Touch i u nas

poruka: 12
|
čitano: 1.807
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Touch i u nas".
17 godina
Touch i u nas

Mrak mobiteli.

Intel Core2Quad Q9400, Gigabyte EP45-UD3, Radeon 4870 1GB, WD Caviar Black 640GB, 2x2 GB Kingmax PC6400, Corsair VX550W, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Touch i u nas

Sve se bojim kakvu će paprenu cijenu udarit

The sands of time for me are running low
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Touch i u nas

Sviđa mi se HTC Touch pro 2 zbog toga sto ima i touch screen i querty tipkovnicu.

No za moj džep ipak nedostižno...Plač

1 0 hvala 0
18 godina
Touch i u nas

Što nitko ne spominje cijenu, po kojoj cijeni?

Inače, sve mi se čini da ću piknut Touch Pro2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Touch i u nas

Ako je suditi po prošlim modelima - 700-800 eura.

18 godina
protjeran
Touch i u nas

Ako bude iznad 750€ onda ga nabavljam u clove.co.uk. . tamo je 500€ ali ću ga ispipkati prije odluke o kupovini. Gledam između njega i Omnie Pro... mljac!

Ipak rađe bi pričekao modele sa Tegrom, Snapdragonom ili OMAP-om i WiMo7 (pred)opcijom ali to je tek krajem iduće godine stoga.. šmrc.. Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 6:18 (Mayo).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

kakva je to omnia pro? sta nije HD?

18 godina
protjeran

AKA Louvre, izlazi krajem ljeta - neznam dali je citacija od 800 mhz cpu točna (možda je i samo 667 mhz) ali mi se već sviđa.. jedino sam čuo da je ram na svega 135 mb vs 256 koji je normala kod novih HTC modela

https://www.youtube.com/watch?v=QqqMbLG-pdo&feature=channel

17 godina
Touch i u nas

Oduvijek sam htio jedan HTC i mislim da bi ovaj HTC pro 2 mogao biti taj, ali malo puno love stoga cemo cekat da malo padne cijena nigdje ni zurba.

A.D.

0 0 hvala 0
17 godina
unic0rn kaže...

Oduvijek sam htio jedan HTC i mislim da bi ovaj HTC pro 2 mogao biti taj, ali malo puno love stoga cemo cekat da malo padne cijena nigdje ni zurba.

Onda ćeš se načekat jer im cijena baš ne pada previše. Na žalost.

Intel Core2Quad Q9400, Gigabyte EP45-UD3, Radeon 4870 1GB, WD Caviar Black 640GB, 2x2 GB Kingmax PC6400, Corsair VX550W, Samsung T220
18 godina
neaktivan
Hrco kaže...
unic0rn kaže...

Onda ćeš se načekat jer im cijena baš ne pada previše. Na žalost.

pa uvjek se nađeu u oglasniku neki htc za duplo manju cjenu (i jos k tomu grancija :D)

@unicr0n ako hoces htc uzmi si Tytn2(neznam zasto,ali znam dosta ljudi koji su htjeli kupit prvo nokiu n95 8gb a onda dok su vidli tytn2 su njega kupili) je da je malo star al nije tak skup kak ostali :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 9:34 (viper).
17 godina
Touch i u nas

Da gledao sam TyTn II i dobar je slazem se, ali je problem sljedeci sto sam nedavno dobio nokiu 6500 na dar i sad nemogu biti nepristojan pa prodat i kupit HTC, steta :). Hvala na savjetu

A.D.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice