lol... ovaj je dobar... 63 cm sonde. Da ti čiko pregleda mandule. Odozdo. (a odvratan sam, znam, al bilo je jače od mene)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji li način da se s endoscope kamerom radi na laptopu; da se skine na laptop ( umjesto na smartphone ) neki program, pa da kamera radi?
Postoji li način da se s endoscope kamerom radi na laptopu; da se skine na laptop ( umjesto na smartphone ) neki program, pa da kamera radi?
Da, vrlo vjerovatno je to UVC kamera, tak da se može otvoriti skoro na svakom playeru...
A to kaj voliš snimat procjepe endoskopom nije naš problem....
Ježim se od svake pomisli na to da tkogod fakat gura ovakve jezivoće u svoje... šupljine? Jebate, spravica izgleda tako užasno jezivo samo na pogled, a bog bi ga znao kakva je na dodir. Nasreću, nikad neću saznati iz prve ruke.
Sad se moram - za svaki slučaj - prije spavanja čvrsto omotati u dva popluna. Da ništa ne može proći ispod njih. Sigurno je sigurno. Posebice je to lako reći ujesen - bilo bi gadno da sam ovu vijest pročitala ljetos.
Ježim se od svake pomisli na to da tkogod fakat gura ovakve jezivoće u svoje... šupljine? Jebate, spravica izgleda tako užasno jezivo samo na pogled, a bog bi ga znao kakva je na dodir. Nasreću, nikad neću saznati iz prve ruke.
Sad se moram - za svaki slučaj - prije spavanja čvrsto omotati u dva popluna. Da ništa ne može proći ispod njih. Sigurno je sigurno. Posebice je to lako reći ujesen - bilo bi gadno da sam ovu vijest pročitala ljetos.
A da... Ako može prema van onda može i prema unutra. Sve tjelesne šupljine su dvosmjerne na našu sreću.
Arendelle, čuj, nije baš to tak....
Imaš ljudi koji si vole svašta frknut kroz rektum i onda im očito dobro dode ovakav endoskop da s partnerom/icom podijele vesele snimke.
Sestrična mi radi u bolnici, vjeruj mi da ne želiš čuti kaj je sve čula od kolega s drugih odjela, kakva su sve blaga pronašli....
A kaj se tiče tvog straha od endoskopa, nadaj se da nikad ne budeš morala na endoskopiju...
Ali, budući da te više brine izgled i materijali izrade tog aparata, mogu ti ja postepeno riješiti te strahove mojim 100% prirodnim endoskopom.
Pa ti reci da nisam dobročinitelj...
Kruha i igala...
Da, vrlo vjerovatno je to UVC kamera, tak da se može otvoriti skoro na svakom playeru...
Nemoj se kladiti u to.
Ako nije eksplicitno navedeno da je UVC, ili ako ne piše da podržava Linux ili MacOS, tada je gotovo uvijek nekakvo smeće s jeftinim kontrolerom koji ima podršku samo za Windowse.
Naišao sam na to popriličan broj puta s različitim tipovima kamera.