Yahoo mail ne koristim pa nemrem provjeriti, ali večernji.hr meni otvara kako treba, a stojedinica svira bez problema...
Primjera koliko hoces, jucer sam skinuo novu verziju opere i odmah sam primjetio da puno stranica ne prikazuje kako bi trebalo.
Evo 1.:
Pokusaj mi slozit konfiguraciju na ADM stranicama pomocu opere. Na screenshotu cu oznacit ono sto nova opera uopce ne prikazuje.
Pokusaj na index.hr forumu upisati post sa razmakom izmedju redova ili sa bilo kakvim formatiranje. nema sanse, on sve slozi u jedan red, jedno iza drugog.....
samo jucer sam bar 10 primjera primjetio.
Za potrebe ovih prijasnjih postova sam upravo instalirao operu na poslu. Isti prikaz ko i doma. Sad cu je deinstalirat, a oni ce me sigurno u statistikama vodit ko svog korisnika :)
Za potrebe ovih prijasnjih postova sam upravo instalirao operu na poslu. Isti prikaz ko i doma. Sad cu je deinstalirat, a oni ce me sigurno u statistikama vodit ko svog korisnika :)
hahahaa
tocno to
koga briga sto si je ti deinstalirao, jer je smece ;)
Ja nigdje ne mogu vidjet u Operi passworde koje sam spremio to me nervira!
A ovako to prikazuje opera:
Istina... kao što rekoh, nisam dosad nailazio na probleme, što ne znači da ih nema... baš me zanima zašto ne prikazuje taj element 
hahahaa
tocno to
Druže to su ozbiljne optužbe
A i prva si osoba koju sam IKADA virtualno sreo na Internetu koja je rekla da je Opera smeće 
Nije ni čudo opera je odličan browser, izuzetno brz i pouzdan, inače ja koristim firefox ali za operu imam samo riječi hvale...
yahoo mail, vecernji portal, radio 101 nece svirati....
Vecernji.hr mi otvara čak i bolje od chrome-a, a radio 101 mi otvori u WMP-u..
EDIT: Sry, nisam vidio da ima još jedna stranica...Da ovo s ADM-om stvarno živcira..
Znam dosta ljudi koji nisu "oni koji se ne razumiju" koji koriste IE 8..
Jednostavno im je sjeo i koriste što im odgovara...
Naravno. Ali kao prvo, I među onima koji se razumiju, ne razumiju se svi u sve, što bi moglo neke stvari objasniti. A i nije samo stvar proizvoda nego i korisnika - često ne želimo mijenjati stare navike, isprobavati nove stvari ili pak kad ih nakratko i isprobamo, ne svide nam se jer smo imali nerealna očekivanja (tipa: instalirat ću si sada Firefox/Linux i bit će sve isto kao i na IE/Windowsima samo će sve biti bolje, stabilnije, sigurnije...). Nekad smo jednostavno prelijeni isprobavati kad ima više mogućnosti...
Evo, ja nisam IE koristio praktički otkad je Mozilla izbacila Firefox a par puta kad sam bio prisiljen koristiti IE, užasno me frustriralo gro stvari koje nisam lako mogao napraviti kao što bih ih napravio u Firefox-u. A imam prijatelja informatičara (u nekim stvarima puno stručniji od mene) koji je puno duže koristio IE od mene i nikad mu nije niti došlo da instalira i isproba Firefox. Kad sam mu rekao koje su me stvari iziritirale na IE-u, onda se zamislio... Al njemu je IE ok i nema razloga mijenjati nešto za što misli da mu radi dovoljno dobro.
No mislim da je Independent htio reći da je veća vjerojatnost da će netko tko samo zna za IE opet odabrati IE - dakle, na neki način bi se moglo reći: šteta je već učinjena... Pa ljudi danas poistovjećuju browser sa search engine-om, search engine sa internetom, windowse sa računalom...
A ovako to prikazuje opera:
Istina... kao što rekoh, nisam dosad nailazio na probleme, što ne znači da ih nema... baš me zanima zašto ne prikazuje taj element 
hahahaa
tocno to
Druže to su ozbiljne optužbe
A i prva si osoba koju sam IKADA virtualno sreo na Internetu koja je rekla da je Opera smeće 
Opera je daleko od smeca. To je trenutno najbrzi i najsigurniji preglednik a problemi do kojih dolazi prilikom citanja nekih stranica su u biti problemi tih stranica koje nisu istestirane u svim preglednicima nego najvjerovatnije u najcesca 2.
Nazalost to je jako cesta pojava a korisnici ne zele biti zakinuti za nesto, bez obzira tko ih zakida.