Uzlet tableta

poruka: 13
|
čitano: 2.012
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uzlet tableta".
18 godina
neaktivan
Uzlet tableta

Ok... tablet moze biti korisna stvar...

Pogotovo u zamjeni knjiga ako se stavi LCD od 120 Hz...

Ali jos uvijek je to samo zadnji krik mode... Ljudi kupuju, a ne znaju ni sami zasto...

Ja cu pricekati godinu ili dvije dok se ne iskristalizira situacija i dok ne postanu dosta jeftiniji...

In Control
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Uzlet tableta
Pitam se sto je razlog uzleta tableta? ....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Uzlet tableta

Ono što mislim da bi bilo fora kod tableta je da imaju videoizlaz i da na njega lako uštekaš miš/tipkovnicu(bežično bi bilo najjednostavnije). Tako naprimjer kad oćete mobilnost koristite touchscreen i bateriju, dođete kući uštekate na njega monitor i ostalu periferiju i imate kompjuter dovoljan za osnovan rad(kakav većina koristi) odnosno i da dođete kod nekoga opet imate vlastiti komp, samo ga uštekate na monitor i ostalo i gotovo. A kako količina programa i igara na androidu/iphone OS ima sve više i više, obični korisnici imaju sve manju potrebu za zasebnim računalom. 

Prvi korak koji idu ka tome radi HTC sa svojim novim smartphonom evo 4G koji bi trebao brzo izaći u prodaju. Fora je da ima u sebu HDMi priključak i samo upiknete kabel u njega i tv i imate manji pc u pogonu. Još da se može upariti tipkovnica i miš bilo bi super. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
RE: Uzlet tableta
Stoja kaže...

Ono što mislim da bi bilo fora kod tableta je da imaju videoizlaz i da na njega lako uštekaš miš/tipkovnicu(bežično bi bilo najjednostavnije). Tako naprimjer kad oćete mobilnost koristite touchscreen i bateriju, dođete kući uštekate na njega monitor i ostalu periferiju i imate kompjuter dovoljan za osnovan rad(kakav većina koristi) odnosno i da dođete kod nekoga opet imate vlastiti komp, samo ga uštekate na monitor i ostalo i gotovo. A kako količina programa i igara na androidu/iphone OS ima sve više i više, obični korisnici imaju sve manju potrebu za zasebnim računalom. 

Prvi korak koji idu ka tome radi HTC sa svojim novim smartphonom evo 4G koji bi trebao brzo izaći u prodaju. Fora je da ima u sebu HDMi priključak i samo upiknete kabel u njega i tv i imate manji pc u pogonu. Još da se može upariti tipkovnica i miš bilo bi super. 

O cemu ti pricas?

Kakav prvi korak HTC???

Pa lenovo vec ima to u jednom od svojih thinkpad-a.

Ekran se odvoji od baze i koristi se kao tablet, kad se vrati u bazu onda je laptop!

- Psiho246
16 godina
protjeran
Netko je zaboravio popiti lijekove danas...
16 godina
Uzlet tableta

nekad smo se smijali vlasnicima mobitela koji snobovi ,a sad ga imaju svi,tableti će vjerovatno kad tad postati nužnost samo se ne treba previše žuriti neka oni puni para plaćaju razvoj,koliko god mi mislili da je ipad nepotrebna glupost ,stevu se mora priznati da je vizionar i da vidi budućnost i dobro zna što raja želi

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 19:15 (blackalbum).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...
Steve ne vidi budućnost, Steve vidi novčiće...

Ne, Steve vidi buducnost. Da ne vidi ne bi bio tamo gdje sad je.

Je li to iskra krivnje, drska penetracija? Ili još jedan uzvik mojih osobnih nacija? Vidim kurve savjesti jezike kako klopoću, čujem njene tuste ruke kako štropoću, uzalud zaziva i Boga i vraga,
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uzlet tableta

Neka se samo uključe i drugi igrači u proizvodnju tableta pa da se dodaju i neke nove funkcionalnosti i padne cijena - kroz godinu do dvije kupujem Cool

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ekran se odvoji od baze i koristi se kao tablet, kad se vrati u bazu onda je laptop!

Ima Lenovo i novi model IdeaPad S10-3T. Klasični Atom netbook, okreneš ekran, preklopiš ga preko tastature i imaš touchscreen tablet. Već se prodaje i kod nas, za nemalih 3,900kn. 

16 godina
odjavljen
Luciano kaže...
Psiho246 kaže...

Ima Lenovo i novi model IdeaPad S10-3T. Klasični Atom netbook, okreneš ekran, preklopiš ga preko tastature i imaš touchscreen tablet. Već se prodaje i kod nas, za nemalih 3,900kn. 

To postoji još od 2003.

17 godina
Uzlet tableta

Volio bi imati ovako nesto za skolu ili kad putujem negdje. Bilo bi super kad bi se to u skolama koristilo. Kada nesto zapisujes samo okrenes ko laptop i tipkas, a kada ucis

okrenes ko tablet i lagano sve pregledavas. A nema ni losu grafiku nasprom ostalig tableta. 

Guess again, freakshow. I'm coming back to town, and the last thing that's gonna go through your mind before you die... is my size- 13 boot!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Uzlet tableta
Volio bi imati ovako nesto za skolu ili kad putujem negdje. Bilo bi super kad bi se to u skolama koristilo. Kada nesto zapisujes samo okrenes ko laptop i tipkas, a kada ucis
okrenes ko tablet i lagano sve pregledavas. A nema ni losu grafiku nasprom ostalig tableta. 

Nisi ti ni lud,i ja sam razmislja o tome
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ShadoW kaže...

niti je skup u usporedbi s ovim igrackama koje su sad popularne

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice