Tegra 2 i Android u 7 inča

poruka: 18
|
čitano: 2.253
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tegra 2 i Android u 7 inča".
16 godina
neaktivan

Drago Vi ste se stvarno raspisali o tim tabletima Cool

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Lijepo izgleda, samo su rubovi preširoki, mogli su staviti veći ekran 9".

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ovako na papiru zvuči dobro za mobile OS tablet (osim količine memorije, ali USB i microSD utor to ublažavaju), ali kako će to Kinezi sklepati i po kojoj cijeni ostaje još viditi.

P.S. grafički čispet?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Tegra 2 i Android u 7 inča
MrBlc kaže...

Ovako na papiru zvuči dobro za mobile OS tablet

Don't them all?Namigiva

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
18 godina

ovo je vec "stoti" tablet koji je predstavljen od trenutka najave ipada a jos ni jedan nije u prodaji koliko ja znam

a najavljivani su i poprilicno solidni tableti i za 100-150 dolara

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
crozoki kaže...

ovo je vec "stoti" tablet koji je predstavljen od trenutka najave ipada a jos ni jedan nije u prodaji koliko ja znam

a najavljivani su i poprilicno solidni tableti i za 100-150 dolara

Točno a i oni nečemu služe za razliku od appleovog "svemoćnog" iPada

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
18 godina

Tableti po meni bi trebali biti svi nekih 10'' inča, to je lijpa okrugla brojka i fino ima mjesta za razne stvari. A proizvođaći su sami krivi jer rade na svojim tabletima a neznaju se još pravo odlučiti koji OS da uzmu.

kako nema prave konkurenciji Android OS je trenutno najbolji izbor za sve, da ga počnu svi uzimat Apple bi počeo opadati rapidno :)

16 godina
protjeran

ovo nije baš punokrvni tablet, više je MID, pravi tableti imaju desktop os i nešto veći ekran od ovog...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

svida mi se!

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...

ovo nije baš punokrvni tablet, više je MID, pravi tableti imaju desktop os i nešto veći ekran od ovog...

Znači "pravi" tableti su oni koje:

a) nitko ne kupuje, ili

b) proizvođači ih najave, ali ih nikad ne izbace jer skuže da desktop OS nije baš sretno rješenje za tablete

bravo !

17 godina
protjeran
lukavg kaže...

ipad ima desktop os ? LOL

android je savrsenstvo za PAD racunalo...

17 godina
protjeran
makopos kaže...

Tableti po meni bi trebali biti svi nekih 10'' inča, to je lijpa okrugla brojka i fino ima mjesta za razne stvari. A proizvođaći su sami krivi jer rade na svojim tabletima a neznaju se još pravo odlučiti koji OS da uzmu.

kako nema prave konkurenciji Android OS je trenutno najbolji izbor za sve, da ga počnu svi uzimat Apple bi počeo opadati rapidno :)

Recimo ja se ne slazem...

10" je ok za pad... ali ja u svom lifestylu ne bih nikad tako veliki pad uzeo, jer bih radje onda uzeo smartbook(isti os, iste mogucnosti) pa da imam i tipkovnicu. Al ovi padovi od 7" su vec prihvatljiviji dimenzijama da se stave u pederushu recimo... 10" ne stane nikako...

druga primjena takvog 7" pada bi bila za auto zabavu, auto navigaciju... di je 10" preveliko....

15 godina
neaktivan

Android i tablet-zanimljiva kombinacija samo me zanima kako će aplikacije ići na tome

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vjerojatno lose zbog povelike rezolucije i ekrana naravno,ja bih isto htio malo jaci proc i graficki cip al to je tak i tak prevenstveno za net

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
luka_cro kaže...

vjerojatno lose zbog povelike rezolucije i ekrana naravno,ja bih isto htio malo jaci proc i graficki cip al to je tak i tak prevenstveno za net

Rezolucija je jednaka rezoluciji na mom Desireu, pa ne vidim nekog problema vezanog uz aplikacije... mozda ce pojedine, ako su lose dizajnirane imati praznoga prostora(kao na desireu) recimo....

17 godina
luka_cro kaže...

Ova tvrdnja nema baš neko uporište u realnosti jer Android mobiteli sa većom rez već postoje i rade bez problema, a drugo Tegra 2 je odlična mobilna grafička osnova u tom rangu jača od bilo čega na tržištu pa ispada da si se evo upravo probudio pred otvorenim poljem za unos komentara ;)

15 godina
neaktivan

Aigo N700 će podržavati reprodukciju 1080p HD video sadržaja, Flash 10.1 kao i podršku za 3D zvuk.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
luka_cro kaže...

tegra 2>>a4 :)

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 14:13 (grimyHR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice