Transcend – SSD za USB 3.0

poruka: 7
|
čitano: 1.436
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Transcend – SSD za USB 3.0".
15 godina
neaktivan

Imao sam jedan njihov externi HDD od 512 GB; odlicna stvar. Malo je bio skuplji od WD-a, ali zato kad mi je ispao sa visine od ~2.5m direktno na ivicu plocnika, nista mu nije bilo. Dobra gumena izolacija {#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sumnjam da će ovo ostvariti neki tržišni uspjeh, jer za novce za koje se može kupiti ovaj disk, može se uzeti sasvim solidan 1T disk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Transcend – SSD za USB 3.0

Imam njihov eksterni disk od 250 GB i meni je super. Par mi je puta ispao na pod i ništa mu nije bilo. Jedna od najboljih kupovina koje sam obavio.

Sad razmišljam da uzmem disk kapaciteta 1 TB ili veći.

May the Force be with you!!
18 godina
neaktivan
Od trascenda sto god da sam uzeo (mp3 playeri nadalje) nista jos nije otislo... a koliko je padova imalo...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
16 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...
Od trascenda sto god da sam uzeo (mp3 playeri nadalje) nista jos nije otislo... a koliko je padova imalo...

imam vec duze dva njihova externa diska od 250GB(pakiranje kao i kod ovog novog) i moram priznat da sam prezadovoljan, hladni, necujni, rade dan danas tip top a odnosim se prema njima ko prema vreci s krumpirima

jedina stvar koja mi je jos draza je corsair-ov 8 gb stick, svojevremeno sam ga platio masno al zato dan danas djubre radi ko urica a nema sta taj nije proso - u vesmasini je ko doma{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
16 godina
protjeran
Joco55 kaže...

Sumnjam da će ovo ostvariti neki tržišni uspjeh, jer za novce za koje se može kupiti ovaj disk, može se uzeti sasvim solidan 1T disk.

jebaji ga ovo je nova teknologija,meni je bas drago da SSD dolazi ovako...okladim se za 5 godina,velika većina će imati SSD a HDD će krčit negdje po tavanima.samo da se to jos malo raširi i snize cijene

17 godina
odjavljen

Ovo se ili neće isplatit ili će ljudi čupat SSD van kućišta i stavljati u komp.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice