Thuban za overclockere

poruka: 38
|
čitano: 4.341
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Thuban za overclockere".
16 godina
neaktivan
RE: Thuban za overclockere
athlon64 kaže...

lol ja se mislim dali da ga stavim u novu konfiguraciju koju slazem u 6. mjesec, mislim se izmedu nega i 930, zato meni cijena puno znaci, uostalom totalno je besmisleno usporedivat procesore koji nisu u istom cijenovnog rangu, cak i da je ovaj phenom 6 duplo losij od i7 980 opet je isplativ radi cijene lol.

Znači hoćeš da kažeš da sve što Bug radi nema smisla??? Koliko ja znam oni na hard testu usporedjuju produkte koji su u različitim cjenovnim rangovima, jer uvijek ima onih entuzijasta koji žele samo najbolje bez obzira na cijenu. Ispravi me ako sam u krivu.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
Hyperion kaže...

Hebiga bio je Phenom II x4 i na većoj frekvi -> 7127MHz

Nažalost i7 920 ga je dostigao -> 7161MHz

Najveći rekord drži celeron (LOL) -> 8200MHz

Da celeron kad je jednojezgreni, a dalje ovi dva goru su 4 jezgrena, a Thuban za OC su osam jezgreni...pa si malo razmisli...

da, razmisli si malo ( 8?)...Smijeh

CROTEAM RULE'S Kupujem Core 2 Duo E 6xxx koji imaju 4 MB cachea
16 godina
odjavljen
Plahi kaže...
bobica257 kaže...
Hyperion kaže...

Da celeron kad je jednojezgreni, a dalje ovi dva goru su 4 jezgrena, a Thuban za OC su osam jezgreni...pa si malo razmisli...

E mogu se zakuniti da sam procitao 8 jezgri, jer kao na x6 plus dodatne dvije jezgre...

Ispricavam se...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
Plahi kaže...
bobica257 kaže...
Hyperion kaže...

E mogu se zakuniti da sam procitao 8 jezgri, jer kao na x6 plus dodatne dvije jezgre...

Ispricavam se...

DA, X6(zarez!),+dodatne dvije jezgre. Nema veze, i ja markiram jezike, ali ne toliko često.....heheheh

CROTEAM RULE'S Kupujem Core 2 Duo E 6xxx koji imaju 4 MB cachea
16 godina

lol Takavih entuzijasta je 10% svima ostalima je cijena sve, osim toga usporedivanje proizvoda od 7000kn i 3000kn zvuci toliko glupo da se ja nemogu nacudit tome sto ti govoris hahahahaha

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

lol Takavih entuzijasta je 10% svima ostalima je cijena sve, osim toga usporedivanje proizvoda od 7000kn i 3000kn zvuci toliko glupo da se ja nemogu nacudit tome sto ti govoris hahahahaha

Ipak ih ima...

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
16 godina

okej, neka naprave test za te entuzijaste ali bude li amd duplo losij opet je isplatljivij LOL.

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
mile_st kaže...

koja procesorčina!!! možeš vrtit zahtjevnu igru i baviti se obradom videa istovremenoNamigiva...samo što to običnom puku još ne treba...do izlaska crysis 4Osmijeh

Je kak da ne bi još malo sutra, to bi mozda islo da imas najbrzi SSD na kompu i još u Raid ali ak imas obican disk nema šanse jer se zna da je on ipak daleko najsporija komponenta na kompu. Badave ti proc ko slon jak ak ti je jedna karika brutalno sporija od ostalih komponenti a to obican mehanicki disk baš i je.NevinašceCool

evo malo kasnim...kad bi ima 2 mehanička diska..na jednom igra a na drugom video onda bi to išlo...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice