Uzlet Blu-raya

poruka: 61
|
čitano: 17.114
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uzlet Blu-raya".
16 godina
protjeran
Uzlet Blu-raya

Baš me zanima dali ce se videoteke oporaviti s tim blu-rayem ili su ih torrenti dotukli do kraja... a kako stvari trenutno stoje, teško....

4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Uzlet Blu-raya

jel uopce ima koja videoteka sa blu-rayom

nisam vec jaako dugo bio u nijednoj pa neznam

See You Space Cowboy
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Uzlet Blu-raya

Ima samo je ponuda naslova veoma ogranicena. I naravno cijena iznajmljivanja je znatno veca nego za DVD-ove... 

Kod nas u BiH je DVD 1KM a BD 3KM za jedan dan...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Uzlet Blu-raya

zadnji predstavnik optike pa moraju jos malo izmust pare dok mogu...kod mene su sve videoteke zatvorile

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uzlet Blu-raya

Ima ih u videotekama, 40 kn jedan dan, ali previše kasne  {#}  .

Kad se nađe koji zanimljiv, remux to HDD. {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do

3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Uzlet Blu-raya
Verbatim kaže...

Ima ih u videotekama, 40 kn jedan dan, ali previše kasne {#}  .

Kad se nađe koji zanimljiv, remux to HDD. {#}

samo treba imat blu-ray drive :)

See You Space Cowboy
17 godina
neaktivan
Uzlet Blu-raya

nazalost nasi lihvari izrabljivaju ljude do iznemoglosti.40 kn dan?? to je vic,pljacka!

pa pogledajte na online shopovima npr.amazon cijene najnovijih naslova su oko 150 kuna

dok se stariji naslovi mogu cca 70 kn kupit.naime zivim u njemackoj i ovdije cijena dvd i blu-raya su jednake za najam

i SVAKI novi film izlazi na blu-rayu.

videoteke koriste samo to sta online kupovina kod nas nije tako razvijena ka u europi,pa ko bi normalan za 40 kuna iznajmia kada za

vec od 70 moze kupit?

Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Psyhodad kaže...

nazalost nasi lihvari izrabljivaju ljude do iznemoglosti.40 kn dan?? to je vic,pljacka!

pa pogledajte na online shopovima npr.amazon cijene najnovijih naslova su oko 150 kuna

dok se stariji naslovi mogu cca 70 kn kupit.naime zivim u njemackoj i ovdije cijena dvd i blu-raya su jednake za najam

i SVAKI novi film izlazi na blu-rayu.

videoteke koriste samo to sta online kupovina kod nas nije tako razvijena ka u europi,pa ko bi normalan za 40 kuna iznajmia kada za

vec od 70 moze kupit?

Videoteke plaćaju skuplje BD I DVD jer kupuju autorska prava za iznamljivanje.

Nisam siguran 100%, ali DVD ih košta oko 300 kn a BD 500-600 kn, ovisi tko je distributer

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
Verbatim kaže...
..

Videoteke plaćaju skuplje BD I DVD jer kupuju autorska prava za iznamljivanje.

Nisam siguran 100%, ali DVD ih košta oko 300 kn a BD 500-600 kn, ovisi tko je distributer

-(...vjerojatno točno) dodatak, kupuju pakete (ne pojedinačni film), uz vezanost za regiju-titlove... zato se za distribuciju nikako nemože uspoređivati Dojčland i HR... i količina BR-playera.

Dok je za maloprodaju (normalno) cjena (približno) jednaka, može se razlikovati samo zbog dodataka-izdanja...

btw. (jedan trgovački lanac) su prodavani DVD filmovi po 9.90 kn. Dosta dobar izbor (velik), ne (kao obično) ono što nitko ne gleda, možda samo godinu stariji.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

sviđa mi se ova vijest,ja iako imam wd tv live i dalje volim kupiti original dvd-e ima ih od 20 kn pa dalje i to original filmovi,šteta što na amazonu nema   blu ray filmova sa hrvatskim titlovim jer bi to bilo idealno,meni kao redovitom kupcu originalnih filmova i albuma odgovara da se to što manje prodaje jer će cijene pasti,čak su i kod nas se počeli prodavati original strani albumi po 80 kn što je dosta povoljno

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
Uzlet Blu-raya

Za 40kn si kupim kartu u Cinestaru za 3D projekciju u srijedu i još mi ostane za combo paket pica,kokica i ostalih gluposti.

Pljacka, pljacka i još jednom pljacka!

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
alen-c kaže...

Za 40kn si kupim kartu u Cinestaru za 3D projekciju u srijedu i još mi ostane za combo paket pica,kokica i ostalih gluposti.

Pljacka, pljacka i još jednom pljacka!

a što misliš koja je pljačka kad 10 godina kod nas kupuješ cd-e za 150 kn a dupli za 250 kn i onda skužiš da na amazonu   uk možeš proći 2-3 puta jeftinije,kod ovih naših legalnih lopova se ne isplati kupovati original filmove i glazbu jer je preskupo ,normalno je da u eu ,americi blu ray ide odlično kad je to tamo bagatela

17 godina
protjeran
Uzlet Blu-raya

po nekoj logici filmovi na Blu-ray-u bi trebali kostatati isto kao oni na DVD-u 

znaci da placamo film,a ne medij 

kao kod igara 

PS3 igre na Blu-ray-u kostaju isto kao one od xbox-a koje su na DVD-u

See You Space Cowboy
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

kao kod igara

logika ti nije dobra,blu ray je vjerovatno skuplje proizvesti,proces prebacivanja filma u hd rezoluciju je vjerovatno skuplji nego prebacivanje na dvd,a i ovo je nova tehnologija sony je izmislio da na njoj extra zaradi

15 godina
neaktivan
Uzlet Blu-raya

U videoteci u koju ja idem su DVD(najnoviji filmovi) i Blu-ray 14 kn za jedan dan.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
blackalbum kaže...

kao kod igara

logika ti nije dobra,blu ray je vjerovatno skuplje proizvesti,proces prebacivanja filma u hd rezoluciju je vjerovatno skuplji nego prebacivanje na dvd,a i ovo je nova tehnologija sony je izmislio da na njoj extra zaradi

da istina 

igre nisu skuplje da ostanu konkurentni 

See You Space Cowboy
16 godina
Uzlet Blu-raya

Nit' će zaživit Blu-ray, niti 3D..

Ulupali su goleme pare u razvoj jednog i drugog, a ni jedno ni drugo nema budućnost, pa se izvlače ovakvim marketinškim forama. 3D može imati budućnost tek kada se iz upotrebe izbace naočale.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

7 0 hvala 0
16 godina
DamageHigh kaže...

Ulupali su goleme pare u razvoj jednog i drugog, a ni jedno ni drugo nema budućnost, pa se izvlače ovakvim marketinškim forama. 3D može imati budućnost tek kada se iz upotrebe izbace naočale.

to su mnogi govorili za cd-e,dvd-e i sl,ne možeš se ravnati prema balkanu dali će neki medij ili tehnologija uspijeti,u bijelom svijetu imam masu ljudi koji ima lovu za dobru opremu pa je savim normalno da kupuju hd medije,ne bih ni ja kupovao original cd-e da nema barem solidni entry level hi-fi sistem jer mi se ne bi isplatilo

17 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Blu-ray je vec zazivio 

to sta nije kod nas ne znaci da nije drugdje 

DVD je stvarno premali

See You Space Cowboy
16 godina
DamageHigh kaže...

Blu-ray je vec zazivio 

DVD je stvarno premali

Slažem se da je premali, ali Blu-ray neće zaživiti kao što su to uspjeli CD i DVD mediji.

Uništiti će ga digitalna distribucija sadržaja i flash memorije..

Bar moje mišljenje..

16 godina
DamageHigh kaže...
DamageHigh kaže...

Blu-ray je vec zazivio

DVD je stvarno premali

Slažem se da je premali, ali Blu-ray neće zaživiti kao što su to uspjeli CD i DVD mediji.

Uništiti će ga digitalna distribucija sadržaja i flash memorije..

Bar moje mišljenje..

da ako piratiziraš,ali ako gledaš kad kupuješ glazbu ili filmove na internet servisima zna te doći skuplje nego da narućiš medij sa amazona a uvijek je bolje doma imati optički medij koji možeš izripati nego imati samo download koji te u dosta slučajeva zna izaći skuplje od cd-a ili blu ray-a

16 godina
blackalbum kaže...

da ako piratiziraš,ali ako gledaš kad kupuješ glazbu ili filmove na internet servisima zna te doći skuplje nego da narućiš medij sa amazona a uvijek je bolje doma imati optički medij koji možeš izripati nego imati samo download koji te u dosta slučajeva zna izaći skuplje od cd-a ili blu ray-a

Za sada je skuplje...ali Blu-ray povećava cijenu, a za sada npr. steam nema realne konkurencije tako da mogu nabijati cijene kako ih je volja..

Promjenit će se to..samo je sada pitanje koliko brzo i hoće li se u međuvremenu popularizirati Blu-ray..

16 godina
DamageHigh kaže...
blackalbum kaže...

Za sada je skuplje...ali Blu-ray povećava cijenu, a za sada npr. steam nema realne konkurencije tako da mogu nabijati cijene kako ih je volja..

Promjenit će se to..samo je sada pitanje koliko brzo i hoće li se u međuvremenu popularizirati Blu-ray..

cijena medija će i dalje padati imaš na amazonu uk  kupiti albume po 2-3 funte ,dok na itunesu isti takav dođe 7-8 funti,pa što je bolje imati doma cd u kutiji sa naslovnicom,tekstovima i svime ili doma imati skuplji download na hardu i još ti nabiju drm zaštitu,plus moraš računati da cd možeš slušati gdje god želiš a možeš ga izripati i opet slušati gdje god želiš dok glazbu ili filmove sa drm zaštitom ne možeš poslušati i pogledati na svakom uređaju,evo ti primjer kupim cd sa amazona uk i onda skinem   ilegalnu kopiju sa interneta i slušam dok cd-e ne dođe,ja mislim da time ne kršim zakon jer sam taj album već kupio a imam pravo na   kopiju tog albuma za vlastite potrebe

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 14:55 (blackalbum).
18 godina
DamageHigh kaže...

ne znam, kod mene je blu-ray živ i zdrav već godinama i mislim da će još dugo biti tako,

a ni s 3D-om nisi u pravu

kao što je neko već rekao, na balkanu možda nije zaživilo (a nije zbog lošeg standarda života),

ali u svijetu je

18 godina
Uzlet Blu-raya

Za 5-10 godina internet ce biti toliko brz da nece nam trebati ni Blu Ray ni flash memorija. Pa pogledajte Google OS, Microsoft Azure i ostale platforme, nigde se ne spominje CD, DVD, Blu Ray. Sigurno nece postojati tablet sa BD pogonom. Netflix vec sada ima neograniceni streaming za 7.99$. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 15:58 (Kuzo).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Kuzo kaže...

Za 5-10 godina internet ce biti toliko brz da nece nam trebati ni Blu Ray ni flash memorija. Pa pogledajte Google OS, Microsoft Azure i ostale platforme, nigde se ne spominje CD, DVD, Blu Ray. Netflix vec sada ima neograniceni streaming za 7.99$. 

ali ovo je sad,danas ne za 5-10 godina 

i opet nesto kao netflix mi se nikako ne sviđa

See You Space Cowboy
17 godina
neaktivan
Uzlet Blu-raya

Ajd da je neko reko pravu stvar, to što se u Hrvatskoj proda 10 blu-raya neznačiu da se u svjetu ne prodaje. Mi smo zadnja rupa na svirali, kodans to neće zaživit jer je jeftiniije skinut sa torrenta.

Kiko

1 0 hvala 0
16 godina
blackalbum kaže...

cijena medija će i dalje padati imaš na amazonu uk  kupiti albume po 2-3 funte ,dok na itunesu isti takav dođe 7-8 funti,pa što je bolje imati doma cd u kutiji sa naslovnicom,tekstovima i svime ili doma imati skuplji download na hardu i još ti nabiju drm zaštitu,plus moraš računati da cd možeš slušati gdje god želiš a možeš ga izripati i opet slušati gdje god želiš dok glazbu ili filmove sa drm zaštitom ne možeš poslušati i pogledati na svakom uređaju,evo ti primjer kupim cd sa amazona uk i onda skinem   ilegalnu kopiju sa interneta i slušam dok cd-e ne dođe,ja mislim da time ne kršim zakon jer sam taj album već kupio a imam pravo na   kopiju tog albuma za vlastite potrebe

Ja se nadam da si u pravu..i meni je veći gušt imati kutiju u ruci umjesto samo ikone na desktopu..{#}

Kuzo kaže...

Za 5-10 godina internet ce biti toliko brz da nece nam trebati ni Blu Ray ni flash memorija. Pa pogledajte Google OS, Microsoft Azure i ostale platforme, nigde se ne spominje CD, DVD, Blu Ray. Sigurno nece postojati tablet sa BD pogonom. Netflix vec sada ima neograniceni streaming za 7.99$.

Da, tako ja nekako zamišljam budućnost.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 17:22 (DamageHigh).
16 godina
neaktivan
Uzlet Blu-raya

3D je osuđen na propast, da mi sad netko pokloni 3D televizor, ja bih mu rekao ne, hvala. Blu-ray također, uopće mi nije interesantan...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 18:21 (ojpi).

0 4 hvala 0
16 godina
ojpi kaže...

3D je osuđen na propast, da mi sad netko pokloni 3D televizor, ja bih mu rekao ne, hvala. Blu-ray također, uopće mi nije interesantan...

poklonjenom konju se ne gleda u zube a u ove dvije tehnologije je uloženo previše para da bi propalo

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 18:26 (blackalbum).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice