Oho, kreće ASRock i na nova tržišta, vidit ćemo oće li i ovdi držat dobar omjer uloženo-dobiveno, čudi me samo kako Kihot nije prvi objavia ovu vijest ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
PS.
pitanje svih pitanja zašto Apple ne napravi igraću konzolu ????? Znaći specijalno namjenjen uređaj za gamere.
Imaju igraću konzolu. ipod touch.
Eh kad bi bar radili grafičke kartice... 
Eh kad bi bar radili grafičke kartice... 
Iskreno ih nemrem zamislit.
Svaka čast ASRock-u, respaktabilna firma (stvarno nemam zamjerke na njihove matične) ali još malo će i Zastava Kragujevac počet proizvodit tablete jer to je sad trendi, in, kul, imba...
Ahahahaha!
YugoPad - ak taj izađe, kupujem odmah 3!
PS.
pitanje svih pitanja zašto Apple ne napravi igraću konzolu ????? Znaći specijalno namjenjen uređaj za gamere.
Nekad davno, kad se Stevo jos nije vratio, su i napravili samo je bila tezi promasaj.
PS.
Nekad davno, kad se Stevo jos nije vratio, su i napravili samo je bila tezi promasaj.
Nisam to znao, jel znaš možda kaj o tome ili me navest na neki info, eto baš me zanima, al bez šale ozbiljno. Čitao sam da su kao još 80-tih imali tač uređaj , mislim da se zvao Newton ili tak nešto i bio je zgodan gadget .
Fakat da Apple danas izda game konzolu ( znaći puno krvnu konzolu sa gumbima, a ne samo iNešto touch modele ) , znaći nešto tipa PSP ili 3DS uz ovu politiku prodaje koju ima, mislim d bia Nintendo i Sony u svojim centrima trebali dobro promislit što i kako dalje.
PS.
Nisam to znao, jel znaš možda kaj o tome ili me navest na neki info, eto baš me zanima, al bez šale ozbiljno. Čitao sam da su kao još 80-tih imali tač uređaj , mislim da se zvao Newton ili tak nešto i bio je zgodan gadget .
Fakat da Apple danas izda game konzolu ( znaći puno krvnu konzolu sa gumbima, a ne samo iNešto touch modele ) , znaći nešto tipa PSP ili 3DS uz ovu politiku prodaje koju ima, mislim d bia Nintendo i Sony u svojim centrima trebali dobro promislit što i kako dalje.
To sam nasao na jednoj stranici, ne znam sad koja je bila, probaj googlat top10 apple fails ili slicno (nesto u tom stilu je bilo).
Bila je bas kao neka konzola tipa PS, i mislim da je Newton zauzeo mjesto na toj ljestvici.
e sad još čekam da Gorenje najavi tablet
PS.
Apple Pinpin
lol
Asrock je pricao ako njihove Sandy Bridge ploce prodju dobro..da ce sigurno postati AMDov partner za proizvodnju grafickih kartica.
GOOOOO ASROCK !
(...)
Apple Pinpin
Konzola: Pippin, a ne Pinpin - nazvan je po sorti jabuka
PDA: Newton