Joj, šta čeka ovaj t-com više? :) Dobivaju takvu konkurenciju a oni ne poduzimaju ništa :s
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bit će s vremenom. Još će malo pričekat da uberu što se ubrat da a onda će morati spustiti cijene.
Uvijek je tako, kada netko spusti drugi, uglavnom oni najveći čekaju pa dok ide, ide.
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Ne pišem SMSove otkad sam skužio da me koštaju više nego da zovem unutar iste mreže.
Ma kaj kad nece uvesti internet preko moba. Ja bih preso kod njih odmah, ali ovako sam ovisan o vipu.
Tko god nije koristio tele 2 stvarno ne zna za sve pogodnosti koje pruža ta mreža, ali naravno o tome niste prethodno informirani, već saznate kada postane kasno, tj. tek kada sami kupite mob. uređaj na tele2 mreži. Sustav, tj. mreža stalno pada, ponekad to traje i do 12 sati bez prekida, tako da u tom vremenu nemožete nikome poslati poruku, niti ikoga nazvati, a također ni vas nitko ne može kontaktirati, pa stoga ne daj Bože da vam nešto hitno treba ili da vas netko hitno treba.
Danas je svim tele2 korisnicima stigla obavijest o ocjenjivanju tele2 usluga, odgovor na tu poruku je navodno trebao biti besplatan, ali ukoliko bi bio po njihovoj volji, tj. samo ako biste ih ocijenili ocjenom 10, tj. kao mrežu koju biste preporučili svojim prijateljima, a ukoliko bi ocjena bila 0 tada bi se radilo o poruci čiji sadržaj ne bi bio prepoznat i koja bi se naplatila, ili ju ne biste mogli poslati.
Stoga eto odgovora na pitanje zašto su tele2 uređaji među jeftinijima u ponudi, tajna se krije u neispunjenju glavne usluge koju bi svaka mreža trebala moći obavljati ili bi se u protivnom trebala maknuti sa tržišta, a to je mogućnost prosljeđivanja informacija, tj. poruka i poziva.
Zašto nas nisu upozorili na tako velik nedostatak, zašto u svim tim silnim reklama koje se stalno vrte na rtl-u nisu ubacili i informaciju da im mreža tj. sustav stalno pada......????stoga mogu jedino ustvrditi da se ovdje radi o jednoj velikoj prijevari, a svi znamo da nešto sklopljeno prijevarom nije valjano i uzrokuje ništavost ugovora, , ali očito to kod njih ne postoji, kao ni naknada za sve njihove laži, izgleda da njihovi pravilnici i ugovori idu protivno svim drugim odredbama, a nitko im nemože ništa....!!
Ja koristim TELE2 od kad su došli u Hrvatsku i nikada do sada nisam imao nikakvih problema.
Poznajem dosta ljudi koji koriste TELE2 i nitko se ništa ne žali, već su zadovoljniji nego kad
su bili na VIP-u ili T-mobilu. Imaju manje račune i do 50%. Zato "ŽIVIO TELE2".
Iskreno kolega neznam gdje ti živiš, ali ja u Slavoniji u blizini drave, no granica s Mađarskom imam jako dobar signal. A u Varaždinu je pun do kraja i nisam, stvarno nisam imao problem s signalom, osim neznam na mjestima koja su stvarno Bogu iza nogu, kako bi neki rekli......
No uglavnom ja sam jako zadovoljan njihovom uslugom
Ala ja u Bihacu u BiH zivim pa imam tele2 signal i koristim tele2...Jeftinije mi slati sms sa hrvatskog broja na bosanski nego sa bosanskog na bosanski...mos mislit...
To tješiš sebe što su te drugi operateri uvukli u svoju mrežu sisanja krvi ?
Korisnik sam Tele2 mreže već godinama, i NIKAD nisam ima ni NAJMANJEG problema.
Ne znam koji je caky-jev motiv, ali je prilično velik. Lik se učlanio i napisao ogromni post koji bi mogao biti procitan na sudu. Stvarno si dao truda.
BTW Tele2 car... zovem koga hocu, zovem kada hocu.
Imam pretplatu kod njih već preko 2 godine i zadnjih godinu i pol mreža nije pala niti jednom. Popravlja se stanje, pokrivenost raste, a cijene još padaju.
Cijela familija je lagano prešla na T2 s 098, a i sve više kolega.
Ne znam na kakav internet preko moba mislite, ali moguć je, kao i MMS, jer GPRS mreža radi. 3G nisam imao prilike isprobati pa ne bih znao reći, ali često upalim Operu Mini na mobu kad mi je dosadno.
1. Za pretplatnike je normalno bolja usluga i instantno otklanjanje pogrešaka na sustavu, budući da su oni redovni platiše
2. završiti na sudu....hm...pa to već malo teže, ovdje svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje...što smatram da nije kažnjivo...pogotovo ako je ispravno...
pa drago mi je čuti da ima i onih koji su zadovoljni...
a sustav uglavnom pada u večernjim satima..tako da vi možda tada već i spavate...pa niste ni svjesni..
victory200
1. Za pretplatnike je normalno bolja usluga i instantno otklanjanje pogrešaka na sustavu, budući da su oni redovni platiše
2. završiti na sudu....hm...pa to već malo teže, ovdje svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje...što smatram da nije kažnjivo...pogotovo ako je ispravno...
pa drago mi je čuti da ima i onih koji su zadovoljni...
a sustav uglavnom pada u večernjim satima..tako da vi možda tada već i spavate...pa niste ni svjesni..
victory200
victory200
Ne znam tko tebe plaća da ovakve nebuloze lupaš. Ne samo da nije istina, već nema niti smisla. Malo zdrave logike, otkad to pretplatnici i prepaid korisnici imaju dvije odvojene mreže?
Otkada sustavi padaju u vrijeme najmanje opterećenosti?
Nisam niti rekla da imamo odvojene mreže, pa to onda tek ne bi imalo logike....
da....plaćaju me milijune...
pa razmisli malo svojom logikom....nazovi operatera-u slučaju da se radi o padu sustava...-pa vidi kakav je postupak u tom slučaju...., a kakav je u slučaju da nisi pretplatnik...
I ja osobno koristim tele 2...
I ne odgovaram vas ostale da ga ne koristite, samo sam htjela reći da ja imam jako velikih problema sa padom sustava iako sam u gradu.., a bila bih najsretnija da se to ne događa i da i ja imam signal 24 sata dnevno kao i vi ostali koji to tvrdite..
Ionako nema puno koristi od silne rasprave, jednostavno ću se prebaciti na drugu mrežu i problem riješen, ali mislila sam da još ljudi ima problema sa tele 2, al se izgleda očito varam..
victory200