Umjetnost u bijelom

poruka: 15
|
čitano: 2.040
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Umjetnost u bijelom".
16 godina
protjeran
Umjetnost u bijelom

ovo stvarno izgleda genijalno

Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015

0 0 hvala 0
17 godina
Umjetnost u bijelom

prodano !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Umjetnost u bijelom

Uf, predobar izgled

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
Umjetnost u bijelom

Fakat umjetnost! Čestitam.

Intel Core2Quad Q9400, Gigabyte EP45-UD3, Radeon 4870 1GB, WD Caviar Black 640GB, 2x2 GB Kingmax PC6400, Corsair VX550W, Samsung T220
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Umjetnost u bijelom

Predobro, samo da si jednoga stavim u sobuCoolBelji se.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Umjetnost u bijelom

Meni izgleda kao aparat za kavu Šutim

-- Ode pile pod kamion.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Umjetnost u bijelom

Haha, na ovim slikama zaista podseća na aparat za kafu. Ipak, rekao bih da je ovo jedno od najlepših kućišta koje sam ikada video, voleo bih da ga vidim i uživo. Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Umjetnost u bijelom

najljepse kuciste koje sam ikada vidio nema sta ni mac pro mu ni do koljena a kamoli alienware svaka cast

You will never walk alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Umjetnost u bijelom

Pari Picasova tvorevina, 'lijepa' koliko i 'praktična' .

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Umjetnost u bijelom

Zanimljivo, ali i nefunkcionalno. Očit primjer kako danas većina gleda "form over function"

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Umjetnost u bijelom
Lightning kaže...

Zanimljivo, ali i nefunkcionalno. Očit primjer kako danas većina gleda "form over function"

zašto nefunkcionalno? pa sve radi dobro, hlađenje, ovo, ono... Sve je na dohvat ruke, vidiš sve što ti je u kompu...

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
18 godina
neaktivan
Umjetnost u bijelom

svaka čast Piusu Gigeru ovo je jedno od najljepših kućišta koje sam u životu vidio, izgleda stvarno pregenijalno.

C'est la vie

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
denix kaže...
Lightning kaže...

zašto nefunkcionalno? pa sve radi dobro, hlađenje, ovo, ono... Sve je na dohvat ruke, vidiš sve što ti je u kompu...

Pa zato jer kad ga jednom složiš više nema diranja, nemaš mjesta za više od jednog diska, sve je na otvorenom tako da nema neke usmjerene cirkulacije zraka.

Sve u svemu to i nije praktično kućište nego jedan od milijun "konceptnih" verzija... nešto u rangu sa onim Thermaltake-om koji im je projektirao BMW.

Osobno bi radije jedan funkcionalni Lian-Li ili TT, nego neko ovakvo "wow, vidi kako je lijepo... i svijetli" čudo.

18 godina
Umjetnost u bijelom

Mislim da ne bi bio nikakav problem da, ukoliko bi ovaj koncept krenuo u proizvodnju, finalna verzija dobije prostor za još jedan, ili čak još dva diska, bez narušavanja estetskog dojma (možda bi čak sa malo dominantnijim "tornjem" za hardove i manje podsećao na aparat za kafu Smijeh). Ostatak uopšte nije problematičan (vodeno hlađenje, na slici je multi GPU konfiguracija, dakle ni s tim nema problema...).

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 0:53 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Mislim da ne bi bio nikakav problem da, ukoliko bi ovaj koncept krenuo u proizvodnju, finalna verzija dobije prostor za još jedan, ili čak još dva diska, bez narušavanja estetskog dojma (možda bi čak sa malo dominantnijim "tornjem" za hardove i manje podsećao na aparat za kafu Smijeh). Ostatak uopšte nije problematičan (vodeno hlađenje, na slici je multi GPU konfiguracija, dakle ni s tim nema problema...).

I to mi je malo "sumnjivo" multi GPU i neki quad, pa sve ostalo na jednoj petlji?

Općenito nisam baš neki ljubitelj "umjetničkih dojmova" :D  pa možda i zato ne vidim ovo kao nešto posebno. Više u rangu nekig čudnih skulptura koje vidiš i prvo ti padne na pamet wtf??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice