Drago Vi ste se stvarno raspisali o tim tabletima 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijepo izgleda, samo su rubovi preširoki, mogli su staviti veći ekran 9".
Ovako na papiru zvuči dobro za mobile OS tablet (osim količine memorije, ali USB i microSD utor to ublažavaju), ali kako će to Kinezi sklepati i po kojoj cijeni ostaje još viditi.
P.S. grafički čispet?
Ovako na papiru zvuči dobro za mobile OS tablet
Don't them all?
ovo je vec "stoti" tablet koji je predstavljen od trenutka najave ipada a jos ni jedan nije u prodaji koliko ja znam
a najavljivani su i poprilicno solidni tableti i za 100-150 dolara
ovo je vec "stoti" tablet koji je predstavljen od trenutka najave ipada a jos ni jedan nije u prodaji koliko ja znam
a najavljivani su i poprilicno solidni tableti i za 100-150 dolara
Točno a i oni nečemu služe za razliku od appleovog "svemoćnog" iPada
Tableti po meni bi trebali biti svi nekih 10'' inča, to je lijpa okrugla brojka i fino ima mjesta za razne stvari. A proizvođaći su sami krivi jer rade na svojim tabletima a neznaju se još pravo odlučiti koji OS da uzmu.
kako nema prave konkurenciji Android OS je trenutno najbolji izbor za sve, da ga počnu svi uzimat Apple bi počeo opadati rapidno :)
ovo nije baš punokrvni tablet, više je MID, pravi tableti imaju desktop os i nešto veći ekran od ovog...
svida mi se!
ovo nije baš punokrvni tablet, više je MID, pravi tableti imaju desktop os i nešto veći ekran od ovog...
Znači "pravi" tableti su oni koje:
a) nitko ne kupuje, ili
b) proizvođači ih najave, ali ih nikad ne izbace jer skuže da desktop OS nije baš sretno rješenje za tablete
bravo !
ipad ima desktop os ? LOL
android je savrsenstvo za PAD racunalo...
Tableti po meni bi trebali biti svi nekih 10'' inča, to je lijpa okrugla brojka i fino ima mjesta za razne stvari. A proizvođaći su sami krivi jer rade na svojim tabletima a neznaju se još pravo odlučiti koji OS da uzmu.
kako nema prave konkurenciji Android OS je trenutno najbolji izbor za sve, da ga počnu svi uzimat Apple bi počeo opadati rapidno :)
Recimo ja se ne slazem...
10" je ok za pad... ali ja u svom lifestylu ne bih nikad tako veliki pad uzeo, jer bih radje onda uzeo smartbook(isti os, iste mogucnosti) pa da imam i tipkovnicu. Al ovi padovi od 7" su vec prihvatljiviji dimenzijama da se stave u pederushu recimo... 10" ne stane nikako...
druga primjena takvog 7" pada bi bila za auto zabavu, auto navigaciju... di je 10" preveliko....
Android i tablet-zanimljiva kombinacija samo me zanima kako će aplikacije ići na tome
vjerojatno lose zbog povelike rezolucije i ekrana naravno,ja bih isto htio malo jaci proc i graficki cip al to je tak i tak prevenstveno za net
vjerojatno lose zbog povelike rezolucije i ekrana naravno,ja bih isto htio malo jaci proc i graficki cip al to je tak i tak prevenstveno za net
Rezolucija je jednaka rezoluciji na mom Desireu, pa ne vidim nekog problema vezanog uz aplikacije... mozda ce pojedine, ako su lose dizajnirane imati praznoga prostora(kao na desireu) recimo....
Ova tvrdnja nema baš neko uporište u realnosti jer Android mobiteli sa većom rez već postoje i rade bez problema, a drugo Tegra 2 je odlična mobilna grafička osnova u tom rangu jača od bilo čega na tržištu pa ispada da si se evo upravo probudio pred otvorenim poljem za unos komentara ;)
Aigo N700 će podržavati reprodukciju 1080p HD video sadržaja, Flash 10.1 kao i podršku za 3D zvuk.
tegra 2>>a4 :)