u čemu je sad kvaka?
kaj to je za one koji se prvi put susreću sa OS-om ili?
pa vistu prokužiš i sam doma...
ili se neš dobije s tim? neki papiri il kaj to već nemam pojma... neš kao ECDL
u čemu je sad kvaka?
kaj to je za one koji se prvi put susreću sa OS-om ili?
pa vistu prokužiš i sam doma...
ili se neš dobije s tim? neki papiri il kaj to već nemam pojma... neš kao ECDL
To je za one koji jedva znaju upalit komp .
...za što sve neće uzimati lovu..a besplatni tečajevi upoznavanja s kompom pa tako možda i VIstom(nisam bio)
su u Zagrebu po kvartovima organizirani od strane jedne udruge(Katančićeva ulica..ne znam točno) ali bilo je i u
rano jutarnjim emisijama o tome.Stvarno ,upute za rad s Vistom pa tako i winsima se mogu naći svugdje smao malo
truda...ovo govorim zbog toga jer se redi o studentima i nastavnicima...koji se i sami mogu potruditi.
Ali eto u doba krize IT ne pati od toga!!!
nevjerojatno... šta se sve neće sjetit...
@svima: bravo genijalci, da ste si dali 22 sekunde truda i malo više pročitali, umjesto da meljete bez ikakve veze, vidjeli bi da je to certificiranje za MCTS
@svima: bravo genijalci, da ste si dali 22 sekunde truda i malo više pročitali, umjesto da meljete bez ikakve veze, vidjeli bi da je to certificiranje za MCTS
Cudno je jedino to da odrzavaju tecaj za OS koji nije prihvacen kako se mislilo da bude i koji uskoro dobiva zamjenu...
Al' dobro, nikome tko to odslusa ne moze stetit to znanje :)
To je za one koji jedva znaju upalit komp .
Sve je to lijepo. Samo što košta 2500 kuna za studente TZV-a, a za ostale studente 3200 kuna, dok firme plaćaju 3900 kuna.
Mogli su još malo sniziti cijenu za studente.
Postoje tecajevi za Word i Excell i nitko se cudom ne cudi zasto postoje.
Zasto je onda cudno ako se odrzavaju tecajevi za operativni sustav?
Rekao bi da je on kudikamo kompleksniji od Worda i Excella.
Ili je mozda stvar u tome sto je tecaj za Vistu, a medju internet cool likovima je fora pljuvati sve sto ima veze sa Vistom, pa...
nije fora pljuvati po visti-nego -realnost ! a ja bih radije išao na tečaj worda i excell-a ,meni je to daleko kompliciranije nego OS ,bilo koji ! eto vidiš,ima nas različitih,a razlike su temelj demokratskog društva...
Nemojte pljuvat, korisno je to, jakoo korisno onima koji se prvi puta susrecu s racunalom, a takvih nazalost ima jakooo puno, puno vise nego sto vecina ljudi misli, a i puno tih ljudi koji se prvi put susrecu s racunalom je spremno platiti za ovakav tecaj. Jedino sto mi nije bas jasno je da taj tecaj traje 50 sati, to mi se cini malo previse, al dobro, vjerojatno znaju sta rade.
Windows 7 je pred dolaskom. Vrlo isplativo. 
Volio bih znati koja to napredna znanja iz Viste. Hoće li učiti kako prčkati po registriyu ili minimize, maximize, copy-paste...
Volio bih znati koja to napredna znanja iz Viste. Hoće li učiti kako prčkati po registriyu ili minimize, maximize, copy-paste...
nekužim kvaku... pa ako znaš xp znaš i vistu... nije to neka mudrost.. uglavnom vista je ko malo bolji skin za xp
nekužim kvaku... pa ako znaš xp znaš i vistu... nije to neka mudrost.. uglavnom vista je ko malo bolji skin za xp
Dobro, priznajem, nisam ni gledo o kakvom je predavanju rjec, moja greska!
Ali opet, mislim da je to jako dobar za zaraditi novce, a posto Win 7 izlaze tek iduce godine, i vjerojatno nece odmah nakon izlaska bit otvoreni tecajevi, ovo je korisno.
a microsoft poklanja OS za koji se vrši tečaj?