RIP
RIP legendo nad legendama. Suza je sama iskočila.
Jel ikome palo na pamet da je možda umro prije dva dana ali je Apple to priopćenje odlučio odgoditi dok ne zgotovi posljednji keynote?
Food for thought...
O ne, sad idu teorije.
"Being the richest man in the cemetery doesn't matter to me... going to bed at night saying we've done something wonderful... that's what matters to me." - Steve Jobs
Počivao u miru, svijet tehnologije jednostavno ne bi bio isti bez njega.
Jel ikome palo na pamet da je možda umro prije dva dana ali je Apple to priopćenje odlučio odgoditi dok ne zgotovi posljednji keynote?
Food for thought...
a možda on nije umro.. možda je uzeo Makavelinu teoriju..
Naravno... u to ne vjerujem..
R.I.P.
Lagao bih kad bih rekao da me briga...
Food for thought...
Naravno da je moguće.
Većina portala govorila o razočaravajućem iphone 4S (naspram očekivanja), a onda slijedeći dan sve te teme nestale i govori se o veličini Jobsa i Apple-a.
Usput: pola vijesti na koje sam naletio je čisti copy-paste vijesti Steve Jobs otišao iz Applea (samo maknuli ovo "iz applea") i članak nabraja njegove uspjehe i uspjehe applea u 500 istih članaka na istom portalu. Novinari jedva dočekali jer uz minimalni trud maksimalna čitanost
počivao u miru
R.I.P.
R.I.P,postavio je nove standarde,učinio par revolucionarnih stvari...
R.I.P.
Dolaze nam novi vizionari, vidjet ćemo što će nam oni ponuditi ovom ludom današnjem svijetu.
Nije to ništa, Cetinski umire sto puta dnevno.
Ma je li?
a kad ti otvaraš topice da ti ljudi pomognu - onda bi nekoga trebala biti briga
R.I.P
Ma je li?
a kad ti otvaraš topice da ti ljudi pomognu - onda bi nekoga trebala biti briga
Lol kakve to sad veze ima?
Svi rip-aju a svako malo umre neko dijete od gladi pa vas opet ne vidim da ripate za njih, ili ovo pišeš sa misije u Africi? Zar njihovi životi manje vrijede samo zato jer nisu postigli nešto značajno?
Ako te zaboli slijepo crijevo - a ti ajde nekoj lokalnoj pijanduri da te operira, a ne kirurgu,
kad su ti svi isti.
Food for thought...
O ne, sad idu teorije.
Ma ne bih rekao da je to sad neka teorija zavjere, čisto razumno razmišljajući, svi su svjesni da će dionice Apple sad past pun k. Pa zašto ne onda pričekati s time dok se ne odradi keynote? Mislim da bi i Jobs to tako htio odraditi da je netko drugi u pitanju...
Moguće je premda sumnjam, mogli su isto tako i odgoditi prezentaciju četvorke. Što se pada dionica tiče, njihova cijena će ovisiti o rezultatima tromjesečnog izvještaja zakazanog kroz nešto više od tjedan dana, ne o Jobsu. Nema nikakvog razloga za pad kako sad stvari stoje i neovisno o relativnom podbačaju designwise sa 4s .
Ako te zaboli slijepo crijevo - a ti ajde nekoj lokalnoj pijanduri da te operira, a ne kirurgu,
kad su ti svi isti.
Jedan od onih trenutaka... kada se zapitaš... što je pjesnik htio reči...
stvarno mi je zao Steve-a
premlad je napustio svijet....
R.I.P
Ovom se čovjeku odaje počast ovdje radi njegovog doprinosa IT svijetu.
Nitko ne kaže da neka tamo baba Milka nije vrijedna kao ljudsklo biće.
Međutim nitko ne može reći da je baba Milka izmislila motor na unutarnje sagorjevanje kad je to učinio Otto.
Nekim ljudima se odaje počast radi njihovog doprinosa.
Steve Jobs spada među takve.
Šta je, je, prodati iProizvode po ovim cijenama jest postignuće. Ne bih upotrijebio riječ doprinos, ali postignuće da.
Počivao u miru.
Amen
Šta je, je, prodati iProizvode po ovim cijenama jest postignuće. Ne bih upotrijebio riječ doprinos, ali postignuće da.
apple ima dosta patenata , i ti bi to kad si već ovdje morao znati
ali, ajde ok, ni OS X i iOS nije mala stvar napisati
s druge strane pusti mi tu logiku gladnih u africi - ne vidim da si prodao svoj pc i poslao novac u somaliju
znači po toj uvrnutoj logici - nitko se ne bi smio ni nasmijati - ima gladnih u africi
i moja susjeda žali gladne u africi - a ima psa koji poždere tri puta više od ikakvog djeteta i u europi, a kamoli u africi
pusti demagogiju
Ne želim se sad svađati u ovoj temi, nisam ja pozivao na misionarenje, samo sam odgovorio na tvoju poruku zašto me nije briga. Može on imati milijun patenata, samo što usporedim cijene i karakteristike, sve mu padne u vodu.
No ostavimo ovu temu za one koji su žalosni jer je Jobs umro.
Ok, nemam se ni ja namjeru svađati
samo imam takve kriterije , dragi su mi znanstvenici i inovatori, a za lady gage , severine i bb marijane , političare, nogometaše, glumce, me ne briga.
Svaka mu čast ,čak je i oko svoje smrti uspio napraviti hype ....