Uspješna Opera Mini

poruka: 18
|
čitano: 2.511
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uspješna Opera Mini".
16 godina
neaktivan
Uspješna Opera Mini
Kad bi uspjeli iskopirat slican princip rada kao na safariu mislim na zumiranje i neke sitnice a da ostane ova brzina bio bi savrsen preglednik a mozda ce i uspiti ima vremena za update.

0 0 hvala 0
18 godina
Uspješna Opera Mini

Da nije bilo Opere, danas nitko ne bi niti surfao sa mobitela. Činjenica jest da je Opera Software naprosto revolocionalizirala segment mobilnog Interneta!

10 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Uspješna Opera Mini

Ipak sam očekivao malo više od opere... Zumiranje je glavni razlog zašto neću potpuno preć na operu. Također ima problema sa load-anjem nekih stranica...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
18 godina
neaktivan
TomCat kaže...

Da nije bilo Opere, danas nitko ne bi niti surfao sa mobitela. Činjenica jest da je Opera Software naprosto revolocionalizirala segment mobilnog Interneta!

Slažem se. Dok nisam čuo za Operu mini, nisam uopće surfao mobitelom.

17 godina
neaktivan
Uspješna Opera Mini
Baš me zanima usporedba brzine Opere na iPod touchu prve generacije i Safarija na 3GSu
Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Zašto se svi žale na zumiranje? Na mom iPod touch-u zumiranje radi savršeno brzo i lako.

da ali nema onog postepenog zumiranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Uspješna Opera Mini

Zale se na zumiranje jer je ili odzumirano skroz - tekst nemoguce razaznat, ili zumira za jedan odredjeni uvjek isti postotak koji se ne da namjestit a ne pase uvijek. Takodjer je kvaliteta slika uzasna i ne moze se namjestiti da bude bolja (stavljeno na high) i to je nacin na koji su dobili brzinu. Nadalje, sigurno 50% stranica ne otvori skroz kako treba, a dogodi se cesto i da umjesto da otvori link samo reloada trenutnu stranicu - to me najvise zivcira.

Ali uz sve te bugove i ogranicenja, kad treba nesto provjerit na brzinu, onda je bolja od safarija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 11:49 (ansha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
MaterAos kaže...
Baš me zanima usporedba brzine Opere na iPod touchu prve generacije i Safarija na 3GSu

nemozes usporedjivat direktno ta dva browsera jel Opera sve stranice komprimira dodatno sa svoje strane.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
Blue_Fatal1ty kaže...

Ipak sam očekivao malo više od opere... Zumiranje je glavni razlog zašto neću potpuno preć na operu. Također ima problema sa load-anjem nekih stranica...

Pa onda koristi ostala smeća.Bude se to još sve popravilo, ipak im je ovo prva opera za neki apple proizvod.Nemože odma bit savršeno.

16 godina
neaktivan
Uspješna Opera Mini

meni je bolji BOLT

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
Blue_Fatal1ty kaže...

Pa onda koristi ostala smeća.Bude se to još sve popravilo, ipak im je ovo prva opera za neki apple proizvod.Nemože odma bit savršeno.

ima li OPERA WOT add-on?

mama mi je gej a otac lezbijka
18 godina
neaktivan
Uspješna Opera Mini

Možda im je Apple zabranio korištenje pinch geste za zumiranje stranica.

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
Blue_Fatal1ty kaže...

ja ću koristit ostala smeća, a ti koristi onda trenutno smeće od opere!

16 godina
ahuramazda kaže...
SolidSnakeCRO kaže...
Blue_Fatal1ty kaže...

ima li OPERA WOT add-on?

Ti i takve panjine ko ti i trebate WOT i još milijon stvari da vas upozorava o stranicama i sigurnosti jel nemate pojma.I koja će ti kifla wot na iphonu ili ipadu ili ipodu.

16 godina
neaktivan
Uspješna Opera Mini
Evo vec 2 dana korist operu i nije losa treba navikavanja i nekih dorada i bit ce prva liga a i megabajti znacano manje odlaze a o brzini i da negovorim jer nemam 3g signal uglavnom dosad najbolja alternativa safariu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uspješna Opera Mini

ma opera mini je CAR, vjerovali ili ne, koristim je od opere mini 3, čudim sekako su tako dobar posao napravili s tim

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Možda im je Apple zabranio korištenje pinch geste za zumiranje stranica.

Vjerojatno je to napravio ka sta je i Adobeu zabranio njegove proizvode na svojim platformama.-.-

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
17 godina
neaktivan
Uspješna Opera Mini
slažem se, a 5-ica je stvarno izvrsna, istina da ima male probleme sa loadom, ali sveukupno gledano super je! vizualni napredak je ogroman, uvedeni su tabovi i još dosta opcija, a još je brža nego prije.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice