Izgleda dobro.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se čini da bi ovo moglo biti dobro
al marketing je ključan
Android i Tegra 2 plus 1 GHz proc mi se cini kao dobitna kombinacija. Samo da stave isto graficko sucelje kao sto imaju mobovi s androidom i mljac 
Android i Tegra 2 plus 1 GHz proc mi se cini kao dobitna kombinacija. Samo da stave isto graficko sucelje kao sto imaju mobovi s androidom i mljac 
2 jezgre na 1 ghz = 2ghz :P
i taj proc cini tegru 2 -.- a ne tegra 2 + taj proc
E to treba kupit... sam da mu cijena nebude prebajkovita :D
Po toj logici onda npr. dvojezgreni AMD/Intel od 3,2Ghz ima 6,4Ghz?
Prema ovome oni su napravili tablet za igranje igara na njemu
Može on imat i GTX480, ali ako mu je baterija samo sat-dva onda ništa od toga...
Ti si se malo preracunao...
2 jezgre na 1 ghz je i dalje procesor koji radi na 1ghz a ne na 2 kako ti kazes
I da ovo je tegra druge generacije koju cini taj procesor, na tegri prve generacije je bio ARM11 procesor na 800Mhz
ma znam ja to al sam mu htio slikovito pojasniti da to nije procesor jak kao onaj koji se ugradjuje u npr hd2 nego jaci, jer ovaj je ocito dovoljno glup da iz teksta nije uspio izvuci da to cudo ima dvije jezgre, a ne jednu.
Nisi ti njega skontao, on je napisao Tegra 2 plus 1ghz procesor, tj tegra druge generacije plus procesor koji radi na 1ghz mu se cini kao dobitna kombinacija...
Može on imat i GTX480, ali ako mu je baterija samo sat-dva onda ništa od toga...
A šta da gledam, jel mu baterija traje 2h ili 2 h i 15 min na nekom drugom tabletu.
Pa ču uzet onoga kome traje 15 min duže... :D
ma znam ja to al sam mu htio slikovito pojasniti da to nije procesor jak kao onaj koji se ugradjuje u npr hd2 nego jaci,.....
Drugi post u temi i već vrijeđaš.
ma znam ja to al sam mu htio slikovito pojasniti da to nije procesor jak kao onaj koji se ugradjuje u npr hd2 nego jaci, jer ovaj je ocito dovoljno glup da iz teksta nije uspio izvuci da to cudo ima dvije jezgre, a ne jednu.
LOL ajde jos jednom procitaj sta sam ja napisao... i od kud tebi to da ja nisam vidio da to ima dvije a ne jednu jezgru??
LOL ajde jos jednom procitaj sta sam ja napisao... i od kud tebi to da ja nisam vidio da to ima dvije a ne jednu jezgru??
rađe ti pročitaj još jednom svoje postove pa ćeš uvidjeti svoju grešku, i oprosti na vrijeđanju samo sam pokušavao to slikovito prikazati, naravno da nisam mislio 1+1ghz=2ghz već sam htio tebi objasniti razliku, al nema veze.
ak vi jedan drugog razumijete onda u ku*ac.....a sad malo o temi....bitće to dobro ako mu cjena nebude ogromna a trajanje baterije malo...al jedna mi stvar nije jasna...pa ko će kupovat tablet da igra igre na njemu...nekak mi to nema smisla.....kad će on koštat ko neko prosjećno stolno raćunalo na kojem je ipak jednostavnije igrat se
Pssst... Pravopis ti je koma... ;)
pa nije samo za igranje, sluzi i za gledanje filmova, a posto je wide ekran, puno je bolji za to od nekog tamo 4:3 igracke-tableta, i za surfanje itd, ima istu svrhu kao i svi ostali tableti-igracke
Ovo je vise kao PSP nego tablet, sta nije losa stvar. Samo baterija...Da. Ta vrazja baterija uvijek prijeci probijanje neke 'granice'. Nek metnu mini nuklearni reaktor, ali cekaj onda ce govoriti da to zraci kao mobitel. <Ako se niste nasmijali na ovo onda niste jedini.
Inace svida mi se koncept, bas bi mi dobro doslo ovako nesto za gledat filmove kad sam na putu ili malo zaigrat. Odlicna ideja.
Ne znam tko je to gore mogao komentirati da izgleda lijepo kad izgleda kao da je iz 80-ih godina. Šerafi u gumenim nogama, pa danas kutije za stastavljanje custom elektronike tako izlgedaju. Tvronicki uredjaj bi trebao izgledati daleko ljepse.
Zanimljivo, zamjena samo za:
Kindle
PSP
Nintendo DS
razne multimedia playere
iPad u usporedbi izgleda kao igračka.
Baterija ce vjerojatno trajat oko 10h jer je to standard uglavnom kod tableta na tegri 2 koji su najavljivani, a cijena ce valjda bit oko 300$
pssssst ......znam štef...upps šef
Biće to dobra kombinacija hardvera i Androida.
Ne znam čemu unaprijed žalbe na bateriju, pa valjda živimo u vremenu kada se optimiziraju načini rada čipova u rangu od Povuci Potegni TM do šetnje internetom ili nabadanja teksta.
iPad je recimo živi primjer:
izdavanja na vrijeme (barem nisu kao većina do koljena u kojekakvim najavama)
odličnog 3D harvera (dere i šije mnoge ručne konzole)
dugotrajne autonomije
sve što je stef naborjao... osim zadnjeg.
iPad koristi jedan od najjačih 3D ubrzivača Imagination Technologies-a.