TouchWiz tjera Android 4

poruka: 12
|
čitano: 3.324
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "TouchWiz tjera Android 4".
17 godina
TouchWiz tjera Android 4

Zasto onda ne maknu taj Touchwiz? Cisti android 4 izgleda bolje od njihovog dreka od sucelja. Moj Nexus S se preporodio od kad je ICS na njemu a isti hardver ko Gakaxy S.

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TouchWiz tjera Android 4

Bude li ista stvar s SGS II i Jelly Bean Androidom vidimo se Samsung.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
TouchWiz tjera Android 4

Ovo je bezveze, da Galaxy Tab 7" u imenu ima Nexus, već bi odavno vrtio Sendvič, i sa slabijim hardwear-om.

TouchWiz mi nije loš, ali mi se niti jedna dorada (ili maska Androida, kako hočete) ne sviđa, niti TW, niti Sense, ništa! Ali kažem, ako moram odabrati, TW mi je na 1. mjestu.

Netko je ako se na varam spomenuo dizajn, po mojemu, tu su Honeycomb i ICS prvaci, s Gingerbreadom niti jedan niti drugi nemaju veze (po dizajnu) što se nije moglo reći za Ginger-Froyo duel.

Vegeterijanac - Riječ koju su stari Indijci koristili za lošeg lovca na divljač.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: TouchWiz tjera Android 4

ja sam tačviz maknuo prvi dan s moba jer je oduran! Nek idu u rodni kraj!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
18 godina
neaktivan
@ Blue_Fatal1ty

Haha slazem se :D cim mi dojde mob micem to smece i stavljam oxygen s stock HSom :D ok plus shell3d jer je fking awsome :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
Hrco kaže...

Zasto onda ne maknu taj Touchwiz? Cisti android 4 izgleda bolje od njihovog dreka od sucelja. Moj Nexus S se preporodio od kad je ICS na njemu a isti hardver ko Gakaxy S.

Ne mogu to napraviti, pustiti update na nekoliko miliona uređaja bez featurea na koje su korisnici navikli... Kako ćeš tolikom broju korisnika objasniti da više nemaju smart dial, pa da im je sučelje totalno drugačije na koje nisu navikli itd... Onome tko zna što je ICS i ne može bez njega - zna što mu je činiti...

17 godina
neaktivan
TouchWiz tjera Android 4

Tko još čeka da mu proizvođač izda update?:D. Meni se na Defy default ver. 2.2 pokazala odličnom za lupit CM 7.1 prek toga, a uskoro i CM 9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TouchWiz tjera Android 4

Ja odnedavno imam SGS2 i taj Touchwiz mi je stvarno odlična stvar, imao sam dotel ideos u8150 koji je imao standardno android sučelje ... i ovo je za mene .. samo riječi pohvale... 

A neka dorade taj Touchwiz što je tu toliko zahtjevno?

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

ja sam tačviz maknuo prvi dan s moba jer je oduran! Nek idu u rodni kraj!

Moraš razlikovati touchwiz kao launcher od touchwiz frameworka.

Tw launcher je sranje, ali ostalo i nije baš. Evo ja sam sad na stock icsu i nabrojiti ću ti što mi fali:

- Samsungova aplikacija za kameru je miljama od Googleove

- Tw glazbeni player također puno ljepši (mada sad koristim googleov music koji mi se sviđa )

- Tv - Out ne radi bez tw frameworka

- Fm radio app (ima na marketu alternativa, ali je užasno ružno sučelje)

- Nema samsung appsa gdje ima korisnih stvari (džabe tapatalk, kies air ...)

- Kontakti, poruke itd imaju puno više opcija

- Stock dialer nema smartdial

- Ima još masu sitnica ...

EDIT: Zaboravih i najočitije:

Notification toggles

DRUGI EDIT:

Zanimljiva je njihova priča o manjku ROM memorije. Trenutno imam čisti ICS instaliran i situacija s ROMom je sljedeća:

Ukupno prostora: 1.85 GB , Dostupno: 1.48 GB

Valjda pokazuje točne podatke, nisam siguran u to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 22:47 (Dkc).
16 godina
neaktivan
TouchWiz tjera Android 4

Stock ICS ftw:)

2 0 hvala 0
18 godina
Hrco kaže...

{#}.Velik potpis.Neznam stvarno zašto guraju to smeće ot touchwiza pa stock android je puno bolji i bar netrebaš čekat 0.5 ili 1 godinu da puste updejt.

16 godina
neaktivan
TouchWiz tjera Android 4

Koje su to budale. Ne treba nam glupi TWLauncher. Ja na svom SGS i9000 imam ICS stock, i stock UI je puno bolji od ovog TW-a.

ako nekog zanima link za rom:[ROM][ICS] Onecosmic's ICS Port Android 4.0.3 RC1 - xda-developers

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice