Tableti pojeli računala

poruka: 18
|
čitano: 1.739
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tableti pojeli računala".
15 godina
protjeran
Tableti pojeli računala

Toliko o velikim balkanskim prognozerima, o propasti tableta i caru laptopu. Ove balkanske šmrkljave prognozere treba slušati samo iz jednog razoga. Uvijek dobro prognoziraju samo što je istina i stvarnost dijametralno suprotna od njihovih prognoza!

Kao kad Haso sluša ženu ali uvujek napravi suprotno.

0 6 hvala 0
18 godina
neaktivan
Tableti pojeli računala

Zapravo, sad tek dolazi do izražaja da su ljudi računala koristili uglavnom za razbibrigu. {#}

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Tableti pojeli računala
Sve to je ocekivano. Tablet je nova djidja koju svatko mora imati (kao iPhone), a osim toga je jeftiniji od notebooka i moze se lakse nositi. Tablet se samo moze koristiti za razbibrigu kao surfanje, citanje maila i 'lakse' igranje. Bilo kakav drugi posao je koma.
Prava stvar koja ce pobiti danasnje tablete bit ce tableti sa pravim procesorom, npr i5, jacine notebooka i dokingom koji im omogucava zamjenu za kucni pc. Sve sto treba je usavrsiti baterije da pozive barem 5 sati rada.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Tableti pojeli računala

Ako tablet nije računalo (a ima CPU, memoriju, disk, OS...), što je onda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tableti pojeli računala
DigiMagic kaže...

Misliš po Van Neumannovoj definiciji ?

17 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...

Smartphone s izrazito velikim ekranom ;)

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
Tableti pojeli računala

tableti su savrsena zamjena za kompjuter kad je u pitanju zabava, multimedija, pregledavanje sadrzaja, surfanje, učenje....dakle 100% onoga sto ljudi rade na kompjuterima izvan radnog vremena. a uz sve to postoje i ozbiljne aplikacije u kojima se mogu raditi ozbiljne stvari.

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Ezio kaže...

tableti su savrsena zamjena za kompjuter kad je u pitanju zabava, multimedija, pregledavanje sadrzaja, surfanje, učenje....dakle 100% onoga sto ljudi rade na kompjuterima izvan radnog vremena. a uz sve to postoje i ozbiljne aplikacije u kojima se mogu raditi ozbiljne stvari.

Zgodno, nisam vidio, nisam probao ali sve znam.

Rade se rade jako ozbiljne stvari i svaki dan sve ozbiljnije.

16 godina
zatojeto kaže...
Ezio kaže...

Zgodno, nisam vidio, nisam probao ali sve znam.

Rade se rade jako ozbiljne stvari i svaki dan sve ozbiljnije.

ne znam šta si htio reći prvom rečenicom...

16 godina
neaktivan
Ezio kaže...

dakle 100% onoga sto ljudi rade na kompjuterima izvan radnog vremena.

Kako da ne... {#}

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
16 godina
rustweaver kaže...
Ezio kaže...

Kako da ne... {#}

izvan radnog vremena + izvan prekovremenog + izvan fuša. dakle sve što se ne radi za novac. zadovoljan?

18 godina
Tableti pojeli računala

Ja mislim da su oni anemični netbookovi popušili od smartphoneova u kombinaciji sa mobilnim flat rateom,

a ne toliko od tableta. Jer kao što je netko rekao, tableti su uvećani smartphoneovi, ali imaju još par mana:

Preveliki za džep, premali za dulje čitanje, nemaju telefoniranje i nemaju dovoljno storagea da budu na nivou

radnihprijenosika. Također, nacrtana tipkovnica je sao donekle funkcionalna.

E i da, ovo govori korisnik svih gore navedenih, da nebi opet bilo....

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...

izvan radnog vremena + izvan prekovremenog + izvan fuša. dakle sve što se ne radi za novac. zadovoljan?

Shvatio sam te i prvi put sto sve mislis pod "posao". Nije moj modus operandi gnjaviti kolege forumase oko izbora rijeci ako sam ih uspio razumjeti.

Ne, i dalje se ne slazem...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 19:54 (rustweaver).
16 godina
rustweaver kaže...
Ezio kaže...

Shvatio sam te i prvi put sto sve mislis pod "posao". Nije moj modus operandi gnjaviti kolege forumase oko izbora rijeci ako sam ih uspjeo razumjeti.

Ne, i dalje se ne slazem...

na znam oko čega su uopće tu treba složiti. čak sam stavio i tri točkice

16 godina
neaktivan

Pa oko izjave da su tableti savrsena zamjena za racunala kada je razbibriga u pitanju. Oko toga se ne slazemo ;)

16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
rustweaver kaže...
Ezio kaže...

Kako da ne... {#}

Meni su razbibriga vozačke simulacije, pokoji FPS tu i tamo, zujanje po netu, što uključuje piskaranje po forumu, dopisivanje na Skype/Facebook/MSN/whatever i čitanje, slušanje glazbe i gledanje filmova. Od toga mi tablet pošteno može zamijeniti jedino čitanje. Odlično, zaista idealan stroj, odoh baciti 2-5 tisuća kuna za tablet.

edit: Da se razumijemo, nekome možda i može zamijeniti 100 % aktivnosti u slobodno vrijeme, no meni ne može ni približno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 19:50 (Mirko935).
15 godina
neaktivan
Meni bi dobro dosel jedan na poslu pa sad vi kak hocete. Ubi me vise ovaj us*ani fresh -.- lol
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
Tableti pojeli računala

I Tableti su računala.. naslov bi trebao glasiti "Tableti pojeli stolna računala" ;)))

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice