do sad je postojao pc2pc, a sada i ovo,,,, skype, polako te appsi u oblacima gaze :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
do sad je postojao pc2pc, a sada i ovo,,,, skype, polako te appsi u oblacima gaze :)
https://www.google.com/voice/b/0/rates#C
ZA Hrvašku je 0.04 i 0.18 centa u minut. To znači da ću plaćati minutu razgovora jednu kunu za mobitel. A za fiksni broj nemam pojma - 1 kunu na sat ?
Valjda 22 lipe po minuti :)
Što za zvanje iz Amerike nije uopće loše.
Jezus... ovo se zove dominacija nad telekomunikacijama. Jos malo pa google tv i to je to.
Google Voice is not available in your country.
Thanks for visiting Google Voice. We're not yet open for users outside the US, but are planning to expand our service to additional countries in the future.
Šteta. Taman sam htio nazvati rodicu u Kanadu. :)
Blokiranje nije po odredišnoj zemlji, već po zemlji konektovanja na gmail.
Prvo, nije fer. Drugo, i kada puste ex-Yu zemlje hoće li naplaćivati pozive u Ameriku?
Treće, dobri stary Skype :) I mamu sam naučio da ga koristi pa neka zove po Kanadi koliko želi... :D
Jezus... ovo se zove dominacija nad telekomunikacijama. Jos malo pa google tv i to je to.
google TV bi bio obsolate i projekt osudjen na nista,,,, klasicna TV industrija je pred kolapsom, buducnost je interaktivni tv...
moderne tv kanale zamisli kao joost, youtube... ti biras kada i sto a kanal samo distribuira tematski materijal...
Google Voice is not available in your country.
Thanks for visiting Google Voice. We're not yet open for users outside the US, but are planning to expand our service to additional countries in the future.
Šteta. Taman sam htio nazvati rodicu u Kanadu. :)
Blokiranje nije po odredišnoj zemlji, već po zemlji konektovanja na gmail.
Prvo, nije fer. Drugo, i kada puste ex-Yu zemlje hoće li naplaćivati pozive u Ameriku?
Treće, dobri stary Skype :) I mamu sam naučio da ga koristi pa neka zove po Kanadi koliko želi... :D
Skype koristimo svi... ali iskreno... gadi mi se njihova politika razvoja klijenta i zbog nje su osudjeni na anihilaciju od strane konkurencije... naravno, ak se ne opamete i zaposle nekolko vrsnih inzenjera :)
google TV bi bio obsolate i projekt osudjen na nista,,,, klasicna TV industrija je pred kolapsom, buducnost je interaktivni tv...
moderne tv kanale zamisli kao joost, youtube... ti biras kada i sto a kanal samo distribuira tematski materijal...
Pa to google i misli napravit. Imaju dobre predispozicije (Youtube) :)
Google mi se gadi sa ovim svim svojim "dodacima". Gmail,TV,gOS,sad i telefoniranje i još neznam kakva s*****. Prije su samo bili dobra stara tražilica a uskoro ćemo imati Google WC. 
Google mi se gadi sa ovim svim svojim "dodacima". Gmail,TV,gOS,sad i telefoniranje i još neznam kakva s*****. Prije su samo bili dobra stara tražilica a uskoro ćemo imati Google WC.
I odmah ti napravi dijetni plan in plan za teretanu.
Da, bolje je plaćati t-comu ~2 kn/min.
npr. ... T-com hrvatska 3in1 usluga (telefon + impulsi/najsporiji flat Internet/tv) = ~70€ (prosječna plaća 700€)
T-com njemačka 3in1 usluga (flat telefon/najbrži flat Internet/tv) =~30€ (prosječna plaća 3000€)
I zamisli da dođe google i ponudi 3in1 za 20€ u hrvatskoj.... stvarno užasno
Aj živio!