Tableti iz ASRocka?

poruka: 14
|
čitano: 2.296
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tableti iz ASRocka?".
18 godina
neaktivan
Tableti iz ASRocka?

Oho, kreće ASRock i na nova tržišta, vidit ćemo oće li i ovdi držat dobar omjer uloženo-dobiveno, čudi me samo kako Kihot nije prvi objavia ovu vijest ?{#}

Do not pilati
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tableti iz ASRocka?
Tegra 2, vidi se na što ciljaju :)

PS.
pitanje svih pitanja zašto Apple ne napravi igraću konzolu ????? Znaći specijalno namjenjen uređaj za gamere.
I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Tableti iz ASRocka?
woodgamesfx kaže...
pitanje svih pitanja zašto Apple ne napravi igraću konzolu ????? Znaći specijalno namjenjen uređaj za gamere.

Imaju igraću konzolu. ipod touch.

16 godina
protjeran

Eh kad bi bar radili grafičke kartice... {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
18 godina
Don Kihoty kaže...

Eh kad bi bar radili grafičke kartice...  {#}

Iskreno ih nemrem zamislit.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
18 godina
neaktivan
Tableti iz ASRocka?

Svaka čast ASRock-u, respaktabilna firma (stvarno nemam zamjerke na njihove matične) ali još malo će i Zastava Kragujevac počet proizvodit tablete jer to je sad trendi, in, kul, imba...

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ahahahaha!

YugoPad - ak taj izađe, kupujem odmah 3!

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

PS.

Nekad davno, kad se Stevo jos nije vratio, su i napravili samo je bila tezi promasaj.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
woodgamesfx kaže...

PS.

Nekad davno, kad se Stevo jos nije vratio, su i napravili samo je bila tezi promasaj.

Nisam to znao, jel znaš možda kaj o tome ili me navest na neki info, eto baš me zanima, al bez šale ozbiljno. Čitao sam da su kao još 80-tih imali tač uređaj , mislim da se zvao Newton ili tak nešto i bio je zgodan gadget .

Fakat da Apple danas izda game konzolu ( znaći puno krvnu konzolu sa gumbima, a ne samo iNešto touch modele ) , znaći nešto tipa PSP ili 3DS uz ovu politiku prodaje koju ima, mislim d bia  Nintendo i Sony  u svojim centrima trebali dobro promislit što i kako dalje.

I'm from Hollywood
18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
AA-d00d kaže...
woodgamesfx kaže...

PS.

Nisam to znao, jel znaš možda kaj o tome ili me navest na neki info, eto baš me zanima, al bez šale ozbiljno. Čitao sam da su kao još 80-tih imali tač uređaj , mislim da se zvao Newton ili tak nešto i bio je zgodan gadget .

Fakat da Apple danas izda game konzolu ( znaći puno krvnu konzolu sa gumbima, a ne samo iNešto touch modele ) , znaći nešto tipa PSP ili 3DS uz ovu politiku prodaje koju ima, mislim d bia  Nintendo i Sony  u svojim centrima trebali dobro promislit što i kako dalje.

To sam nasao na jednoj stranici, ne znam sad koja je bila, probaj googlat top10 apple fails ili slicno (nesto u tom stilu je bilo).

Bila je bas kao neka konzola tipa PS, i mislim da je Newton zauzeo mjesto na toj ljestvici.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 17:03 (AA-d00d).
17 godina
Tableti iz ASRocka?

e sad još čekam da Gorenje najavi tablet

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
woodgamesfx kaže...
AA-d00d kaže...
woodgamesfx kaže...

PS.

Apple Pinpin

lol

Volim jabuke :)
15 godina
protjeran
Tableti iz ASRocka?

Asrock je pricao ako njihove Sandy Bridge ploce prodju dobro..da ce sigurno postati AMDov partner za proizvodnju grafickih kartica.

GOOOOO ASROCK !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
power_user kaže...
(...)

(...)

Apple Pinpin

Konzola: Pippin, a ne Pinpin - nazvan je po sorti jabuka

PDA: Newton

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice