USB Digital Endoscope

poruka: 7
|
čitano: 2.119
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "USB Digital Endoscope".
17 godina
USB Digital Endoscope

lol... ovaj je dobar... 63 cm sonde. Da ti čiko pregleda mandule. Odozdo. (a odvratan sam, znam, al bilo je jače od mene)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
USB Digital Endoscope

Postoji li način da se s endoscope kamerom radi na laptopu; da se skine na laptop ( umjesto na smartphone ) neki program, pa da kamera radi?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: USB Digital Endoscope
marcyus22 kaže...

Postoji li način da se s endoscope kamerom radi na laptopu; da se skine na laptop ( umjesto na smartphone ) neki program, pa da kamera radi?

Da, vrlo vjerovatno je to UVC kamera, tak da se može otvoriti skoro na svakom playeru...

A to kaj voliš snimat procjepe endoskopom nije naš problem....

Kruha i igala...
10 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

Ježim se od svake pomisli na to da tkogod fakat gura ovakve jezivoće u svoje... šupljine? Jebate, spravica izgleda tako užasno jezivo samo na pogled, a bog bi ga znao kakva je na dodir. Nasreću, nikad neću saznati iz prve ruke.

Sad se moram - za svaki slučaj - prije spavanja čvrsto omotati u dva popluna. Da ništa ne može proći ispod njih. Sigurno je sigurno. Posebice je to lako reći ujesen - bilo bi gadno da sam ovu vijest pročitala ljetos.

vocap, bičz?
17 godina
odjavljen
Arendelle kaže...
fer-de-lance kaže...

Ježim se od svake pomisli na to da tkogod fakat gura ovakve jezivoće u svoje... šupljine? Jebate, spravica izgleda tako užasno jezivo samo na pogled, a bog bi ga znao kakva je na dodir. Nasreću, nikad neću saznati iz prve ruke.

Sad se moram - za svaki slučaj - prije spavanja čvrsto omotati u dva popluna. Da ništa ne može proći ispod njih. Sigurno je sigurno. Posebice je to lako reći ujesen - bilo bi gadno da sam ovu vijest pročitala ljetos.

A da... Ako može prema van onda može i prema unutra. Sve tjelesne šupljine su dvosmjerne na našu sreću.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
10 godina
neaktivan

Arendelle, čuj, nije baš to tak....

Imaš ljudi koji si vole svašta frknut kroz rektum i onda im očito dobro dode ovakav endoskop da s partnerom/icom podijele vesele snimke.

Sestrična mi radi u bolnici, vjeruj mi da ne želiš čuti kaj je sve čula od kolega s drugih odjela, kakva su sve blaga pronašli....

A kaj se tiče tvog straha od endoskopa, nadaj se da nikad ne budeš morala na endoskopiju...

Ali, budući da te više brine izgled i materijali izrade tog aparata, mogu ti ja postepeno riješiti te strahove mojim 100% prirodnim endoskopom.

Pa ti reci da nisam dobročinitelj...

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Da, vrlo vjerovatno je to UVC kamera, tak da se može otvoriti skoro na svakom playeru...

Nemoj se kladiti u to.

Ako nije eksplicitno navedeno da je UVC, ili ako ne piše da podržava Linux ili MacOS, tada je gotovo uvijek nekakvo smeće s jeftinim kontrolerom koji ima podršku samo za Windowse.

Naišao sam na to popriličan broj puta s različitim tipovima kamera.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 12:58 (Djuro von Prekoplotovich).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice