Dobro...prvo FM prijemnik,pa kamere pa mp3 playeri..pa GPS, pa uskoro projektori ....a posle projektora sigurno ultrazvucne sonde u mobitelima :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo je super stvar ne samo za siromašne zemlje nego i za službe za civilnu zaštitu poput Hitne pomoć i GSS-a jer je mobilan
Ovo mi u sjećanje priziva jedan dokumentarac vezan za Indiju.
Tamo vlada pravi boom privatnih ordinacija za ultrazvuk preglede, a slogan im je "Bolje platiti pregled danas, nego miraz sutra". Na što se odnosi, možete pogađati.
Toliko o koristi za nerazvijene.
bilo kako bilo ja mislim da na mobitelima najbolja opcija je vibracija, jednostavno je nezamjenjim zenam u nekim trenucima nadam se da znate na sto mislim. hehe 
...e ovo je zbilja fino i primijenjivo. I još jedan pokazatelj svim mogućnosti WM platforme.
Majke mi nisu normalni
sjećam se ono kad su još stavljali korisne dodatke kao kameru i buetooth a sad ultrazvuk, analizator alkohola u krvi....
Majke mi nisu normalni
sjećam se ono kad su još stavljali korisne dodatke kao kameru i buetooth a sad ultrazvuk, analizator alkohola u krvi....

Majke mi nisu normalni

ma sve je to za ništa, ja čekam kada će se pojavit mobitel koji je ujedno i voki toki xD
... ja čekam kada će se pojavit mobitel koji je ujedno i voki toki xD