Ja koliko sam čuo izjavio je da je ovo najtanji iPhone a ne smartphone!
Na 0:15:12 kaže:
...and best of all, It's the world's thinnest smartphone.
Eto jasno su rekli netočnu informaciju:
Na 0:15:12 kaže:
...and best of all, It's the world's thinnest smartphone.
Eto jasno su rekli netočnu informaciju:
Preseratori.... lažu čim zinu... :p
Ma okej, nema veze. Prodavat će se odlično, i dok to tako ide, proizvodit će se
gomila appsa i to će jedno drugo podržavati. predlažem da počnemo za klince u
školama proizvoditi "adaptere" koji će optički produljiti i ušminkati "stare loše"
iphone 4 u nove brze petice. Što - trebamo samo malo plastike i ljepila - 120 kn akcija:)
Jimmy Kimmel je lijepo pokazao da ljudi neznaju što imaju ni u iphone4.(ni 4s)
Vjerojatno bi njih 90% popušilo (ili je) i imitacije iz kine.
E jeb, sad još moram pazit da si ne zataknem fen u uho zabunom....
nek kliknu prst dole svi kojima je NFC postao nebitan od kada su vidjeli da ga na 5ici nema (iako su pljuvali po lumiji 900, jer kakav je to novi mob bez NFC-a).
prst gore za sve one koji su se kleli u 3,5 inča ekran jer je Jobs rekao da je sve više previše, al sad je ovo super....
Nfc mi nikad nije bio bitan a na prijasnjim iphonima mi je 3.5" bio jedini minus.
Ne kuzim, ismijavate iphone kako su povećali ekran, a isto je i samsung napravio sa sgs2 na sgs 3, samo su jos stavili 4 jezgre jer bi inače vjerojatno šteko kolko je android neoptimiziran.
Pa kad malo razmisliš, Samsung jedino to i radi unazad par godina, povećava veličinu ekrana do potpuno besmislenih proporcija, te diže gigaherce, RAM-e (samo iz tog razloga jer je Android totalno neoptimiziran ) - jedini način za konkurirat.
– Sa svojih 7,6 milimetara iPhone 5 najtanji je smartphone na svijetu– rekao je viši Appleov potpredsjednik Phil Schiller na početku predstavljanja šeste verzije popularnog telefona. Nije dugo trebalo da se internetom prolomi reakcija na neistinitu tvrdnju uz komentar kako u Appleu očito ne znaju “guglati” jer Huawei Ascend P16 sa svojih 6,7 milimetara ipak je tanji od novoga iPhonea. I nije to bila jedina loša kritika...
pA, bez obzira na to jel je najtanji ili nije, ovo su već takva cijepidlačenja da je to nevjerojatno. Who gives a f...k dal je najtanji ili ne,
– Sa svojih 7,6 milimetara iPhone 5 najtanji je smartphone na svijetu– rekao je viši Appleov potpredsjednik Phil Schiller na početku predstavljanja šeste verzije popularnog telefona. Nije dugo trebalo da se internetom prolomi reakcija na neistinitu tvrdnju uz komentar kako u Appleu očito ne znaju “guglati” jer Huawei Ascend P16 sa svojih 6,7 milimetara ipak je tanji od novoga iPhonea. I nije to bila jedina loša kritika...
pA, bez obzira na to jel je najtanji ili nije, ovo su već takva cijepidlačenja da je to nevjerojatno. Who gives a f...k dal je najtanji ili ne,
zapravo i je najtanji ... izmjeri huawei tamo gdje mu je kamera. Ili razor ... mjeri se na najdebljem dijelu.
Ne znam zašto ljudi žele "ultra tanke mobitele". Rađe bih da je uređaj debljine <10 mm te da u njega strpaju pošteniju bateriju nego da imam mobitel od 6-7 mm... Nije važno o kojem se uređaju radi (iPhone, Nokia, Samsung...) Postoji par takvih uređaja ali naravno, ništa kod nas 
Ne znam zašto ljudi žele "ultra tanke mobitele". Rađe bih da je uređaj debljine <10 mm te da u njega strpaju pošteniju bateriju nego da imam mobitel od 6-7 mm... Nije važno o kojem se uređaju radi (iPhone, Nokia, Samsung...) Postoji par takvih uređaja ali naravno, ništa kod nas 
Sve je ok dok ne počmu pucati ko keksi u džepu :D
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
nešto što će se (možda) koristiti kroz par godina ... za sad ga probno koriste tj u pilot fazi kod nas, a postoji mogućnos i da nikad ne zaživi jer se pojavljuju i drugi sustavi ... najvjerojatnije je da će masovnije zaživiti kad i ako se apple odlučii staviti ga u sve svoje mobilne uređaje.
nešto što će se (možda) koristiti kroz par godina ... za sad ga probno koriste tj u pilot fazi kod nas, a postoji mogućnos i da nikad ne zaživi jer se pojavljuju i drugi sustavi ... najvjerojatnije je da će masovnije zaživiti kad i ako se apple odlučii staviti ga u sve svoje mobilne uređaje.
Je kako si.
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
Je kako si.
a tako to obično biva. usb, flash i tako na primjer ...
Ima masu potencijalnih primjena. Zasad kod nas za accessories i za djeljenje sadržaja između telefona, ali u budućnosti ćemo ga više vidjeti.
u svakom slučaju primjenjivost je trenutno ravna nuli ... osim u nekim egzotičim zemljama možda, ne znam kako je u japanu na primjer. Dok i ako zaživi masovnije iP7 će biti spreman. Reći da je iPhone manjkav jer nema nfc je malo blesavo ... pogotovo što ima drugih bitnijih problema u usa, recimo ... a i ovaj adapter će napraviti pometnju nekima. Recimo svi hoteli u kojima sam odsjedao u zadnje vvrijeme imaju iPod dock ... šta sad?
nisu stavili nfc jer bi se podebljao uređaj
nisu stavili nfc jer bi se podebljao uređaj
Nadam se da je sarkazam.
pa zakaj su to onda isli spominjat ak je tak nebitno
Apple gives a f...k
ma nisu ga stavili jer infrastruktura još nije ozbiljna ... stvar nije zaživila. Vjerojatno su na to gledali kao na jedan čip viška u ovom trenutku, a postoji passbook app koja na sličan način rješava dosta toga i koja će u budućnosti koristiti i nfc .. kad procjene da je sazrio.
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
Ma u Koreji je NFC doveden do vrha, stvarno genijalna stvar, to što smo mi zabit, to je druga stvar, čak i u Berlinu ima dosta toga gdje je NFC primjenjiv, a sad je recimo SONY izbacio zvučnike koji se NFCom spoje na uređaj, ne više BT.
NFC je sad must have, čak i bitniji od LTE-a, jer LTE je trenutno nimalo pokriven i u Njemačkoj, a kamoli kod nas.
sorry, većina boljih hotela. Više od polovice u kojima sam bio u zadnjih par mjeseci ima dock neke vrste. Neki imaju i iPad ove u sobi, a mnogi lanci ih rentaju. Da, i gotovo svi imaju Macove za net, a jedan je imao mini u sobi.
daj mi ispričaj gdje sve i kako koristiš nfc u hrvatskoj ... biti će nam svima zanimljivo.
ma nisu ga stavili jer infrastruktura još nije ozbiljna ... stvar nije zaživila. Vjerojatno su na to gledali kao na jedan čip viška u ovom trenutku, a postoji passbook app koja na sličan način rješava dosta toga i koja će u budućnosti koristiti i nfc .. kad procjene da je sazrio.
Nisu stavili jer bi onda morali puno razmišljati što da stave u 5S.