Turbo način rada za Nehaleme

poruka: 8
|
čitano: 1.181
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Turbo način rada za Nehaleme".
17 godina

a cijena, cijena će biti mucho grande, no za gamere ništa nije skupo

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Turbo način rada za Nehaleme
Ag008 kaže...

a cijena, cijena će biti mucho grande, no za gamere ništa nije skupo

Pa i ako bude pojeftinit će s vremenom. A i kako je napisano tu će tehnologiju koristiti u svim budućim procesorima te mislim da si nebi mogli dopustiti značajnije dizanje cijena u jeftinijoj ponudi procesora.

BOB ROCK "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan

ovo je jedna od boljih vijesti koje sam cuo u zadnje vrijeme. ali pripremam se ja z hladan tuš koji ce mi priustiti njihova cijenaBelji se

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zanimljiv pristup no ostaje za vidjeti kako će stvar u praksi zaživjeti i kakvi će biti rezultati u RL aplikacijama..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ostaje pitanje što ćemo sad pokrenuti sa svim tim silnim performansama, kako ih iskoristiti itd. Neodlučan

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Turbo način rada za Nehaleme
asusdvd kaže...

Ostaje pitanje što ćemo sad pokrenuti sa svim tim silnim performansama, kako ih iskoristiti itd. Neodlučan

To će već riješiti Crytek, Funcom i Adobe Namigiva

BOB ROCK "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2008 22:09 (momak).
17 godina
protjeran

Drugim riječima, ni sam Intel ne zna zašto bi korisnicima uopće moglo trebati toliko jezgri, pa su "otkrili" način kako da ih isključe i prebace procesor u klasični dual ili čak single-core. Sami sebe zaplićemo, sami sebe rasplićemo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2008 22:28 (Vortac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedva cekam nehalem... zašto?

Pa zato jer kad konacno dodje u trgovine (desktop varijanta) svi ovi stari Q9450 isl... ce totalno pojeftinit. A onda cu se upgrejdat sa q6600... i tako radit jos godinu dana dok i nehalem ne pojeftini na neku pristupacnu razinu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice