Top Gear na sudu

poruka: 60
|
čitano: 7.682
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Top Gear na sudu".
18 godina
neaktivan
Top Gear na sudu

Iskreno ide mi TG na k sa svojim kukanjem o tesli , ali ovo je pretjerano.. ja bi samo trazio da priznaju da su namjestili guranje i gotovo, a tek onda bih ih tuzio.

0 14 hvala 0
16 godina
Re: Top Gear na sudu

meni su se razvodnili u zadnje dvije sezone, ali ovo je ipak previse. svi ti specijali vise nisu specijali, stig skandal, glorificiranje ferrarija itd itd... pa sad ovo. bljeah.

17 godina
Top Gear na sudu

A oni znaju baz ismijavati svaki auto koji im dodje a nije po njihovom ukusu. Bas su cesto bezobrazni oko toga

Moj PC  
10 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Top Gear na sudu

Ništa više nije onako kao što je nekda bilo pa tako ni Top Gear.  Iako su i sami mogli znati da je cilj toj seriji nasmijati ljude i da je sva skriptirana kako bi se favorizirali neki automobili a neki ne. To je na kraju ipak serija koja niti pruža savjete niti daje ljudima ideje koje automobile da kupe, već humoristična serija sa brzima automobilima.

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

24 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Top Gear na sudu

U emisiji su rekli da su ispraznili autu baterije nakon samo 55 milja i morali ga gurati sa staze u garažu, a da tesla tvrdi da auto može prevaliti 200 milja. Ak su srali, dobro da ih se tuži, jer to je veliko sranje ak se mene pita. Električnim autima je teško i bez ovakvih sranja.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 22:49 (FLes).
Moj PC  
24 0 hvala 0
18 godina
Top Gear na sudu

Pa u novoje sezoni su hvalili škodu yeti, tako da oni pohvale i jeftinija auta, ali da su se razvodnili u zadnjih nekoliko epizoda to je... Ipak ja ne propuštam ni jednu epizodu, ja je ne gledam da mi daju neki savjet oko kupnje i sl., čisto da se nasmijem i vidim zanimljive testove automobila koje vjerojatno neću sresti na našim prometnicama.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nikad nisam uzimao tv reportaze, a ni sve sto procitam po webu/novinama zdravo za gotovo. Tako i u ovom slucaju. Top Gear obozavam, pratim svaku epizodu/sezonu. Osim toga, ekipa iz Top Geara rade odlicne emisije i nevezano za Top Gear. posebno pratim rad James Maya. Ima (meni) super dokumentaraca (James May on the moon, Toy Story, 20th century...) Interesantan je detalj zasto je dobio otkaz u Autocaru davnih dana -> http://en.wikipedia.org/wiki/James_May Iz takvih detalja se vidi da su stvarno zafrknuta ekipica. :) Nisam tip koji ima idole, ali oni su mi stvarno odlicni. Zadnjih sezonu, dvije su se razvodnili, ali jos uvijek se drze. Epizode s Teslom se zivo sjecam i nemogu rec da sam bas doslovno sve shvatio. U svakom slucaju, neznam sta su dosad cekali s tuzbom? Ekipa je ocito stvorila predrasude o elektricnim automobilima (Tesli) na temelju Top Geara. Drugi par rukava je sto se elektricni auti stvarno dugo pune, krace im traje punjenje, a jednom kad se isprazne sretno s trazenjem stanice za punjenje. :) St Top Gear je vecinom jednostavno šou, i to je to. Shvatili su da to ide i toga se drze.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 22:46 (civicar).
18 godina
neaktivan

"Pa u novoje sezoni su hvalili škodu yeti, tako da oni pohvale i jeftinija auta, ali da su se razvodnili u zadnjih nekoliko epizoda to je... Ipak ja ne propuštam ni jednu epizodu, ja je ne gledam da mi daju neki savjet oko kupnje i sl., čisto da se nasmijem i vidim zanimljive testove automobila koje vjerojatno neću sresti na našim prometnicama."

Potpis na sve ovo kaj si gore napiso :) . Slazem se od rijeci do rijeci s tobom...Od kad postoji Top Gear nisam propustio niti jednu epizodu, tako da s mojeg gledista mozda i nije fer kaj tu neke pisem jer za mene su Top Gear vrh vrhova kaj se tice takvog tipa emisije :)) . A kaj se tice Tesle...Ja mislim da je Jeremy htio najvjerovatnije rec da kad se auto ganja ko stoku da onda izdrzi 55 milja...Uglavnom kako god...Jeremy je radio i gorje stvari autima (sjetimo se Morisa Morine i klavira :) ) i pljuvao i kaj ja znam kaj sve ne...Tak da se sad Tesla neke uvrjedila, to mi je bas glupo :) . Uostalom valjda im se i sam Nikola negdi smije :)

Asus P7P55D, i5 760@ 4GHZ, Tagan BZ800, Artic Cooling Freezer 7, 2X2GB Corsair CMX4,2X1GB Corsair XMS3@1433MHz, MSI GTX 470, Creative Labs X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 22:50 (dainese46).
15 godina
neaktivan

a sto bi tek mogao reci peugeot

amerima su samo tuzbe na pameti

fajf
16 godina
Top Gear na sudu

haha sijecam se ko danas kad sam gledao video o tesli , a zakon su mi , sve emisije sam im pogledao , moze bit da su namjestali xd , ali tuzenje je pretjerano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Top Gear na sudu

Obzirom sam i sam veeeeliki fan Top Geara, želio bih se i sam malo potruditi i dati doprinosa ovoj temi.

Nisam imao do sada prilike pogledati taj članak o Tesli, ali kazao bih ovo; pitam se pri kojoj su vanjskoj temperaturi dečki vozili, obzirom niska vanjska temperatura bitno utiče na konačni radijus koji možete doseći s punjenjem. A ako su vozili tijekom jeseni ili zime????

Ovo nije lupanje na pamet, ovo je vijestica koju sam primjetio prije otprilike 15 do 20 dana u nekim auto revijama i na net-u. Osobno sumnjam da bi si dečki dozvolili bilo kakav luksuz i radili gluposti, pogotovu nakon što su probali prodati michaela Schumahera kao Stiga, ludog vozača, čisto sumnjam.

Kada smo već kod nekog dokazivanja, opće je poznat antagonizam otočana prema europljanima, posebice germany cars, ali avaj, pogledajte video na YouTube-u, Top gear Audi A8 from London to Edinburgh i nazad, kada je Audi, njemaški big car voziL Jeremy Clarkson, možda je lik iz neke lude moderne bajke, ali i ja bih volio stvarati samom sebi takvu bajku, voziš samo takve pile i još si plaćen jaaako dobro za tvoj rad, čitaj iznad svega gušt.

Ma kaj god, ljubomoran sam do daske i.

ATJ Lučko
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

haha sijecam se ko danas kad sam gledao video o tesli , a zakon su mi , sve emisije sam im pogledao , moze bit da su namjestali xd , ali tuzenje je pretjerano.

Ako su stvarno namjestili onda tuzba uopce nije pretjerana.

Jako puno ljudi gleda tu emisiju, pa im isto tako i vjeruju. Tko zna koliko ljudi je recimo odustalo od kupnje roadstera zbog te epizode.

Veliki novci su u igri..

15 godina
Top Gear na sudu

Upravo to, ako zelis gledati show gledas Top Gear.

ako hoces auto magazin emisiju onda imas Fifth Gear :)

3 0 hvala 0
18 godina
dainese46 kaže...

Potpis na sve ovo kaj si gore napiso :) . Slazem se od rijeci do rijeci s tobom...Od kad postoji Top Gear nisam propustio niti jednu epizodu, tako da s mojeg gledista mozda i nije fer kaj tu neke pisem jer za mene su Top Gear vrh vrhova kaj se tice takvog tipa emisije :)) . A kaj se tice Tesle...Ja mislim da je Jeremy htio najvjerovatnije rec da kad se auto ganja ko stoku da onda izdrzi 55 milja...Uglavnom kako god...Jeremy je radio i gorje stvari autima (sjetimo se Morisa Morine i klavira :) ) i pljuvao i kaj ja znam kaj sve ne...Tak da se sad Tesla neke uvrjedila, to mi je bas glupo :) . Uostalom valjda im se i sam Nikola negdi smije :)

@boldano

Da je Nikola ziv, auti bi se napajali bezicno, tj. primali bi el. energiju kroz zemlju i aute bi vozili besplatno, bez ogranicenja tanka. ^_^

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Top Gear na sudu

Top Gear, engleski classic.

Redom, Clarkson je engleski hmm... šovinista, ajmo reci patriota, kad se radi o njegovim suptilnim ili manje suptilnim opaskama i komentarima, koje producenti propuste ili ne cenzuriraju.

Top Gear je, u krasnom engleskom Fawlty Towers stilu, humorsiticni serijal, koji se eto, bavi automobilima. Bit je zabava a ne hard core strucno, zasnovano na tipu znanstvenih pokusa, objektivno testiranje.

Koliko vidim ova epizoda o Tesli ne odstupa previše o ostalih, mora se priznati da su osim dijela o dometu dali vecinom pohvale o vozilu. A sto se tice baterije, da su preuvelicavali, jesu sigurno, no opet kreteniziranje na pisti je zasigurno smanjilo domet od Teslinih deklariranih 200 milja mjereno u pogodnim uvjetima i pod "normalnom" voznjom. Tesla zasigurno ne laze ali neka se ne zavaravaju da cemo popusiti reklamne vrijednosti. Bar ne pod takvim opterecenjem. 

Tesla IMA pravo za tuzbu (kako ovo samo americki zvuci: March 29 Tesla sued the BBC television programme “Top Gear” for libel and malicious falsehood.) hehe. Top Gear si previse dozvoljava, ali vjerujem da sasvim svjesno ulaze u takav rizik, ipak je gledanost to zasto su tu. BBC ce rijesti tuzbu i eventualne troskove otpisati redakciji Top Gear-a kao uredski materijal, idemo dalje ;)

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 0:45 (PureEntity).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Top Gear na sudu

Ma nije uopće bit u tome jel je stvarno nestalo baterije ili nije, poanta je da bi u realnim uvjetima nestalo baterije nakon 55 milja ganjanja - čisto to make a point. A o objektivnosti govori činjenica da Clarkson često popljuje mercedesove modele u showu iako je poznat kao mercedes fan. svakom je jasno da je sve to skriptirano, al ne znači da je sve izmišljeno

http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/new_car_reviews/article7016067.ece

"That’s all fine and dandy, but what of the Sport’s emissions and claimed 211-mile range? Frequent full-throttle use and sustained high-speed driving will gobble the battery power in as little as 50 miles. More considered driving yielded a comfortable 150-mile range. But that doesn’t solve the problem of taking your Tesla to Spa or the Nürburgring for the weekend."

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 0:45 (Chronosus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Top Gear na sudu

Prva stvar uopce nije rekao da je auto ostao bez struje.

Drugo reportaza je hebena kao i velika vecina drugih.

Smiješna tužba, prije svega neutemeljena

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 1:32 (J0hnny).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

upravo sam odgleda taj prilog 12x7

realno gledajuci, 55 milja nije ni lose

prvo svako auto trosi 2-3 puta vise kad se vozi vrlo brzo

bija je test koliko superauti pređu s galonom jureci, isto u tg

enzo je imao mislim 1 mpg, a tank mu je 29 galona

a ni ostali nisu imali nesto vise, oko 3-4mpg

a drugo, u prilogu su se oba modela kvarila, sto je isto bitno

fajf
16 godina
neaktivan

Također veliki fan Top Gear-a. I sjećam se tog testa Tesle. I po meni poanta priloga nije bio domet Telse (ili općenito el. auta) nego činjenica kad završiš uživanciju moraš čekat da se napuni x sati, dok "obični" superauto samo natankaš i uživaš dalje. 

16 godina
neaktivan
Top Gear na sudu

ne znam ko njih smatra ozbiljno........mislim ekipa se više manje sprda sa svim i svakim i to rade u tipično engleskom stilu.......

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Top Gear na sudu

Jedno je kada pos{#}ru Renault ili BMW ili neku drugu firmu koja postoji već 100 godina i ima love za bacanje. Tesla tek krece u ozbiljni biznis i ima puno love uloženo i nije im do šale. Ekipa lako povjeruje da auto ne valja i ode ti milijarda dolara u vjetar, samo radi šale na TG.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

E sad malkice pretjerujes. Prvo ko normalana gleda top gear da odluci koji auto kupiti. Drugo onaj ko ima para za teslu sitnica kao sto je domet ga ne brine previse jer mu to sigurno nece biti hjedini auto.

:)
18 godina
Top Gear na sudu

Onaj ko hoće ozbiljnost u Top Gearu, treba čitati magazin ili testove na stranici. Show je čista super/hypercar zaj.ebancija. Vidi se umor i nedostatak ideja, možda promijene format, kao što su to prije uradili.

Ovo se Tesli može obiti o glavu ako ne uspiju u tužbi, jer ako ih Clarkson i ekipa uzmu na zub biće im gore nego Daciji (kad već brinu o tome šta je TG rekao za njihov roadster).

Vidjećemo u junu :D

2 0 hvala 0
17 godina

Ja osobno uopce ne sumnjam u istinitost i objektvinost Clarksonovog testa. Cak sto vise, otici cu toliko daleko i reci da jedino TG smatram posve iskrenim u testiranju automobila. Primjera radi  kada je izasao Enzo, u strucnim casopisima skoro da se nije ni pisalo o icemu drugome osim hvalospjeva o potpunom savrsenstvu . Clarkson je prvi i vjerujem jedini odmah ukazao na cinjenicu da je auto pretezak za tu klasu, da je potpuno nepregledan  i da ima ogromnu mrtvu kutcinu (sto je prilicno slikovito i demonstrirao pomocu striptizete ciji preformans je pokusao odgledati preko retrovizora) .

Kada pogledam druge auto magazine, ili nedaj boze ove nase ( zaboravio sam i kako se zovu) ispada da je svaki automobil na testu savrsen. Niti jedan ne dobije manju ocjenu od 4, odnosno svi testovi su bezobrazno neskrivene reklame testiranog automobila. Bljuv!

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 10:33 (syncmaster245b).
18 godina
neaktivan

I u fift gearu solidno ispljuvaju aute.

17 godina
logic kaže...

I u fift gearu solidno ispljuvaju aute.

Tiff to odradi preprofesionalno, odnosno nije blentavac kao ova trojica, zbog cega ih uostalomo i volimo gledati.

18 godina
neaktivan

Top gear je bezveze iskreno receno. Kako sam dugo radio u auto industriji vise me zanima tiff i ekipa nego ova zaj.....a.

18 godina

Šta su samo uradili u epizodi u Albaniji, jer im iz Bentleyja nisu htjeli dati auto {#}

18 godina
Top Gear na sudu

Da li je Tiff još u Fifth Gearu? Ili nije više? Jer sam čitao da su se mijenjali neki likovi između Top i Fifth Geara. Čak mislim da je bila riječ da je novi Stig sada Tiff.

Inače obožavam Top Gear, samo je zayebancija, ništa kod njih ne treba gledati ozbiljno, osim možda Power Lapsa.

Ono u Albaniji je bila ludnica, Bentley je bio najjači auto ikada hehe!

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Da li je Tiff još u Fifth Gearu? Ili nije više? Jer sam čitao da su se mijenjali neki likovi između Top i Fifth Geara. Čak mislim da je bila riječ da je novi Stig sada Tiff.

Inače obožavam Top Gear, samo je zayebancija, ništa kod njih ne treba gledati ozbiljno, osim možda Power Lapsa.

Ono u Albaniji je bila ludnica, Bentley je bio najjači auto ikada hehe!

Koliko znam, Tiff im je samo provozao Ariela V8 umjesto Maya, iako Clarksonov test mi je bolji

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 11:02 (syncmaster245b).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice