Tegra 2 i Android

poruka: 25
|
čitano: 3.013
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tegra 2 i Android".
16 godina
neaktivan
Tegra 2 i Android

Izgleda dobro.

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tegra 2 i Android
A baterija?
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
neaktivan
Tegra 2 i Android

meni se čini da bi ovo moglo biti dobro

al marketing je ključan

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tegra 2 i Android

Android i Tegra 2 plus 1 GHz proc mi se cini kao dobitna kombinacija. Samo da stave isto graficko sucelje kao sto imaju mobovi s androidom i mljac  Belji se

http://beterz.com/?Referer=151198
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Android i Tegra 2 plus 1 GHz proc mi se cini kao dobitna kombinacija. Samo da stave isto graficko sucelje kao sto imaju mobovi s androidom i mljac Belji se

2 jezgre na 1 ghz = 2ghz :P

i taj proc cini tegru 2 -.- a ne tegra 2 + taj proc

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 19:59 (lukavg).
15 godina
neaktivan

E to treba kupit... sam da mu cijena nebude prebajkovita :D

17 godina
neaktivan
lukavg kaže...
EZY-E kaže...

Android i Tegra 2 plus 1 GHz proc mi se cini kao dobitna kombinacija. Samo da stave isto graficko sucelje kao sto imaju mobovi s androidom i mljac Belji se

Po toj logici onda npr. dvojezgreni AMD/Intel od 3,2Ghz ima 6,4Ghz?

17 godina
neaktivan
Tegra 2 i Android

Prema ovome oni su napravili tablet za igranje igara na njemu

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svi govorite kako je super i predobar, ali zaboravljate (naj)važnije: trajanje baterije!
Može on imat i GTX480, ali ako mu je baterija samo sat-dva onda ništa od toga...
17 godina
neaktivan
lukavg kaže...
EZY-E kaže...

Ti si se malo preracunao...

2 jezgre na 1 ghz je i dalje procesor koji radi na 1ghz a ne na 2 kako ti kazes

I da ovo je tegra druge generacije koju cini taj procesor, na tegri prve generacije je bio ARM11 procesor na 800Mhz

He who dares, wins
16 godina
protjeran
Tegra 2 i Android

ma znam ja to al sam mu htio slikovito pojasniti da to nije procesor jak kao onaj koji se ugradjuje u npr hd2 nego jaci, jer ovaj je ocito dovoljno glup da iz teksta nije uspio izvuci da to cudo ima dvije jezgre, a ne jednu.

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tegra 2 i Android

Nisi ti njega skontao, on je napisao Tegra 2 plus 1ghz procesor, tj tegra druge generacije plus procesor koji radi na 1ghz mu se cini kao dobitna kombinacija...

He who dares, wins
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Svi govorite kako je super i predobar, ali zaboravljate (naj)važnije: trajanje baterije!
Može on imat i GTX480, ali ako mu je baterija samo sat-dva onda ništa od toga...

A šta da gledam, jel mu baterija traje 2h ili 2 h i 15 min na nekom drugom tabletu.

Pa ču uzet onoga kome traje 15 min duže... :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 20:53 (SonicPlayer2).
17 godina
lukavg kaže...

ma znam ja to al sam mu htio slikovito pojasniti da to nije procesor jak kao onaj koji se ugradjuje u npr hd2 nego jaci,.....

Drugi post u temi i već vrijeđaš.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 21:20 (wyks).
16 godina
protjeran
lukavg kaže...

ma znam ja to al sam mu htio slikovito pojasniti da to nije procesor jak kao onaj koji se ugradjuje u npr hd2 nego jaci, jer ovaj je ocito dovoljno glup da iz teksta nije uspio izvuci da to cudo ima dvije jezgre, a ne jednu.

LOL  ajde jos jednom procitaj sta sam ja napisao...   i od kud tebi to da ja nisam vidio da to ima dvije a ne jednu jezgru??

http://beterz.com/?Referer=151198
16 godina
protjeran
EZY-E kaže...
lukavg kaže...

LOL  ajde jos jednom procitaj sta sam ja napisao...   i od kud tebi to da ja nisam vidio da to ima dvije a ne jednu jezgru??

rađe ti pročitaj još jednom svoje postove pa ćeš uvidjeti svoju grešku, i oprosti na vrijeđanju samo sam pokušavao to slikovito prikazati, naravno da nisam mislio 1+1ghz=2ghz već sam htio tebi objasniti razliku, al nema veze.

16 godina
protjeran
Tegra 2 i Android

ak vi jedan drugog razumijete onda u ku*ac.....a sad malo o temi....bitće to dobro ako mu cjena nebude ogromna a trajanje baterije malo...al jedna mi stvar nije jasna...pa ko će kupovat tablet da igra igre na njemu...nekak mi to nema smisla.....kad će on koštat ko neko prosjećno stolno raćunalo  na kojem je ipak jednostavnije igrat se

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S 'prosjećnim' stolnim 'raćunalom' se ne možeš igrat u tramvaju ili dok čekaš bus...

Pssst... Pravopis ti je koma... ;)
17 godina
protjeran

pa nije samo za igranje, sluzi i za gledanje filmova, a posto je wide ekran, puno je bolji za to od nekog tamo 4:3 igracke-tableta, i za surfanje itd, ima istu svrhu kao i svi ostali tableti-igracke

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 17:02 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
Tegra 2 i Android

Ovo je vise kao PSP nego tablet, sta nije losa stvar. Samo baterija...Da. Ta vrazja baterija uvijek prijeci probijanje neke 'granice'. Nek metnu mini nuklearni reaktor, ali cekaj onda ce govoriti da to zraci kao mobitel. <Ako se niste nasmijali na ovo onda niste jedini. Izlanuo se Inace svida mi se koncept, bas bi mi dobro doslo ovako nesto za gledat filmove kad sam na putu ili malo zaigrat. Odlicna ideja.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tegra 2 i Android

Ne znam tko je to gore mogao komentirati da izgleda lijepo kad izgleda kao da je iz 80-ih godina. Šerafi u gumenim nogama, pa danas kutije za stastavljanje custom elektronike tako izlgedaju. Tvronicki uredjaj bi trebao izgledati daleko ljepse.

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Tegra 2 i Android

Zanimljivo, zamjena samo za:

Kindle

PSP

Nintendo DS

razne multimedia playere

iPad u usporedbi izgleda kao igračka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tegra 2 i Android

Baterija ce vjerojatno trajat oko 10h jer je to standard uglavnom kod tableta na tegri 2 koji su najavljivani, a cijena ce valjda bit oko 300$

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Pssst... Pravopis ti je koma... ;)

pssssst ......znam štef...upps šef

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina
neaktivan

Biće to dobra kombinacija hardvera i Androida.

Ne znam čemu unaprijed žalbe na bateriju, pa valjda živimo u vremenu kada se optimiziraju načini rada čipova u rangu od Povuci Potegni TM do šetnje internetom ili nabadanja teksta.

iPad je recimo živi primjer: 

izdavanja na vrijeme (barem nisu kao većina do koljena u kojekakvim najavama)

odličnog 3D harvera (dere  i šije mnoge ručne konzole)

dugotrajne autonomije

sve što je stef naborjao... osim zadnjeg.

iPad koristi jedan od najjačih 3D ubrzivača Imagination Technologies-a.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice