Technomarket stigao i u Split

poruka: 26
|
čitano: 5.728
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Technomarket stigao i u Split".
15 godina

Ajd da bar iman negdi otić dok ženska populacija obilazi dućane.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
13 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Technomarket stigao i u Split

Upravo to!

15 godina
neaktivan

pomislio bi netko da je nov

to sto u splitu u jokera technomarket ima vec godinama (a zatvoren je privremeno), valjda je promaknulo

vruće je...
15 godina
apoteka kaže...

to sto u splitu u jokera technomarket ima vec godinama (a zatvoren je privremeno), valjda je promaknulo

{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Nije ti promaklo, technomax je bio u jokera, dobio nogu i sad je technomarket.

15 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Nije ti promaklo, technomax je bio u jokera, dobio nogu i sad je technomarket.

op, moj bed

slicni su

vruće je...
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

prije je bio technomax a ovo je technomarket...

16 godina
neaktivan
kakve su cijene tu?
16 godina
neaktivan

Pa nije da je stigao i u split u splitu je vec bio

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 2 hvala 0
16 godina

Inace Technomax je imao NAJveće cijene i mislim da je zato i propa. Evo, npr. Razer lachesis 750 kn - rolf. 

Ej, pogledajte malo cijenu u Konikoma u Cityja - zakon, možda ČAK i bolje u nekim artiklima od Emezete.

Vdicemo ovoga kakve će cijene imat..

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=v-nNksBWxNI
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 7:28 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa technomarket postoji u emmezeti već 100 godina

cijene su im OK

nedavno sam kupio Sony aparat kod njih i to po znatno nizoj cijeni nego sam nasao u drugim trgovinama.

imaji u OK cijene za philips Tv koliko sam svojevremeno gledao.

Lp drago
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Da, u emmezeti je bio/još uvijek je.

Mislim, dakle postojim
16 godina

Nisam uopće skužia sa je oni novi shop u emezeti tehnomarket - pari mi skupara isto

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 9:18 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
lzgr kaže...
Mitsuoka kaže...

Emmezeta je u Kaštel Sućurcu (doslovno gledajući, nije u Splitu), tako da ovo "stigao u Split" nije dezinformacija. A uostalom na kraju teksta se spominje da TM sada obuhvaća područje Splita s navedene dvije poslovnice.

Vinko Krištić | BUG Marketing
14 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Inace Technomax je imao NAJveće cijene i mislim da je zato i propa. Evo, npr. Razer lachesis 750 kn - rolf. 

Ej, pogledajte malo cijenu u Konikoma u Cityja - zakon, možda ČAK i bolje u nekim artiklima od Emezete.

Vdicemo ovoga kakve će cijene imat..

Technomax je neke artikle imao skuplje a neke jeftinije. Kad sam kod njih kupio i5 750 i Hyper 212+ bili su najjeftiniji u Hrvatskoj. Jeftiniji i od webshopova poput ADM-a i Protisa. Zato sam tamo i kupio. Technomax je propao zbog toga sto su zinuli vise nego sto mogu progutati - klasika.

Bas me veseli sto ce novac koji ljudi daju za tehniku sad jednim dijelom ici i u Bugarsku umjesto da taj dio ostane u Hrvatskoj.

16 godina
BlueMax kaže...
KIKI3ooo kaže...

Technomax je neke artikle imao skuplje a neke jeftinije. Kad sam kod njih kupio i5 750 i Hyper 212+ bili su najjeftiniji u Hrvatskoj. Jeftiniji i od webshopova poput ADM-a i Protisa. Zato sam tamo i kupio. 

Vidia sam i jednom i full hd lcd 81 cm najjeftiniji model jeftiniji nego najjeftiniji u emezete za par stotina kn!

Ali većina proizvoda je bila presoljena a ljudi nisu glupi tako da je uvjek bia prazan.

Ja sam miljun puta uša, kupia nikad, osim naravno pak dvd-ova a i tu me je oderalo. U konikoma i emezte sam kupia puno puta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 10:34 (KIKI3ooo).
14 godina
neaktivan

Jedan od vecih problema Technomaxa je bilo i osoblje. nestrucno i nezainteresirano. siguran sam da sam na HiFi, Tv i info odjelu vise informacija kupcima, dok bi cekao zenu, davao ja nego zaposlenici. Covjek prodaje audio opremu a ne zna sta je SA-CD. Ona na info pultu lakira nokte u 3 sloja vise od RollsRoycea, lik mjeri kabel za rezanje "odoka".

Ali moram primjetiti da je uvijek bilo vise ljudi unutra nego sto je u Konikomu. Emmezetu ne mozemo racunati jer je to ducan svega i svacega kroz koji ljudi setaju. I pazi kad kupujes kod Emmezete da ne kupis skart robu kakvu cesto imaju u ponudi.

0 0 hvala 0
16 godina

Osoblje je bilo ali stvarno najgore i dabogda čitali ovo što sad pišem, čast iznimkama. Neuslužnost 100%-tna.

Ali vidia sam da im je i dosadilo što ljudi samo gledaju i ništa ne kupuju i još ih pilaju sa pitanjima a znaju da nece nista kupit. 
Ništa se nije kupovalo jer je skupo. Ljudi su šetali tu jer nisu imali šta radit i zato jer je to Joker. Kao i ja dok čekam ženu ili to ili knjižara.

U emezete ima uber dobrih stvari, povoljno, ko zna nanjušit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 11:09 (KIKI3ooo).
17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Jedan od vecih problema Technomaxa je bilo i osoblje. nestrucno i nezainteresirano. siguran sam da sam na HiFi, Tv i info odjelu vise informacija kupcima, dok bi cekao zenu, davao ja nego zaposlenici. Covjek prodaje audio opremu a ne zna sta je SA-CD. Ona na info pultu lakira nokte u 3 sloja vise od RollsRoycea, lik mjeri kabel za rezanje "odoka".

Ali moram primjetiti da je uvijek bilo vise ljudi unutra nego sto je u Konikomu. Emmezetu ne mozemo racunati jer je to ducan svega i svacega kroz koji ljudi setaju. I pazi kad kupujes kod Emmezete da ne kupis skart robu kakvu cesto imaju u ponudi.

Mislio sam na cijeli centar u kojem se emmezeta nalazi, jedna od trgovina je i techomarket

Mislim, dakle postojim
16 godina
neaktivan
vincimus kaže...
lzgr kaže...
Mitsuoka kaže...

Emmezeta je u Kaštel Sućurcu (doslovno gledajući, nije u Splitu), tako da ovo "stigao u Split" nije dezinformacija. A uostalom na kraju teksta se spominje da TM sada obuhvaća područje Splita s navedene dvije poslovnice.

Ma sve to spada u Split... kad je Mercator izgraden, brodomerkur (dujmovača) i sve ono okolo je bilo solin. Sada je Mercator Split. Katastarski se to brzo širi, a kada je već to navedeno na kraju, naslov nema logike. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
vincimus kaže...
lzgr kaže...
Mitsuoka kaže...

Ma sve to spada u Split... kad je Mercator izgraden, brodomerkur (dujmovača) i sve ono okolo je bilo solin. Sada je Mercator Split. Katastarski se to brzo širi, a kada je već to navedeno na kraju, naslov nema logike. 

Zavisi kako gledas. Po mome didu ni Firule ne spadaju pod Split. Njemu je Split tamo do izlaska sa Radunice pa vamo do Marjana. 

14 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Mislio sam na cijeli centar u kojem se emmezeta nalazi, jedna od trgovina je i techomarket

Onda pricamo o Technomarketu. Kad meni neko kaze da je tv kupio u Emmezeti ja pretpostavljam da je kupio u Emmezeta ducanu. Iskreno, u Emmezeti nisam ni bio od kad je Technomarket otvoren. Tehnicku robu kupujem vecinom preko neta a krpice i slicno u Cityju jer mi je puno blize (iz Makarske sam)

16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
lzgr kaže...

Onda pricamo o Technomarketu. Kad meni neko kaze da je tv kupio u Emmezeti ja pretpostavljam da je kupio u Emmezeta ducanu. Iskreno, u Emmezeti nisam ni bio od kad je Technomarket otvoren. Tehnicku robu kupujem vecinom preko neta a krpice i slicno u Cityju jer mi je puno blize (iz Makarske sam)

Ma Technomax/technomarket, isto smeće, malo drugačiji raspored trgovine i to je to. Cijene su veće i od HGSpota, a osoblje nisam ni vidio nego na blagajni.

Za tvoj prethodni post... prije su ljudi iz Splita na školski izlet išli na Kman {#} a onda se nama bune da s jednog kraja grada na drugi idemo autom... Grad se širi, a do Trogira nema neke prepreke. Cijeli taj potez je konglomerat.

17 godina

Zna li netko kakva je ponuda informatike?

Ono u Emmezeti je tragedija, na polici od 10m stoje 3 printera...

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Znam da budim temu koja spava preko 5 god al sam jucer u Jokeru u Splitu morao ubiti nekako pola sata pa svratim u Technomarket i vidim da su sve televizore poskidali sa zidova i zapakirali u kutije. Gotovo cijela radnja je prazna. Jel se sele na drugu lokaciju ili je kljuc u bravu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Čuo sam od jedne bivše zaposlenice da su u financijskim problemima već duže vremena, moguće da zatvaraju dućan.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice