UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.553
|
čitano: 204.979
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
16 godina
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
Dkc kaže...
mar123 kaže...

A da je apple nabrojio prednosti iosa nad androidom trebalo bi im 3 a4 stranice papira. Nemoj srat bezveze. A sad je vrijeme da pocnes pricat kako je android jako otvoren sustav itd. Ocito je samsung skuzio da je popusio kur*inu pa sad krece s podlim reklamama.

http://www.zdnet.com/blog/cell-phones/android-ics-already-offers-more-than-what-is-coming-in-ios-6/7769

{#}

meni upalo u oko da ics ima complete attachment support a ios limited. znaci ics otvara recimo *.dwg format po defaultu? kako da ne...

15 godina
Nisam siguran da je to najbitnije. Najbitnije je da prodaja dobro ide i da se uprihodi više novca nego je uloženo (čim veća razlika to bolje). Sve ostalo je marketing.
Stručnjak za odmaganje...
16 godina
mar123 kaže...
mario.L_hr kaže...
mar123 kaže...

A da je apple nabrojio prednosti iosa nad androidom trebalo bi im 3 a4 stranice papira. Nemoj srat bezveze. A sad je vrijeme da pocnes pricat kako je android jako otvoren sustav itd. Ocito je samsung skuzio da je popusio kur*inu pa sad krece s podlim reklamama.

Teško da ja Samsung ili Apple bilo što popušio. Jedini za koga to možeš reći su kupci.

pa samsung je popusio vodstvo u prodanim primjercima. A to je nekoj firmi najvaznije, zar ne? Sta oni imaju od tog da imaju najjaci mobitel.

Ja bih ipak rekao da je zarada najvažnija. {#}

Winter is coming...
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Dkc kaže...
mar123 kaže...

http://www.zdnet.com/blog/cell-phones/android-ics-already-offers-more-than-what-is-coming-in-ios-6/7769

{#}

meni upalo u oko da ics ima complete attachment support a ios limited. znaci ics otvara recimo *.dwg format po defaultu? kako da ne...

Misli se na attachmente iz email poruka ...

Ne može ih nativno otvoriti, ali ih može spremiti na internu memoriju pa možeš kasnije instalirati neki app koji otvara taj format i bez problema ga otvoriti. Manje više, identično kao i na Windowsima.

16 godina
Dkc kaže...
Ezio kaže...
Dkc kaže...
mar123 kaže...

{#}

Ne može ih nativno otvoriti, ali ih može spremiti na internu memoriju pa možeš kasnije instalirati neki app koji otvara taj format i bez problema ga otvoriti. Manje više, identično kao i na Windowsima.

pa jasno da se misli na attachmente iz email poruka i naravno da na slican nacin stvar funkcionira i na iosu. ako imam instaliran acad ws onda ce mi se odmah ponuditi otvaranje tog attachmenta u spomenutoj aplikaciji. i to vrijedi za sve attachmente za koje imam instalirane aplikacije koje ih podrzavaju. ali tip je napisao da ios ima limited a ics complete. zasto je to napisao, jel neznalica ili namjerno laže, pitaj boga. koje budalastine a ljudi ocekuju da covjek zna sto govori kad vec pise na stranicama tog tipa. i onda ako takvu glupost napise o osnovnim funkcijama smartphonea, treba li mu ista drugo vjerovati?

zbog takvih morona uz vojsku iskonskih hejtera koji imaju osobnih problema sa appleom postoji i vojska ignoranata koji postaju hejteri jer ih informiraju moroni.

edit: sad sam procitao da misli na slanje a ne otvaranje bilo kakvog attachmenta. ios to ima rijeseno kroz 3rd party aplikacije koje podrzavaju potrebne formate jer ios nema klasični filesustav. aplikacija ima opciju slanja fajla mailom, otvara se e-mail sa ukljucenim fajlom koji po defaultu nije podrzan i stvar funkcionira. dakle, moze se. a sa jailbreakom vjerojatno moze i bez 3rd party aplikacije upotrebom iFile-a pa je kao na windowsima i sl. os-ovima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 13:51 (Ezio).
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Dkc kaže...
Ezio kaže...
Dkc kaže...
mar123 kaže...

{#}

pa jasno da se misli na attachmente iz email poruka i naravno da na slican nacin stvar funkcionira i na iosu. ako imam instaliran acad ws onda ce mi se odmah ponuditi otvaranje tog attachmenta u spomenutoj aplikaciji. i to vrijedi za sve attachmente za koje imam instalirane aplikacije koje ih podrzavaju. ali tip je napisao da ios ima limited a ics complete. zasto je to napisao, jel neznalica ili namjerno laže, pitaj boga. koje budalastine a ljudi ocekuju da covjek zna sto govori kad vec pise na stranicama tog tipa. i onda ako takvu glupost napise o osnovnim funkcijama smartphonea, treba li mu ista drugo vjerovati?

zbog takvih morona uz vojsku iskonskih hejtera koji imaju osobnih problema sa appleom postoji i vojska ignoranata koji postaju hejteri jer ih informiraju moroni.

Pa ima limited, ne znam o čemu je problem. Ti takav atačment ne možeš spremiti na mobitel, ja mogu. Kako očekuješ da to dvoje onda bude isto?

Zamisli da ti dođe npr. frend s jednim filmom na USB sticku, ti uključiš USB stick ali samo možeš pogledati film, ne možeš ga kopirati na komp ili slično.

16 godina
Dkc kaže...

Pa ima limited, ne znam o čemu je problem. Ti takav atačment ne možeš spremiti na mobitel, ja mogu. Kako očekuješ da to dvoje onda bude isto?

Zamisli da ti dođe npr. frend s jednim filmom na USB sticku, ti uključiš USB stick ali samo možeš pogledati film, ne možeš ga kopirati na komp ili slično.

mogu ga spremiti ako imam aplikaciju. ako imam jb mogu ga spremiti gdje hocu. kako, gdje i zasto su finese.

17 godina
kratos091 kaže...
mar123 kaže...
mario.L_hr kaže...
mar123 kaže...

Teško da ja Samsung ili Apple bilo što popušio. Jedini za koga to možeš reći su kupci.

pa samsung je popusio vodstvo u prodanim primjercima. A to je nekoj firmi najvaznije, zar ne? Sta oni imaju od tog da imaju najjaci mobitel.

Ja bih ipak rekao da je zarada najvažnija. {#}

prodaja=zarada?

16 godina
mar123 kaže...

prodaja=zarada?

Naravno da to nije istina. Pogotovo u slučaju Applea.

Swedish latin super funk.
15 godina
Jel ja to iščitavam dobro, savršeni OS je potrebno JB-ti? O heretiku, biti ćeš ekskomuniciran.
16 godina
mario.L_hr kaže...
Jel ja to iščitavam dobro, savršeni OS je potrebno JB-ti? O heretiku, biti ćeš ekskomuniciran.

moj nije jb jer mi je to nepotrebno. prihvatio sam drukciji nacin razmisljanja pa u radu sa ios uredjajima nemam nikakvih ogranicenja koja imaju oni sa manjom sposobnoscu prilagodbe na nesto novo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 14:13 (Ezio).
17 godina
mario.L_hr kaže...

a vi svi kao android ne rootate? Ma ajde

15 godina
Ezio kaže...
mario.L_hr kaže...

moj nije jb jer mi je to nepotrebno. prihvatio sam drukciji nacin razmisljanja pa u radu sa ios uredjajima nemam nikakvih ogranicenja koja imaju oni sa manjom sposobnoscu prilagodbe na nesto novo.

E sad si skačeš u usta. Osobno mi je banana da nemogu privitak spremiti kao file kojem poslije mogu pristupiti bez pokretanja e-maila.
mar123 kaže...
mario.L_hr kaže...

a vi svi kao android ne rootate? Ma ajde

Koristio sam wildfire ali sada imam samo iPhone 4s. To što sam kritičan prema njemu je posljedica toga što je daleko od savršenog uređaja.
17 godina

Savrseni uredaj? To ti ne postoji. Imo sam android, iphone 4s i sad imam lumiu. Nedostataka ima hrpa na svima ali na ovom wp najvise, pricate o nekim novim lumijama, nebi to kupio nema sanse, a price da wp ne steka su gluposti jer steka kao i android i iphone. I da na svakoj platformi sam imo high end uredaje pa mogu pricat o brzini. Dosad  me najvise zadovoljio ip4s i zato je moj sljedeci uredaj ip5. ne volim ljude koji su isprobali samo jednu platformu i onda idu tu srat o necemu, a ima takvih puno.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...

Savrseni uredaj? To ti ne postoji. Imo sam android, iphone 4s i sad imam lumiu. Nedostataka ima hrpa na svima ali na ovom wp najvise, pricate o nekim novim lumijama, nebi to kupio nema sanse, a price da wp ne steka su gluposti jer steka kao i android i iphone. I da na svakoj platformi sam imo high end uredaje pa mogu pricat o brzini. Dosad  me najvise zadovoljio ip4s i zato je moj sljedeci uredaj ip5. ne volim ljude koji su isprobali samo jednu platformu i onda idu tu srat o necemu, a ima takvih puno.

Ja to znam jer od navedenih nisam koristio jedino WP 7 uređaj. Zašto ne kažeš ostatku ekipe, koja se kune da je sve fluidno i bez greške, na iPhoneu, da to nije tako.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Meni na lumiji 800 ne steka nista.

17 godina
mar123 kaže...

Ajde ne pričaj gluposti, ti ako se ne znaš koristit smartphonom kupi si dumbphone. Svi korisnici lumia su prezadovoljni, nikakvo štekanje, restart i slične gluposti. Po brzini i stabilnosti je lumia 710 u rangu IP4S ali 3x jeftinija, koristio sam i jedan i drugi pa ko šta voli i koliko dubog džep ima tj koliko misli dati za telefon, moja neka psihološka granica je do 2000kn, bez predplate/kredita i gluposti. Prošla su vremena iphona , Steve RIP i s tobom nove inovacije. Bravo Nokia, živjela nokia a ne američko smeće u celofanu ;P

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 15:19 (bik).
17 godina
mario.L_hr kaže...
mar123 kaže...

Ja to znam jer od navedenih nisam koristio jedino WP 7 uređaj. Zašto ne kažeš ostatku ekipe, koja se kune da je sve fluidno i bez greške, na iPhoneu, da to nije tako.

pa istina je, iphone steka, android steka, wp steka. Iphone 4 steka bas jako, evo stavio sam betu iosa 6 i sad je ok. Ip4s zasteka kad je milijun stvari otvoreno ali inace je vecinom fluidan. Trenutni primarni uredaj mi je na wp 7.5 i zna zastekat, ja priznam uvijek greske uredaja kojeg imam jer ja nemam nikakve koristi da branim neku tvrtku koja meni nista nije dala. Eto sad kad sam isprobao sve, vracam se na iphone, prvenstveno zbog aplikacija i to hrvatskih jer svaka banka ima aplikaciju, ducani su poceli i svi ostali a samo na ios idu i dobar dio jos i na android ali wp7 nista nema, a bankarstvo na mobitelu mi je dosta vazno. Mah mogo bi ogroman post s nedostacima wpa napisat. I onda da uzmem lumiju 920 s tek predstavljenim osom? Nema teoretske sanse.

14 godina
neaktivan
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima,posjetite http://ratiaplus.blog.hr/
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina

Očito je da ti imaš problem sa svojim uređajem zato nemoj generalizirati.

Winter is coming...
16 godina
mario.L_hr kaže...
Ezio kaže...
mario.L_hr kaže...

E sad si skačeš u usta. Osobno mi je banana da nemogu privitak spremiti kao file kojem poslije mogu pristupiti bez pokretanja e-maila.

zašto bi pokretao mail? pokrenes aplikaciju u koju si ga prebacio. nauci koristiti taj iphone kad ga vec imas.

17 godina
kratos091 kaže...

Očito je da ti imaš problem sa svojim uređajem zato nemoj generalizirati.

ali to nije sve 

17 godina

jedna bitna stvar koja bi trebala zauzet pažnju,

što je to laganje, štekanje i tek posli toga dade se

raspravljat o drugim stvarima. Nekako mi se čini

da kolege nemaju baš iste  krijterije u tom području..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ezio kaže...

zašto bi pokretao mail? pokrenes aplikaciju u koju si ga prebacio. nauci koristiti taj iphone kad ga vec imas.

Zašto b editirao dwg file u AutoCAD WS-u, ili office file na mobitelu, kad sa strane imam laptop?

Biti kritičan prema onom što koristiš je normalna i zdrava osobina, bilo bi dobro da to i sam naučiš.

17 godina

Ja nemam razloga da lazem tako da nemoras se ponasat kao glupi fanboy, a onda poslije govore o apple fanboyima.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

Zeni sam proslijedio lumiu, nisam vidio nikakva stekanja na istoj, dapace. Fluidno, brzo i stabilno. A nije se ni ona bunila.

Takodjer nemam nikakvih stekanja ni na ip4s.

Jesam samo ja sreckovic neki ili?

0 0 hvala 0
17 godina

Ocito jesi. Ja na ip4s nisam imo stekanja ali frend ima.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
mario.L_hr kaže...
Ezio kaže...

Zašto b editirao dwg file u AutoCAD WS-u, ili office file na mobitelu, kad sa strane imam laptop?

Biti kritičan prema onom što koristiš je normalna i zdrava osobina, bilo bi dobro da to i sam naučiš.

dobro o cemu pricamo? o otvaranju attachmenta ili editiranju u autocadu? jel mozes otvoriti dwg u ajfonu? mozes. jel ga mozes spremiti? mozes. sta ti sad zelis rec? ne znas fajl prebaciti sa ajfona na komp?

tebi ne fali kriticnosti, ali ti fali znanja. u tome je problem.

15 godina
Ezio kaže...

dobro o cemu pricamo? o otvaranju attachmenta ili editiranju u autocadu? jel mozes otvoriti dwg u ajfonu? mozes. jel ga mozes spremiti? mozes. sta ti sad zelis rec? ne znas fajl prebaciti sa ajfona na komp?

Pa poduči me kako direktno spremiti fille iz attachmenta i prebaciti ga na drugo računalo.

16 godina
mario.L_hr kaže...
Ezio kaže...

Pa poduči me kako direktno spremiti fille iz attachmenta i prebaciti ga na drugo računalo.

google is your friend.

edit: znam da ce ti biti komplicirano uopce guglati ako si totalni ignorant u koriscenju ios-a pa evo mala pomoć. izmedju ostalih aplikacija koje mi nude otvaranje dwg fajlova imam autocad ws i icab browser. obzirom da mi transfer kablom iz ws-a nikad nije trebao, jer je ionako u cloudu cim ga otvorim u ws-u, ne mogu sto posto sigurno tvrditi da ws ima opciju prebacivanja fajlova preko itunesa. ali znam da icab ima.

i problem je rijesen.

dakle to je za transfer kablom koji vise i nije potreban za nista osim za punjenje. a kako prebaciti bezicnim putem, valjda znas i sam.

e da, to je bez jailbreaka. ako imas jb, onda imas i ifile koji donosi toliko oplakivani file manager pa ne vidim potrebu za daljnim objasnjavanjem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 16:57 (Ezio).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice