Tipkovnica od drveta

poruka: 61
|
čitano: 8.114
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tipkovnica od drveta".
13 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

bs^2

GoogleSearch Is Your Friend
Moj PC  
2 11 hvala 0
13 godina
protjeran
Tipkovnica od drveta

Sviđa mi se ovaj proizvod. Ne znam što domaći stolari čekaju, neka se uhvate u koštac s izazvom, te neka Internet raji ponudi svojih ruku djelo.Uz malo sreće i puno ljubavi, mogli bi postati brend...

Drvo daje jedan poseban osjećaj opipa kada se dodiruje i rukuje sa njim.Potpuno drugačiji od diranje plastitke, metala ili sličnih materijala. Nije isto imati drvenu dršku na nožu ili gunu,umjesto na primjer polimer. Druga je stvar što možda u ovom mom navedenom slučaju drvo nije uvijek idealni materijal za upotrebu, ali za tipkovinicu, palac gore.

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
Moj PC  
5 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Tipkovnica od drveta

No samo sam čekao ovakvu nebuloznu ideju.naravno,korisnici plastičnih i alu tipkovnica,su sada DEMODE,i valja što prije trčati i nabaviti SVOJ primjerak drvene tipkovnice..Osječaj koji će vas prožeti korištenjem i TEŠKIM radom na

njoj,blagoslovit će vas neponovljivim osjećajem..

Evo,idem odmah trkom u smeće baciti svoju neuglednu i demode DASKEYBOARD,koju sam bajdevej platio 150 Ojra,pa idem kupiti drvenu daščaru,sa laserom ugraviranim potpisom,dsa ponovno budem COOL i IN...

Napomena..pitanje grijanja za zimu sam rješio sa 150 Ojra za 5 metara drva,još slijedi 5 metara..

Da me moji vide da plaćam 150 Ojra45 cm daske od javora ili oraha,čudno bi me pogledali i zabrinuli se..{#}

10 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

ovo baš i nije praktično, drvo oče upijat prljavštinu

pero_HR
Moj PC  
15 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Tipkovnica od drveta

jasna stvar,da ne spominjem znoj,a od soli u znoju,vremenom ima da se uhvati neka krama na tipkama..

zagriženi,nek sad ne počnu o lakiranju tipkovnice..{#}

14 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

ovako nešto moguće je samo pomoću laserski navođenog CNC stroja, lakiranje je pod obavezno jer inače sva moguća prljavština i bakterije budu u drvetu....a onda tako nešto nebi koštalo 50 kn nego 5000 i čemo onda sve to???

opet neki trendi fensi šmensi gađet...{#}

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

Kako bi se nosila s udarcima što ih svakodnevno prima 6GV2

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

meni bas lipo izgleda,a i dobro bi posluzila kad dodje zima da je bacim u kamin :)

♣ ♥ ♦ ♠
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 22:10 (njuskalo1983).
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Tipkovnica od drveta

Ma pomodno preseravanje..sve pokušavaju svesti pod Pomodnost,da bi mogli iskamčiti veće pare..

0 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

Da budemo jasni tipkovnica jako lijepo izgleda ali praktićno  i lijepo nije isto.

pero_HR
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tipkovnica od drveta

Moja DK tipkovnica je ružna kao sam vrag..asketska i mračna-meni u kuckanju potpuno nebitno..

0 1 hvala 0
18 godina
Tipkovnica od drveta

Dobrom završnom obradom ova tipkovnica može ostati podjednako čista kao i neka plastična. Moj problem sa ovom konkretnom tipkovnicom jest debljina :) imati drvenu tipkovnicu, zašto ne... ali od sandalovine. Pa nek i lijepo miriši.

No ne bih ni u ludilu dao 150 dolara (ojra) za nju. Do 400 kuna.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Re: Tipkovnica od drveta
redneck kaže...

Evo,idem odmah trkom u smeće baciti svoju neuglednu i demode DASKEYBOARD,koju sam bajdevej platio 150 Ojra,pa idem kupiti drvenu daščaru,sa laserom ugraviranim potpisom,dsa ponovno budem COOL i IN...

Ja se više čudim kad ljudi daju 150€ za ružnu plastičnu tipkovnicu čija je tehnolgija nakon 20 godina opet "COOL i IN" nego za 'vako nešto iz članka. {#}

Welcome my son...
13 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
redneck kaže...

Ja se više čudim kad ljudi daju 150€ za ružnu plastičnu tipkovnicu čija je tehnolgija nakon 20 godina opet "COOL i IN" nego za 'vako nešto iz članka. {#}

Pa,tajna je u tome,da bih bio retard da sam te pare bacio na tipkovnicu samo zato jer je lijepa..Ovako 150 Ojra sam isključivo dao za Ružnu,jer sam se fokusirao na kvalitetu izrade i što bolji osjećaj pod prstima..

Tipkovnica je INPUT DEVICE,i kao takva,bitno mi je da kvalitetno radi svoj posao,a meni da je što udobnije sa njom,nego,da brinem oko preseravanja,od kojeg je materijala napravljena,ili koje je boje..

Jel sad jasnije??{#}

Znao sam da je modnim mačkićima uzalud objašnjavati..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 23:36 (redneck).
18 godina
redneck kaže...

Jel sad jasnije??{#}

Nije ni bilo nejasnoća. {#}

Welcome my son...
13 godina
protjeran
Tipkovnica od drveta

dobro..{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Tipkovnica od drveta

A jel se zna koje prekidace koristi, il je unutra blesavi silikonski pad.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

Mhgh, nije potrebno pljuckanje, ovo (n)i nije za nas, neg za modno (pretjerano) osvještene ljude iz zemalja s puno jačim standardom od naše mlade unijske zvijezde, ljude kojima nije zamislivo da neki uporabni predmet bude samo uporabni predmet.

Tako da u tom svijetlu gledano, sama ideja je zgodna i osjet pravog drveta pod prstima bi mogao biti čist ugodan.

Druga stvar je što bi to izdržalo možda jednu sezonu, a onda, pogotovo u klimi našeg jadrana, bi tipkovnica postala neupotrebljiva, jer bi se drvo raširilo/propalo/ofucalo..

You are in a dark musty temple. The shadows seem to play tricks with your eyes and you can hear the faint sound of movement.

0 0 hvala 0
16 godina
Tipkovnica od drveta

Dodam jos 50 ojra i kupim pristojnu graficku koja ce sluzit puno bolje neg ovaj fensi smensi drveni s**t.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

a može poslužiti i za potpalu roštilja u kišnim danima. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Tipkovnica od drveta

cujte ljudi svaka roba ima svog kupca, a to sto mi neznamo nac kupca to je nas problem. evo mi bi mogli radit takve tipkovnice od masline ili cempresa i prodavat bogatim seicima za jos vece pare, ukrasenu sa swarowski kristalima i zlatom utisnute oznake. poduzetni u akciju, sta se ceka))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
redneck kaže...

Pa,tajna je u tome,da bih bio retard da sam te pare bacio na tipkovnicu samo zato jer je lijepa..Ovako 150 Ojra sam isključivo dao za Ružnu,jer sam se fokusirao na kvalitetu izrade i što bolji osjećaj pod prstima..

Tipkovnica je INPUT DEVICE,i kao takva,bitno mi je da kvalitetno radi svoj posao,a meni da je što udobnije sa njom,nego,da brinem oko preseravanja,od kojeg je materijala napravljena,ili koje je boje..

Jel sad jasnije??{#}

Ovoj tipkovnici je jedina svrha da bude drugačija od drugih. Da odma upadne u oči. Kao takvu, neće ju koristiti gameri ili zahtjevni korisnici, već na nekim prezentacijama, izložbama i sl. na kojima je cilj biti zapažen od potencijalnih klijenata.

Znači za reklamu i ništa više.

Ne kužim što si se odma uvatio pljuvati po istoj.  

14 godina
odjavljen
Tipkovnica od drveta

Upravo su ovakvi negativni komentari razlog zbog kojega nam je država u qrcu-što god je nova ideja-pljuc, hrač, spljut.

Pa vi tipkajte takve gluposti na svojim plastičnim tipkovnicama za koje ste peglali kartice dok ta firma vani bere lovu.

Balkane, Balkane moooj...

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
7 2 hvala 1
14 godina
Tipkovnica od drveta

Treba provjeriti jel se kalemljenjem moze kasnije tipkovnica unaprijediti u recimo gamming tip?{#}

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

a je l ima kakva od sira? one heavy metal isto nisu loše ali sir je sir. {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Upravo su ovakvi negativni komentari razlog zbog kojega nam je država u qrcu-što god je nova ideja-pljuc, hrač, spljut.

Pa vi tipkajte takve gluposti na svojim plastičnim tipkovnicama za koje ste peglali kartice dok ta firma vani bere lovu.

Balkane, Balkane moooj...

joj daj ne davi više...ako ti misliš da ti je to put do zarade kao i Larryu sa goglee ili  onom ljigavcu sa fesjom onda ti kreni! 

inače kao što svi racionalno i smireno govore - gađet sa wow efekat - niš drugo.

13 godina
neaktivan
Bakaluar kaže...
redneck kaže...

Jel sad jasnije??{#}

Ovoj tipkovnici je jedina svrha da bude drugačija od drugih. Da odma upadne u oči. Kao takvu, neće ju koristiti gameri ili zahtjevni korisnici, već na nekim prezentacijama, izložbama i sl. na kojima je cilj biti zapažen od potencijalnih klijenata.

Znači za reklamu i ništa više.

Ne kužim što si se odma uvatio pljuvati po istoj.  

danas ima more raznih završnih obrada pa tako i plastična može izgledat ko od drva il karbona il brušenog alumijina i šta ja znam...efekat isti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 19:19 (zlatkor).
14 godina
odjavljen
zlatkor kaže...

joj daj ne davi više...ako ti misliš da ti je to put do zarade kao i Larryu sa goglee ili  onom ljigavcu sa fesjom onda ti kreni! 

inače kao što svi racionalno i smireno govore - gađet sa wow efekat - niš drugo.

Upravo o tome pričam-takvi kao ti su popljuvali svaku pametnu osobu na koju naišli-i kada ljudi bježe van zbog takvih onda se kmeči na sve strane: Moja plaća! Moram dizat kredit! Jao,pomagajte! Daj socijalu!

Nitko neće ostati i zarađivati u privatnom sektoru u ovoj močvari-kada privatni sektor ode kvragu državni će se srušiti kao kula od karata.

Nauči što znači dodatna vrijednost nekog proizvoda.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
12 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

Bude to i više od 150 ojra.. i duplo više :)

Treba kvalitetno drvom ne kakva bukva i hrast nego lagano i kvalitetno drvo poput jele, tise ili sibirskog ariša, pa to treba fino srezati, pa onda pustiti 2 mjesca drvo da se suši na suncu, jer se bude kasnije u sobi na 20-25 stupnjeva raširilo pa bi tipke zapinjale. Onda grubo, pa fino oblanje, pa onda opet sušenje 2 tjedna, pa opet ponoviti fino oblanje. Nakon toga izrezivanje ornamenata i detalja (ovdje se dokazuju pravi majstori i to naravno debelo naplaćuju), pa sklapanje. Onda farbanje prvi puta, sušenje 2 dana, pa farbanje drugi puta, sušenje 2 dana, onda premaz lakom - sušenje, premaz protiv bakterija i fungicida (zbog svega i svačega na prstima) koji se mora za najbolju zaštitu i higijenu obnavljati svakih 9-10 mjeseci jer se svakodnevno koristi i postepeno troši...

E kad sve bude gotovo, onda dođe majstor i da račun za materijal i ruke pa padneš na guzicu.

Drvenu kramu koja bi se masovno proizvodila ne dolazi u obzir zbog kvalitete i trajnosti, prešana gruba piljevina i šperploča, kakve OSB ploče ne računam kao drvo.

Ne loša ideja za kakve (dobrostojeće) entuzijaste, za ostatak populacije i dalje plastika/silikon i aluminij...

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tipkovnica od drveta

Lijepo da, praktično vjerojatno ne.

Da, u appleu su uspjeli izraditi veoma oku ugodnu tipkovnicu, ali zbog plitkog hoda veoma neugodnu za korištenje. Drvo kao materijal samo donosi još više problema u cijelu stvar. Praktičnost i lijep izgled često ne idu ruku pod ruku.

What Andy giveth, Bill taketh away.

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice