom osvježavanja, onda njemu sve nešto treperi i laga pred očima

16 godina
odjavljen

lol, što sve čovik neče pročitat... btw, je8eš ameriku. pogle kako je stanje u engleskoj 8.4% http://www.wpcentral.com/new-data-shows-microsoft-doubling-its-smartphone-market-share-uk

ide, polako ali ide... ionako cu im cilj ljudovi sa dumbfonovima. a i da ne ide, je8e mi se. ja uživam koristeći wp evo sad već skoro pune dvije godine.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice