Jel to za pretplatnike i za bonaše ili samo za pretplatnike?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel to za pretplatnike i za bonaše ili samo za pretplatnike?
Mislim da je to samo za pretplatnike, ali i korisnici bonova po novom mogu birati koliko minuta/SMS-ova te GB žele.
Može li mi netko objasniti što je danas povoljno? Nude mobitel za 1kn, plaćaš ga na rate mjesecima i još te oderu na pretplati ili na bonovima...nego što nego je povoljno......za NJIH.
Sviđa mi se taj novi portal. Samo me zanima kako da u tarifu ubacim samo net. SMS i pozivi mi ne trebaju, što da ih plaćam onda?
Sviđa mi se taj novi portal. Samo me zanima kako da u tarifu ubacim samo net. SMS i pozivi mi ne trebaju, što da ih plaćam onda?
Imaju neke podatkovne pakete za bonaše, ali možda ti je bolje plaćati i pozive i SMS.
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/usluge/podatkovni-paketi-za-bonase/v41/
Bilo bi super, ali su im ovi rasponi paketa za surfanje za tuki. Meni recimo 0,5 na knap, 3 GB previše. Više od toga da ne govorimo. Po meni fali paket od 1 i 2 GB. A tko im i zašto uzima 10 giga ne mogu ni zamislit. U doba kad svatko doma, kod frenda i bake ima wifi.
Sezone.. vise se uspara ako surfas nego u bircu na plazi
Bolje da ja ostanem na Promo Smartu
Ima li u HR ijedna tarifa za neograniceni internet na bonove osim t-mobile.
Pogledaj si na linku http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/tarife/uz-pretplatu/ .
Odaberi tarifu Tolko kolko (20kn za razgovore i SMS - to je minimum) i za internet uzmi 3, 6 ili 10GB. Ispod toga (na dnu stranice) ti bude onda sve skupa zbrojeno i prikazano sto imas u tarifi i za koju cijenu.
Jeli to misliš na onu opciju od 24 sata ili ima nešto drugo od npr. mjesec dana? Ako ima može link?
A mene zanima sto se krije iza " jedinica" znaci 1000 jedinica , dali su to minute pa su sad kao samo naziv promjenili ili se nesto drugo krije iza tih " jedinica" ??
A mene zanima sto se krije iza " jedinica" znaci 1000 jedinica , dali su to minute pa su sad kao samo naziv promjenili ili se nesto drugo krije iza tih " jedinica" ??
Jedinice su minute i/ili SMS.
mislim da je 1 jedinica = 1 min razgovora ili 1 poruka ili 1 MB prometa, pa sam slažeš na kaj ćeš jedinice utrošiti.
Opet ovi iz dojče telekoma, i mlađeg mu brace osterejhiša. Kao oni imaju neograničeni internet promet. Jedino ga ima Tele2. Dnevni mobilni internet. Mjesec dana, svaki dan, ili 3 ili 10 GB podatkovnog prometa. Svaki dan, mjesec dana, 3 GB interneta za 149 kuna. Svaki dan, mjesec dana, 10 GB interneta za 199 kuna.
爪ลłσ
Jeli to misliš na onu opciju od 24 sata ili ima nešto drugo od npr. mjesec dana? Ako ima može link?
https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia
http://www.vipnet.hr/tourist-offer/en
Ovo vrijedi samo ljeti pošto vidim da se spominju turisti? Nije da ima neko ograničenje prometa na ovome? Tipa možeš imati promet od 50/100 GB (samo primjer)u tih tjedan dana po punoj brzini?
Pitam jer trenutno imam vip mobilni internet 25 GB + noćna opcija što mi je trenutno najisplativije jer tu noćnu opciju koristim za neki download ili yt, a za ostalo mi je 25 GB sasvim dovoljno. Ali naravno, uvijek se interesiram ako ima nešto približno isplativo što do sada nisam našao... Vidio sam onu opciju od t-mobile 10 tj. 15 kn dnevno flat ovisno o brzini, ali to mi je malo preskupo.
Ovo vrijedi samo ljeti pošto vidim da se spominju turisti? Nije da ima neko ograničenje prometa na ovome? Tipa možeš imati promet od 50/100 GB (samo primjer)u tih tjedan dana po punoj brzini?
Pitam jer trenutno imam vip mobilni internet 25 GB + noćna opcija što mi je trenutno najisplativije jer tu noćnu opciju koristim za neki download ili yt, a za ostalo mi je 25 GB sasvim dovoljno. Ali naravno, uvijek se interesiram ako ima nešto približno isplativo što do sada nisam našao... Vidio sam onu opciju od t-mobile 10 tj. 15 kn dnevno flat ovisno o brzini, ali to mi je malo preskupo.
Nisam siguran za vip, ali ne spominju nigdje fair use. Za T-mobile tarifa vrijedi tijekom cijele godine i nema nikakvih ogranicanje ni podataka ni tethering. Dosada sam koristio 24h opciju 4G dan, ali trebam probati ovu tjednu opciju da vdiim da li radi na staroj kartici posto je malo jeftinija i manji je hassle.
Voda tece a vrijeme prolazi ...
da bi na mobitelu pogledao epizodu Bug Tv Show u HD ode ti jedan gb sam na to.
Po meni kvalitetni video je najveći potrošač interneta...
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.