Telefoniranje iz Gmaila

poruka: 11
|
čitano: 2.588
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Telefoniranje iz Gmaila".
17 godina
protjeran
Telefoniranje iz Gmaila
velicanstveno...
do sad je postojao pc2pc, a sada i ovo,,,, skype, polako te appsi u oblacima gaze :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Telefoniranje iz Gmaila

https://www.google.com/voice/b/0/rates#C

ZA Hrvašku je 0.04 i 0.18 centa u minut.   To znači da ću plaćati minutu razgovora jednu kunu za mobitel. A za fiksni broj nemam pojma - 1 kunu na sat ?

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Telefoniranje iz Gmaila

Valjda 22 lipe po minuti :)

Što za zvanje iz Amerike nije uopće loše.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Telefoniranje iz Gmaila

Jezus... ovo se zove dominacija nad telekomunikacijama. Jos malo pa google tv i to je to.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Telefoniranje iz Gmaila

Google Voice is not available in your country.
Thanks for visiting Google Voice. We're not yet open for users outside the US, but are planning to expand our service to additional countries in the future.
Šteta. Taman sam htio nazvati rodicu u Kanadu. :)
Blokiranje nije po odredišnoj zemlji, već po zemlji konektovanja na gmail.
Prvo, nije fer. Drugo, i kada puste ex-Yu zemlje hoće li naplaćivati pozive u Ameriku?
Treće, dobri stary Skype :) I mamu sam naučio da ga koristi pa neka zove po Kanadi koliko želi... :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Telefoniranje iz Gmaila
tnakir kaže...

Jezus... ovo se zove dominacija nad telekomunikacijama. Jos malo pa google tv i to je to.

google TV bi bio obsolate i projekt osudjen na nista,,,, klasicna TV industrija je pred kolapsom, buducnost je interaktivni tv...

moderne tv kanale zamisli kao joost, youtube... ti biras kada i sto a kanal samo distribuira tematski materijal...

17 godina
protjeran
gigadux kaže...

Google Voice is not available in your country.
Thanks for visiting Google Voice. We're not yet open for users outside the US, but are planning to expand our service to additional countries in the future.
Šteta. Taman sam htio nazvati rodicu u Kanadu. :)
Blokiranje nije po odredišnoj zemlji, već po zemlji konektovanja na gmail.
Prvo, nije fer. Drugo, i kada puste ex-Yu zemlje hoće li naplaćivati pozive u Ameriku?
Treće, dobri stary Skype :) I mamu sam naučio da ga koristi pa neka zove po Kanadi koliko želi... :D

Skype koristimo svi... ali iskreno... gadi mi se njihova politika razvoja klijenta i zbog nje su osudjeni na anihilaciju od strane konkurencije... naravno, ak se ne opamete i zaposle nekolko vrsnih inzenjera :)

18 godina
TranceMight kaže...
tnakir kaže...

google TV bi bio obsolate i projekt osudjen na nista,,,, klasicna TV industrija je pred kolapsom, buducnost je interaktivni tv...

moderne tv kanale zamisli kao joost, youtube... ti biras kada i sto a kanal samo distribuira tematski materijal...

Pa to google i misli napravit. Imaju dobre predispozicije (Youtube) :)

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
Telefoniranje iz Gmaila

Google mi se gadi sa ovim svim svojim "dodacima". Gmail,TV,gOS,sad i telefoniranje i još neznam kakva s*****. Prije su samo bili dobra stara tražilica a uskoro ćemo imati Google WC. Viče

Ne treba mi potpis!

3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Google mi se gadi sa ovim svim svojim "dodacima". Gmail,TV,gOS,sad i telefoniranje i još neznam kakva s*****. Prije su samo bili dobra stara tražilica a uskoro ćemo imati Google WC.Viče

I odmah ti napravi dijetni plan in plan za teretanu.

18 godina
lzgr kaže...

Google mi se gadi sa ovim svim svojim "dodacima". Gmail,TV,gOS,sad i telefoniranje i još neznam kakva s*****. Prije su samo bili dobra stara tražilica a uskoro ćemo imati Google WC. Viče

Da, bolje je plaćati t-comu ~2 kn/min.

npr. ... T-com hrvatska 3in1 usluga (telefon + impulsi/najsporiji flat Internet/tv) = ~70€ (prosječna plaća 700€)

T-com njemačka 3in1 usluga (flat telefon/najbrži flat Internet/tv) =~30€ (prosječna plaća 3000€)

I zamisli da dođe google i ponudi 3in1 za 20€ u hrvatskoj.... stvarno užasno

Aj živio!

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice