Tron miš u prodaji

poruka: 47
|
čitano: 5.599
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tron miš u prodaji".
17 godina
neaktivan
RE: Tron miš u prodaji
Korky kaže...

MS IntelliMouse Optical 1.1A, bog miševa. Ne kontam šta se uopće patite s tim novim smijurijama.

ja sam svog poklonio curi, poceo me nervirati kada sam poceo igrati quakelive, kada ga brzo povuces uslijed neosjetljivosti optike kursor podivlja.

Osim toga odličan miš. kupljen uf... možda čak i prošlo stoljeće (mutno mi je sve) i preživio diabla 1 i par prelaza diabla 2 :P

Sada imam deathaddera i zadovoljan sam, ergonomija mi paše, a fino je precizan.

17 godina
odjavljen
Dr. Zoidberg kaže...

ja sam svog poklonio curi, poceo me nervirati kada sam poceo igrati quakelive, kada ga brzo povuces uslijed neosjetljivosti optike kursor podivlja.

A je... To mu je mana... Ako se prebrzo povuce sve se zna zblesirati u FPS-icama. Samo se pocne vrtiti prikaz na ekranu.

Doduse rijetko, ali dovoljno da pop****, ako se radi o bitnom trenutku. Mada se mora priznati da je poprilicno izdrzljiv i za danasnje pojmove (bar meni) prelagan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 2:33 (Mrgud Veliki).
18 godina
Dr. Zoidberg kaže...
Korky kaže...

MS IntelliMouse Optical 1.1A, bog miševa. Ne kontam šta se uopće patite s tim novim smijurijama.

Osim toga odličan miš. kupljen uf... možda čak i prošlo stoljeće (mutno mi je sve) i preživio diabla 1 i par prelaza diabla 2 :P

Sada imam deathaddera i zadovoljan sam, ergonomija mi paše, a fino je precizan.

Ja jos uvijek radim na jednom u firmi :)

Zakon mis, udoban, za moje potrebe i vise nego dovoljan.

Kod razera mi se gade ove svijetlece gluposti. 

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
16 godina
neaktivan

Pazite od koga miš krade izgled i stil

klik

Dompa
18 godina
Dompa kaže...

Pazite od koga miš krade izgled i stil

klik

Zamisli, i zovu se isto :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
Ma,super mišonja! Sad umjesto božićnih lampica,koristite miš :-D
18 godina
neaktivan
Uhhh ma kakav mis, ja nemogu docekati soundtrack :D
[a/
18 godina
neaktivan

fuj. Odvratno. Ovo ne bih stavio na sto ni da mi plate.

:)
16 godina
apoteka kaže...
KIKI3ooo kaže...

I onda kupite ovaj miš i sad ste vi Glavni, Uber, Napredno uživae tehnologiju,

kad ono, u sred igre, kursor ili puška ode za 90 stupnjeva gore

a to je firmware koji će se ispravit u sljedećoj verziji

i instalirate sljedeću verziju firmwarea koja je rješila vjerovatno 60-90 posto svih lachesisa

osim tvog, i imate miša kojeg treba ubuhvatit na poseban način sa rukom jer je univerlzalan (gay)

i shvaćate da želite miš isključivo za dešnjake

MAMBA...

PS: Kao da me je ćua i prilikom pisanja ovog posta, kursor je sam poletio prema plafonu

shit, na sto me ovo podsjeca...

tipkovnicu sa svjetlecim tipkama cu podnit, stovise draga mi je

ali mis? ne vidim svrhu

Fps?

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
17 godina
protjeran
Tron miš u prodaji

Imam dojam, na oko da bi mi odlično ležao u ruci, inače samo simetrični mi pašu...ovi za dešnjake baš i ne...i nekak je glomazan, to mi je odlično...

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

Imam dojam, na oko da bi mi odlično ležao u ruci, inače samo simetrični mi pašu...ovi za dešnjake baš i ne...i nekak je glomazan, to mi je odlično...

Poanta mog posta je baš bila da dešnjacima simetrični ne leže u ruci niti približno kao najjeftiniji uredski miš za dešnjake!

Ja lachesisa držim ispod ispruženog kažiprsta i srednjeg prsa koji su samo blago savijeni i sa isto tako blago savijenim palcem sa strane - komedija! Držim ga u prstima ne u šaci!

Ćim se skupu pare - asta la vista simetrični k..

Usput onaj senzor je tako osjetljiv da svaki dan, svako drugi max moram štapićima za uši lagano oćistit senzor.

{#} Jadni vi ljevaci...

hehe

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 9:36 (KIKI3ooo).
17 godina
KIKI3ooo kaže...
doxy kaže...

Poanta mog posta je baš bila da dešnjacima simetrični ne leže u ruci niti približno kao najjeftiniji uredski miš za dešnjake!

Ja lachesisa držim ispod ispruženog kažiprsta i srednjeg prsa koji su samo blago savijeni i sa isto tako blago savijenim palcem sa strane - komedija! Držim ga u prstima ne u šaci!

Ćim se skupu pare - asta la vista simetrični k..

Usput onaj senzor je tako osjetljiv da svaki dan, svako drugi max moram štapićima za uši lagano oćistit senzor.

{#} Jadni vi ljevaci...

hehe

ne znam za druge, ali ja kao ljevak nemam problema sa asimetričnim miševima pošto "mišaram" desnom rukom otkad znam za sebe pa nema potrebe da mijenjam postavke za ljevake u vindouzima ;)

a sad, možda je i do mene jer juhu isto tako jedem sa žlicom u desnoj ruci hehehe

http://www.youtube.com/user/zgd2006
15 godina
neaktivan
Tron miš u prodaji

Takoder sve radim lijevom, ne znam baciti loptu rukom pravo desnom rukom, ali mis drzim u desnoj :) ; valjda jer prije nisam znao zamijeniti lijevi i desni klik :P

Mis izgleda onako, futuristicki - ali pretjerano

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

A sta je onda bilo kod logica xD? Logitech, logitech, logitech, logitech, logitech, logitech, logitech, cini mi se da je jednom pogrijesio i kupio nekakve druge zvucnike?, logitech ∞

Mis je precijenjen, definitivno, kakva je god spešl edišn.

Cuti, kupih ti ja neke zvucnike od 7 EUR-a ;)

Muka mi ih gledati pored z-5500 ali morao sam. Gdje ces po cijeli dan na z-5500 slusati traktor toma i noddy ;)

16 godina
protjeran
Tron miš u prodaji

Vidim svi tu hvalite mx518 da ga nebi mijenjali ni za ijedan drugi, da je predobar, ali kako onda meni jedinom nikak ne lezi u ruci :@ :)

Mis mi je sam po sebi dobar, jedino nikak da se na njegovu ergonomiju naviknem... Vjerojatno zato jer imam rucetinu {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Probaj mx1100. On je ogromannnnnnnnnn ;)

16 godina
neaktivan
Tron miš u prodaji

ovaj tron miš ili kak se već zove zgleda ko hrpa kića,dobiš epileptički napad.mislim da bi kinodovoranu za vrijeme projekcije pristojno osvetlil.{#}

Never trust a computer you can't throw out a window.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice