Ultrazvuk na mobitelu

poruka: 10
|
čitano: 2.282
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ultrazvuk na mobitelu".
18 godina
Ultrazvuk na mobitelu

Dobro...prvo FM prijemnik,pa kamere pa mp3 playeri..pa GPS, pa uskoro projektori ....a posle projektora sigurno ultrazvucne sonde u mobitelima :D

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
18 godina
Ultrazvuk na mobitelu

ovo je super stvar ne samo za siromašne zemlje nego i za službe za civilnu zaštitu poput Hitne pomoć i GSS-a jer je mobilan

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ultrazvuk na mobitelu

Ovo mi u sjećanje priziva jedan dokumentarac vezan za Indiju.

Tamo vlada pravi boom privatnih ordinacija za ultrazvuk preglede, a slogan im je  "Bolje platiti pregled danas, nego miraz sutra". Na što se odnosi, možete pogađati.

Toliko o koristi za nerazvijene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 23:38 (stef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ultrazvuk na mobitelu

bilo kako bilo ja mislim da na mobitelima najbolja opcija je vibracija, jednostavno je nezamjenjim zenam u nekim trenucima nadam se da znate na sto mislim. hehe Smijeh

Ako je itko zainteresirani za bilo koju igru sta se tice steam ili cd key mislim na orgianal neka se javi na pp, trenutno gta IV i jos cetri igre izmedu ostalog ccs za samo 250 kn, css 75 kn, cs 1.6 50 kn ima jos puno ostalog, navalite ljudi
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ultrazvuk na mobitelu

...e ovo je zbilja fino i primijenjivo. I još jedan pokazatelj svim mogućnosti WM platforme.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ultrazvuk na mobitelu

Majke mi nisu normalni

sjećam se ono kad su još stavljali korisne dodatke kao kameru i buetooth a sad ultrazvuk, analizator alkohola u krvi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ultrazvuk na mobitelu
dantex kaže...

Majke mi nisu normalni

sjećam se ono kad su još stavljali korisne dodatke kao kameru i buetooth a sad ultrazvuk, analizator alkohola u krvi....

Zanima me što če tek onda biti za 5 g.Izlanuo seNeodlučan
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
dantex kaže...

Majke mi nisu normalni

Zanima me što če tek onda biti za 5 g.Izlanuo seNeodlučan
 bit ce minigun u slucaju nuzde ali samo 150 metaka (i naravno moguce je puniti)Cool
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Goodbye cruel world
18 godina
neaktivan
Ultrazvuk na mobitelu

ma sve je to za ništa, ja čekam kada će se pojavit mobitel koji je ujedno i voki toki xD

0 0 hvala 0
18 godina
brezonja kaže...

... ja čekam kada će se pojavit mobitel koji je ujedno i voki toki xD

pa to ima, samo ne baš onako klasično ali postoji, npr. kod Nokije se to zove PPT (puch to talk) i zahtijeva baznu stanicu za komunikaciju, što naši operateri ne podržavaju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice